Kavga sırasında senin arkadaşın değilde erkek arkadaşının arkadaşı sana küfür etseydi sen sevgilinin o kişiyle görüşmesini istermiydin?erkek arkadaşımla yakın kız arkadaşım arasında kaldım .sorun şu ki erkek akadaşımla kavga ettik ve yanımda kız arkadaşım vardı ve de olaya dahil olup ona küfretti .erkek arkadaşım konuşmamı kesinlikle istemiyor ama bana emeği çok kız arkadaşımın ben erkek arkadaşıma yalan söylüyorum konuşmuyorum diye ve ben bu durumdan dolayı çok rahatsızım fikriniz neler erkek arkadaşıma anlatamıyorum
ya erkek arkadasina arkadasin nasil kufrediyor ben bunu anlamadim. bu ne genislik..erkek arkadaşımla yakın kız arkadaşım arasında kaldım .sorun şu ki erkek akadaşımla kavga ettik ve yanımda kız arkadaşım vardı ve de olaya dahil olup ona küfretti .erkek arkadaşım konuşmamı kesinlikle istemiyor ama bana emeği çok kız arkadaşımın ben erkek arkadaşıma yalan söylüyorum konuşmuyorum diye ve ben bu durumdan dolayı çok rahatsızım fikriniz neler erkek arkadaşıma anlatamıyorum
Erkek arkadaşının arkadaşı sana küfür etseydi sen bu durumu kabullenir miydin?aynı odayı paylaştığım biri bu kızyıllardır ve ben başka bi yere taşınıp onu bırakmak da istemiyorum taşınayım mı ? erkek arkadaşım bu konuda çok kızgın haklı ama benden özü diledi falan ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?