Arada kaldım

Yok canım nafaka almiyoruz onun kendine faydası yok eksik olsun
Bence almalısınız, hatta geriye dönük olarak alabiliyorsunuz galiba.Bu sizin için değil oğlunuz için.Oğlunuz liseye , üniversiteye gidince daha da zorlanacaksınız.Şimdi elinizde nafaka olsa en azından o parayla oğlunuza gönlüne göre alabilirsiniz.Eşiniz ile bıkmadan, usanmadan konuşmalısınız.İleride kardeşlerin arasını açan bir durum da olabilir bu.

Bir işi bile yok evlendiği kadın bakıyor ona içkisine ancak yetişir onun

Bir işi bile yok evlendiği kadın bakıyor ona içkisine ancak yetişir onun
üstüne kayıtlı bir şeyi yok mu? Siz çalışıyor musunuz peki? Bakın eski kocanız ne olursa olsun o çocuğun babası, onu sadece siz dünyaya getirmediniz, babasının da sorumluluğu olmalı.Şimdi eşinize oğlunuz hakkında güvenemiyorsunuz, ya size bir şey olsa oğlunuz nereye gider, kim bakar ona.

Yok canım hiç biseyi yok evliyken yoktu zaten raporlu deli ve bağımlı .oğlumu görmek istememesi büyük şans zaten

Yok canım hiç biseyi yok evliyken yoktu zaten raporlu deli ve bağımlı .oğlumu görmek istememesi büyük şans zaten

Anladım .O zaman eşinizle bunu açık açık konuşmalısınız.Ne diyeyim bilmiyorum cidden.

Çocuğunuz çok sevdi ama eşinizin ilgi göstermediğini söylemişsiniz.
Bakın o artık ergen ve büyüyor bazı şeyleri daha fazla idrak ediyor.
Hele ki eşinizden anlayış ilgi görmeyince ters tepiyor.
Bir kere kardeş arasına girilir mi ? Onlar döverde barışırda. Siz eşinizi dizginleyin
Korkmayın, içinizden korkun ama belli etmeyin derim. Dik durun. Çocuğunuzla da ayrı konuşun. saygı çerçevesinde olamsı gerektiğini anlatın
Ama burda kilit isim Sizsiniz.

oglunuz kac yasındaydı evlendıgınızde? ve suan kac yasında

oğlunuz için gerçekten çok üzüldüm
eşinizin hakkı yok ona böyle davranmaya

empati yetenegini kullanmayi reddeden insanlar...

Empati yeteneği gayet gelişmiş bir insanım
ama önemli olan kimin yerine empati yaptığınız ben çocuk yönünden baktığımda öyle düşünüyorum
Ayrıca neden bana laf çarpma ihtiyacı hissettiniz yaranız mı var bu konuda

Ne yaram olacak pardon? tanimam etmem sizi, bi alemsiniz : D

Yazilanlari okudunuz mu merak ediyorum cidden. sanki cocugunu hice sayan bir anneye yazmissiniz gibi ama konu sahibi o tur bir anne degil.

Biz dun bir care bulamadik sizin fikriniz nedir hanimefendi?gercekten yardimci olmak adina yapin yorumunuzu lutfen, sadece elestirmek adina degil.

eşinizin daha anlayışlı olması gerek.. ikisine de kendi evladıymış gibi davranması gerek.. kızsın bağırsın ama iki çocuğa da aynı şekilde hakkını yemeden.. ama nerde işte o adalet..

Zaman Zaman insanlar oldukları ve olacakları konumları unutabiliyorlar, benim kardeşim yok. Ne demek bilmiyorum bir anneyi paylaşmak. Ama kardeş bu birbirleriyle didişir de, barışır da. Eşiniz bunu algılayamayıp, kasıt aramış. Belki de kendi kasıtlı, bilemeyiz. Sizi üzmeye hacet yok. Çocuklarımız kaç yasında? Eşinize anlatamadığınız hisleri belki oğlunuz ile paylaşıp fayda sağlayabilirsiniz aileniz için.

Bir gün gece ağlayarak uyanın. Kabus gördüm rüyamda oğlum (büyük) ile ben bir kazada ölüyoruz. Sen tekrar evleniyorsun. Ama evlendiğin kadın yavrumuza sen işe gittiğin zamanlarda çok kötü davranıyordu deyin. ( burada eşiniz çocuğunuza nasıl davranıyorsa aşağı yukarı benzerlerini örnekleyin. Siz oyuncak ve ayakkabı demişsiniz rüyanızda yiyecek olsun mesela.) Biraz ağlayıp sızlayın çocuğumuz o duruma düşerse ne yaparız bir düşünsene diye belki kalbine vicdan gelir de biraz empati yapar.
Maalesef aklıma başka bir şey gelmiyor. Allah kalbine merhamet versin.

çocuğunu koca uğruna bu durumlara düşüren kadınlar...
Ben çocuğum bir aile ortamında büyüsün kendi babası yok gibi zaten hiç görmedi baba sevgisi görsün diye zaten oğlum eşimi çok sevdi tanıştığında onu babası sandı birçok isteyen oldu ama sırf çocuğumu istemediler diye evlenmedim.amacım koca olsaydı ya çocuğumu babasına bırakır gelirdim yada evlenmeye gerek yok koca dolu ortalık

Çok sgl canım çare olmasada konuşmak rahatlatıyor insanı içinde tutunca panik yapıp ne yapıcani bilmiyo insan.oğluma söylüyorum onun öz baban gibi olmasını bekleme keza öz baban bile ilgilenmiyor sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın çünkü onun ekmeğini yiyoruz .eşimlede benzer konuşmalar yapıyoruz böyle geldik bu güne bakalim

oğlunuz için gerçekten çok üzüldüm
eşinizin hakkı yok ona böyle davranmaya
Tabiki dörtdörtlük bir baba olmasını beklemiyorum sevmesini ama kırıcı oluyor yemek yerken eline bakıyor bir taneden fazla birseyi olursa kızıyor odasındaki ışığı sokuyor sürekli açık diye ama ben bunları duygusallığı vurup drama haline getirmekten kaçınıyorum oğlumda bunları biriktirip bazen öyle bağrıma yatıp ağlıyorki beni en çok seven sensin sen bile anlayamazsin diyor işte o An bir anne olarak yüreğim daglaniyor.şimdi büyüdü ya gurur yapıyo aglamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…