- 7 Temmuz 2015
- 149
- 29
- 98
- Konu Sahibi Kara basan
-
Bunu iyi bi zamanda deniycemBir gün gece ağlayarak uyanın. Kabus gördüm rüyamda oğlum (büyük) ile ben bir kazada ölüyoruz. Sen tekrar evleniyorsun. Ama evlendiğin kadın yavrumuza sen işe gittiğin zamanlarda çok kötü davranıyordu deyin. ( burada eşiniz çocuğunuza nasıl davranıyorsa aşağı yukarı benzerlerini örnekleyin. Siz oyuncak ve ayakkabı demişsiniz rüyanızda yiyecek olsun mesela.) Biraz ağlayıp sızlayın çocuğumuz o duruma düşerse ne yaparız bir düşünsene diye belki kalbine vicdan gelir de biraz empati yapar.
Maalesef aklıma başka bir şey gelmiyor. Allah kalbine merhamet versin.
neden benımsemedı esınız pekı5 yaşındaydı suan 16
çok üzüldüm yaOna hiç kızmaz ona 400lrlik oyuncak alır .benimkinede vay nasıl iki ayakkabısı olur diye laf eder.ayrımcılığı tabiki hissediyor .bütün bunlar bütün özgüveni yıktı kendine diyor zaten kendime hiçbir konuda güvenmiyorum diye
ya size ayrılın bile diyemiyorum caresız oldugunuz yazılarınızdan belliTabiki dörtdörtlük bir baba olmasını beklemiyorum sevmesini ama kırıcı oluyor yemek yerken eline bakıyor bir taneden fazla birseyi olursa kızıyor odasındaki ışığı sokuyor sürekli açık diye ama ben bunları duygusallığı vurup drama haline getirmekten kaçınıyorum oğlumda bunları biriktirip bazen öyle bağrıma yatıp ağlıyorki beni en çok seven sensin sen bile anlayamazsin diyor işte o An bir anne olarak yüreğim daglaniyor.şimdi büyüdü ya gurur yapıyo aglamiyo
Çalışmıyorum küçük 8 yaşında ve birakabilecek kimse yok bizimde çocuk olduktan sonra çok değişti eşim çok ayrimcilik yapıyoçok üzüldüm ya
bende dedım ya 2. evlılıgımı yaptım bu sıralarda oglum cok kardesı olsunıstedıgı ıcın hamıle kalmayı denıyorum.
fakat ben bu sekılde bı ayrımcılık olacagını bızde sanmıyorum hem sanmıyorum hem bu kadar zamandır evlıyız oglum baska cocuklardan maddı olarak bırakın asagı kalmayı cogunlukla hep cok ıyı yasadı ve yasattık. neden hemen cocuk sahıbı oldunuz?
ben cocuk sahıbı olmayı sımdıye kadar ıstemedım cunku oglumla babasının arasına o bağ kuvvetlenmeden baska bır bırey gelsın ıstemedım aramıza.
sız calısıyormusunuz?
Umarım calısıyorsunuzdur zıra evde maddı bır ayrımcılıkta var cok üzücü
Biz bunu defalarca konuştuk o anda küçüğü de kısa sorun yok çünkü zaten küçük vurdu abisiKocanızla konuşun ama yalvarır gibi konuşmayın. O na kardeş arasına girmemesini, oğlunuza kötü davranmamasını söyleyin.
Cidden büyük günah oğlunuza yapılanlar.İçim acıdı resmen.
Allah eşinizin kalbine merhamet versin.
Çocuk çok eziliyor.
Mutlaka kocanıza dişinizi göstermelisiniz. Çocuğu koruyun, kendini sahipsiz hissetmesin. Yatılı okul fikrini yazmış birisi kesinlikle yapmayın çocuk çok daha yalnız ve dışlanmış hisseder.
Sizin yerinizde olsam iyice bileylenirdim herhalde. Sen benim çocuğuma üvey babalık yapamazsını ağzımla söylerdim, davranışlarımla gösterirdim. Ne alınacaksa iki çocuğuma eşit alınacak diyin.
