Arada kaldım

Bunu iyi bi zamanda deniycem

5 yaşındaydı suan 16
neden benımsemedı esınız pekı
ben oglum 2.5 yasındayken evlendım suanda oglum 6 yasına gelmek uzere baskada cocugumuz olmadı henuz uzun zaman gecmıs herseyın daha ıyı olması gerekmezmıydı

çok üzüldüm ya
bende dedım ya 2. evlılıgımı yaptım bu sıralarda oglum cok kardesı olsunıstedıgı ıcın hamıle kalmayı denıyorum.
fakat ben bu sekılde bı ayrımcılık olacagını bızde sanmıyorum hem sanmıyorum hem bu kadar zamandır evlıyız oglum baska cocuklardan maddı olarak bırakın asagı kalmayı cogunlukla hep cok ıyı yasadı ve yasattık. neden hemen cocuk sahıbı oldunuz?
ben cocuk sahıbı olmayı sımdıye kadar ıstemedım cunku oglumla babasının arasına o bağ kuvvetlenmeden baska bır bırey gelsın ıstemedım aramıza.
sız calısıyormusunuz?
Umarım calısıyorsunuzdur zıra evde maddı bır ayrımcılıkta var cok üzücü

ya size ayrılın bile diyemiyorum caresız oldugunuz yazılarınızdan belli
keşke keşke calıssaydınızda elin adamına oglunuzu muhtac etmeseydınız
ne kadar kotu kalplı bırı esınız onun ıkı yakası bır araya gelırmı hıc
yetım cocugu aglatıyor Allahın onun bın turlu cezasını versın
hıc demıyormusun allahım ölsede kurtulsak dıye ya

Hersey esınızde bıtıyor.. Oglunuz haklı tepkı gostermekte.. Sevılmedıgını hıssedıyorsa demekki..

Çocuk çok eziliyor.

Mutlaka kocanıza dişinizi göstermelisiniz. Çocuğu koruyun, kendini sahipsiz hissetmesin. Yatılı okul fikrini yazmış birisi kesinlikle yapmayın çocuk çok daha yalnız ve dışlanmış hisseder.

Sizin yerinizde olsam iyice bileylenirdim herhalde. Sen benim çocuğuma üvey babalık yapamazsını ağzımla söylerdim, davranışlarımla gösterirdim. Ne alınacaksa iki çocuğuma eşit alınacak diyin.

Sizin yerinizde olsam iş bulurdum. Mesleğiniz yoksa bile çaycılık yapın, temizlik işi yapın, ofis işi yapın ama çocuğunuzu ele muhtaç etmeyin.

Kocanızla konuşun ama yalvarır gibi konuşmayın. O na kardeş arasına girmemesini, oğlunuza kötü davranmamasını söyleyin.
Cidden büyük günah oğlunuza yapılanlar.İçim acıdı resmen.
Allah eşinizin kalbine merhamet versin.

Çalışmıyorum küçük 8 yaşında ve birakabilecek kimse yok bizimde çocuk olduktan sonra çok değişti eşim çok ayrimcilik yapıyo

Biz bunu defalarca konuştuk o anda küçüğü de kısa sorun yok çünkü zaten küçük vurdu abisi

bu yaşadığınızın üvey anne dehşetinden hiçbir farkı yok gözümde..
babası hayırsız olan yaralı bir çcuk var.üvey baba gelip,babalık yapıyor seviyor,sonra kendi kanından çocuğu olunca da bir kenara atıp lokmalarını sayıyor.resmen psikolojik şiddet uyguluyor..
yazık değil mi,ikisi de sizin evladınız nasıl dayanıyorsunuz bu duruma?
ayrıca ben arada kalacak bir durum görmedim,koca ne ki,evlatlarımın yanında?
bu durum 2 kardeşi de düşman eder ilerde birbirine..

