- 7 Temmuz 2015
- 149
- 29
- 98
- Konu Sahibi Kara basan
-
Yok canım nafaka almiyoruz onun kendine faydası yok eksik olsunNe kadar kötü bir durum ya, oğlunuz adına çok üzüldüm.Eşiniz kendisine emanet edilen çocuğa sahip çıkamıyor.Eski eşinizden nafaka alıyor musunuz?
Bence almalısınız, hatta geriye dönük olarak alabiliyorsunuz galiba.Bu sizin için değil oğlunuz için.Oğlunuz liseye , üniversiteye gidince daha da zorlanacaksınız.Şimdi elinizde nafaka olsa en azından o parayla oğlunuza gönlüne göre alabilirsiniz.Eşiniz ile bıkmadan, usanmadan konuşmalısınız.İleride kardeşlerin arasını açan bir durum da olabilir bu.Yok canım nafaka almiyoruz onun kendine faydası yok eksik olsun
Bir işi bile yok evlendiği kadın bakıyor ona içkisine ancak yetişir onunBence almalısınız, hatta geriye dönük olarak alabiliyorsunuz galiba.Bu sizin için değil oğlunuz için.Oğlunuz liseye , üniversiteye gidince daha da zorlanacaksınız.Şimdi elinizde nafaka olsa en azından o parayla oğlunuza gönlüne göre alabilirsiniz.Eşiniz ile bıkmadan, usanmadan konuşmalısınız.İleride kardeşlerin arasını açan bir durum da olabilir bu.
üstüne kayıtlı bir şeyi yok mu? Siz çalışıyor musunuz peki? Bakın eski kocanız ne olursa olsun o çocuğun babası, onu sadece siz dünyaya getirmediniz, babasının da sorumluluğu olmalı.Şimdi eşinize oğlunuz hakkında güvenemiyorsunuz, ya size bir şey olsa oğlunuz nereye gider, kim bakar ona.Bir işi bile yok evlendiği kadın bakıyor ona içkisine ancak yetişir onun
Yok canım hiç biseyi yok evliyken yoktu zaten raporlu deli ve bağımlı .oğlumu görmek istememesi büyük şans zatenüstüne kayıtlı bir şeyi yok mu? Siz çalışıyor musunuz peki? Bakın eski kocanız ne olursa olsun o çocuğun babası, onu sadece siz dünyaya getirmediniz, babasının da sorumluluğu olmalı.Şimdi eşinize oğlunuz hakkında güvenemiyorsunuz, ya size bir şey olsa oğlunuz nereye gider, kim bakar ona.
Yok canım hiç biseyi yok evliyken yoktu zaten raporlu deli ve bağımlı .oğlumu görmek istememesi büyük şans zaten
çocuğunu koca uğruna bu durumlara düşüren kadınlar...
empati yetenegini kullanmayi reddeden insanlar...
Empati yeteneği gayet gelişmiş bir insanım
ama önemli olan kimin yerine empati yaptığınız ben çocuk yönünden baktığımda öyle düşünüyorum
Ayrıca neden bana laf çarpma ihtiyacı hissettiniz yaranız mı var bu konuda
5 yaşındaydı suan 16oglunuz kac yasındaydı evlendıgınızde? ve suan kac yasında
Ben çocuğum bir aile ortamında büyüsün kendi babası yok gibi zaten hiç görmedi baba sevgisi görsün diye zaten oğlum eşimi çok sevdi tanıştığında onu babası sandı birçok isteyen oldu ama sırf çocuğumu istemediler diye evlenmedim.amacım koca olsaydı ya çocuğumu babasına bırakır gelirdim yada evlenmeye gerek yok koca dolu ortalıkçocuğunu koca uğruna bu durumlara düşüren kadınlar...
Çok sgl canım çare olmasada konuşmak rahatlatıyor insanı içinde tutunca panik yapıp ne yapıcani bilmiyo insan.oğluma söylüyorum onun öz baban gibi olmasını bekleme keza öz baban bile ilgilenmiyor sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın çünkü onun ekmeğini yiyoruz .eşimlede benzer konuşmalar yapıyoruz böyle geldik bu güne bakalimÇocuğunuz çok sevdi ama eşinizin ilgi göstermediğini söylemişsiniz.
Bakın o artık ergen ve büyüyor bazı şeyleri daha fazla idrak ediyor.
Hele ki eşinizden anlayış ilgi görmeyince ters tepiyor.
Bir kere kardeş arasına girilir mi ? Onlar döverde barışırda. Siz eşinizi dizginleyin
Korkmayın, içinizden korkun ama belli etmeyin derim. Dik durun. Çocuğunuzla da ayrı konuşun. saygı çerçevesinde olamsı gerektiğini anlatın
Ama burda kilit isim Sizsiniz.
Tabiki dörtdörtlük bir baba olmasını beklemiyorum sevmesini ama kırıcı oluyor yemek yerken eline bakıyor bir taneden fazla birseyi olursa kızıyor odasındaki ışığı sokuyor sürekli açık diye ama ben bunları duygusallığı vurup drama haline getirmekten kaçınıyorum oğlumda bunları biriktirip bazen öyle bağrıma yatıp ağlıyorki beni en çok seven sensin sen bile anlayamazsin diyor işte o An bir anne olarak yüreğim daglaniyor.şimdi büyüdü ya gurur yapıyo aglamiyooğlunuz için gerçekten çok üzüldüm
eşinizin hakkı yok ona böyle davranmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?