• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada kaldım :(

laliess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
316
101
48
erkek arkadaşımla yakın kız arkadaşım arasında kaldım .sorun şu ki erkek akadaşımla kavga ettik ve yanımda kız arkadaşım vardı ve de olaya dahil olup ona küfretti .erkek arkadaşım konuşmamı kesinlikle istemiyor ama bana emeği çok kız arkadaşımın ben erkek arkadaşıma yalan söylüyorum konuşmuyorum diye ve ben bu durumdan dolayı çok rahatsızım fikriniz neler erkek arkadaşıma anlatamıyorum

erkek arkadaşımla yakın kız arkadaşım arasında kaldım .sorun şu ki erkek akadaşımla kavga ettik ve yanımda kız arkadaşım vardı ve de olaya dahil olup ona küfretti .erkek arkadaşım konuşmamı kesinlikle istemiyor ama bana emeği çok kız arkadaşımın ben erkek arkadaşıma yalan söylüyorum konuşmuyorum diye ve ben bu durumdan dolayı çok rahatsızım fikriniz neler erkek arkadaşıma anlatamıyorum
Kavga sırasında senin arkadaşın değilde erkek arkadaşının arkadaşı sana küfür etseydi sen sevgilinin o kişiyle görüşmesini istermiydin?

büyükler ne demişler karı koca arasına girmeyin demişler ne güzelde demişler...başka bir laf daha var ama demeyim şimdik ayıp:KK66:

vazgeçilmez bir arkadaşsa özürdileyecek sevgilinin gönlünü yapıcan derken ara düzelicek

Kız arkadaşınla araya mesafe koymanı tavsiye ederim,yaptığı hiç hoş bir davranış değil.

etrafınızdakilere sizin sevdiklerinize küfür edebilme hakkını nasıl tanıyorsunuz?

sevgilinizin demesine kalmadan kız arkadaşınıza sizin haddini bildirmeniz gerekirdi...

Arkadaşınız da hata var iki sevgilinin ya da eşin arasındaki polemiğe kimse karışamaz ha şiddet görürsünüz ya da başka bir akıl almaz olay olur amenna ama diğer türlü olmaz. Harbiden arada kalmışsınız karar sizin :)

ya erkek arkadasina arkadasin nasil kufrediyor ben bunu anlamadim. bu ne genislik..

Arkadasina noluyo anlamadin... Ayrica sen neden laf söyletiyosun ki sevgiline. Sen buna müsadece ettikce o yakinda ayril demeye de baslar. Mesafe sart ...

Zipzip'intahtina göz dikmiş gibi olacak ama yaş kaç?
20'nin üstündeyseniz sevgilinizi de arkadaşınızı da çıkarın hayatınızdan.

Valla enteresan bir iş olmuş.
Olaya müdahil olup sakinleştirmeye çalışsa anlarım da küfür etmek nedir yani, çok çirkin.
Arkadaşınız erkek arkadaşınıdan özür dileyebilir.
Daha ılımlı bir ortam olur belki, bilemedim.

işte ben de bunu anlamıyorum kızla konuşmadım olaydan sonra bin defa özür diledi hatasını anladı şu an kaışma duumu yok ki artık laf etcek konumda değil ne olur bi yardım edin olay şu geeksiz kıskançları yüzünden ben ağladım dayanamadım arkadaşıma bu durumu açtım kend erkek arkadaşıyla da arası kötüydü olan bana oldu ekek arkadaşıma patladı gerçekten kafayı yicem

aynı odayı paylaştığım biri bu kızyıllardır ve ben başka bi yere taşınıp onu bırakmak da istemiyorum taşınayım mı ? erkek arkadaşım bu konuda çok kızgın haklı ama benden özü diledi falan ne yapmalıyım

Yakin arkadasin olabilir bu ona araya girme hakki vermez kaldiki kufur etmis.

aynı odayı paylaştığım biri bu kızyıllardır ve ben başka bi yere taşınıp onu bırakmak da istemiyorum taşınayım mı ? erkek arkadaşım bu konuda çok kızgın haklı ama benden özü diledi falan ne yapmalıyım
Erkek arkadaşının arkadaşı sana küfür etseydi sen bu durumu kabullenir miydin?

Back
X