zaten arada kalma durumu yok
kadın eşini haklı buluyor oğlunun asiliğini dizginlemek istiyor
çocuğun yanında kocanın önemi var mı diye ima ettiğim için ben kadını eleştirdim diye empatı yoksunu oldum dün
bir de kadın ezmiyormuş cocuğu cözüm arıyormuş
bana da hiç öyle gelmedi
bu adam yarın çocuğun yediğine karışır iki gün sonra sen fazlalıksın der evden kovar cünkü çocuğunun arkasında duran bir anne yok ki
kadın hala aman çocuğum sus sen huzurumuz bozulmasın modunda kimse kocaya höst bir dur bakalım bu da benim çocuğum demiyor

ben şöyle anladım
oglan sınırlenmesınkınlenmesın dıye esının tarafını tutuyor basıte ındırgıyor gıbı yapıyor
su ısık mevzusundan bunu cıkardım

ben şöyle anladım
oglan sınırlenmesınkınlenmesın dıye esının tarafını tutuyor basıte ındırgıyor gıbı yapıyor

bence oğluna cok buyuk baskı var o evde
oğluna demiş sus bu adam bize bakıyor besliyor
senin öz baban bunu bile yapmadı o yüzden katlanacaksın
bence bu psikolojik şiddettir

ben şöyle anladım

siz bu konudan etkilendiniz ama siz böyle olmazsınız içinizi ferah tutun
siz her zaman çocuğunuzu savunursunuz

Cocugunuz kac yasinda arkadasin dedigi gibi sinav falan kazanip yatili okula gonderseniz gerci kucuk yastaysa orasida cok zor olur ama en azinda su icinde yasadiginiz karmasadan kurtulur cocuk haftasonlari gelir onda da artik iyi gecinirler diye dusunuyorum.

Ağzına sağlık koca nedir ki elde bulunan şey. Çocuklar sizin konu sahibi ilerde hem kocadan hem çocuklarından olmak istiyorsan böyle pisirik davranmaya cesaret et. Git temizlik yap gene muhtaç olma

bence eşinizle konuşun.
bu evde küçük çocuğumun hakkı neyse büyüğümünde o deyin.
büyük olana da babalık yapmalısın çünkü o seni baba bildi ve öyle devam etmesini istiyorum deyin.
oğlunuz masa da yemek yemiyorsa alıp getireceksiniz. bu ev senin bu masa senin bu yemeklerde senin. özgürce davran diyeceksiniz..

yani oğlum masaya çekinip oturamazsa ben napayım böyle evliliği böyle yuvayı..
duygu sömürüsü değil kendini bir yerden atsa oğlum nasıl mutluysa onu yaparım..
bir kere o çocuk yetim sayılır. onu ne kadar bağrına basarsa o kadar da mükafatı olur. günah yani..

gerçekten mi hiç böyle düşünmemiştim..böylesi daha da üzücü...ne demek aynı masada yemek bile yememek..bir de önce küçükken iyi davranıyor sonradan kötü oluyor..daha büyük bir travma çocuk için..
yaaa işte sonra da anneliğimi eleştiremezsiniz,yok kınamayın başınıza gelir vssss...nasıl eleştirmem bu durumda..
bir düzen bozulmasın vakası daha demek ki..milletin kocası ne değerli arkadaş..2 tane aslan gibi evladı var kadının ,biri gözünün önünde dışlanıp acı çekerken,psikolojik şiddete maruz kalırken ,diğeri paşalr gibi yaşatılıyor,400 tl lik ont alınsa içi acımıyor,diğerinin lokması sayılıyor,kadın da hala huzurdan bahsediyor..
şu an huzurlu musun yani konu sahibi,evladın böyle şeyler yaşarken..hiç vicdanın sızlamıyor mu..şahsen ben tanımdan benim vicdanım sızladı..
bunları okuyup okuyup eve gidince oğluma sarılıp öpmeye doyamıyorum..sanki burdan yetişemediğim onlar için birşey yapamadığım çocuklar yerine koyuyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…