Sizin yerinizde olsam iş bulurdum. Mesleğiniz yoksa bile çaycılık yapın, temizlik işi yapın, ofis işi yapın ama çocuğunuzu ele muhtaç etmeyin.
bu yaşadığınızın üvey anne dehşetinden hiçbir farkı yok gözümde..
babası hayırsız olan yaralı bir çcuk var.üvey baba gelip,babalık yapıyor seviyor,sonra kendi kanından çocuğu olunca da bir kenara atıp lokmalarını sayıyor.resmen psikolojik şiddet uyguluyor..
yazık değil mi,ikisi de sizin evladınız nasıl dayanıyorsunuz bu duruma?
ayrıca ben arada kalacak bir durum görmedim,koca ne ki,evlatlarımın yanında?
bu durum 2 kardeşi de düşman eder ilerde birbirine..
ben şöyle anladımzaten arada kalma durumu yok
kadın eşini haklı buluyor oğlunun asiliğini dizginlemek istiyor
çocuğun yanında kocanın önemi var mı diye ima ettiğim için ben kadını eleştirdim diye empatı yoksunu oldum dün
bir de kadın ezmiyormuş cocuğu cözüm arıyormuş
bana da hiç öyle gelmedi
bu adam yarın çocuğun yediğine karışır iki gün sonra sen fazlalıksın der evden kovar cünkü çocuğunun arkasında duran bir anne yok ki
kadın hala aman çocuğum sus sen huzurumuz bozulmasın modunda kimse kocaya höst bir dur bakalım bu da benim çocuğum demiyor
ben şöyle anladım
oglan sınırlenmesınkınlenmesın dıye esının tarafını tutuyor basıte ındırgıyor gıbı yapıyor
su ısık mevzusundan bunu cıkardım
ben şöyle anladım
oglan sınırlenmesınkınlenmesın dıye esının tarafını tutuyor basıte ındırgıyor gıbı yapıyor
su ısık mevzusundan bunu cıkardım
Çok doğru bir söz çocuklarımın öz babası bile yapsa kaldiramam ekonomik güvence olmasın bacim merdiven sil bu koca uğruna Yaşatma bunu evladınaçocuğunu koca uğruna bu durumlara düşüren kadınlar...
Merhaba hanımlar öyle bir cikmazdayimki bu beni çok yıpratıyor. İlkinci evliliğim on yıldır bir çok sorunu hafife alarak üstünü kapattım.şimdi ise onlar içimde dağ gibi büyüdü artık tahammulumun vegucumun kalmadığını hissediyorum. Sorunların en büyüğü ise ilkevliligimden oğlum var ve bizimle yaşıyor küçükken bazı şeyleri kabullenebiliyordu şimdi artık ergen.karşı çıkıyor doğal olarak eşimde çok kırıcı oluyor böyle durumlarda kimden yana olsam diğerinin hedefi oluyorum.hiç karismayincada olay dahada büyüyor en Son olay ise kardeşine vurdu diye üstüné yürüdü Size yüz verdikçe tepeye çıkıyorsun dedi çok zorunda gitti her zaman iyi yönden düşünüyorum küfür etmez şiddet hiç olmadı ama ileri giderse onudà yapmiycana garanti yok kovabilirde
Ağzına sağlık koca nedir ki elde bulunan şey. Çocuklar sizin konu sahibi ilerde hem kocadan hem çocuklarından olmak istiyorsan böyle pisirik davranmaya cesaret et. Git temizlik yap gene muhtaç olmabu yaşadığınızın üvey anne dehşetinden hiçbir farkı yok gözümde..
babası hayırsız olan yaralı bir çcuk var.üvey baba gelip,babalık yapıyor seviyor,sonra kendi kanından çocuğu olunca da bir kenara atıp lokmalarını sayıyor.resmen psikolojik şiddet uyguluyor..
yazık değil mi,ikisi de sizin evladınız nasıl dayanıyorsunuz bu duruma?
ayrıca ben arada kalacak bir durum görmedim,koca ne ki,evlatlarımın yanında?
bu durum 2 kardeşi de düşman eder ilerde birbirine..
gerçekten mi hiç böyle düşünmemiştim..böylesi daha da üzücü...ne demek aynı masada yemek bile yememek..bir de önce küçükken iyi davranıyor sonradan kötü oluyor..daha büyük bir travma çocuk için..zaten arada kalma durumu yok
kadın eşini haklı buluyor oğlunun asiliğini dizginlemek istiyor
çocuğun yanında kocanın önemi var mı diye ima ettiğim için ben kadını eleştirdim diye empatı yoksunu oldum dün
bir de kadın ezmiyormuş cocuğu cözüm arıyormuş
bana da hiç öyle gelmedi
bu adam yarın çocuğun yediğine karışır iki gün sonra sen fazlalıksın der evden kovar cünkü çocuğunun arkasında duran bir anne yok ki
kadın hala aman çocuğum sus sen huzurumuz bozulmasın modunda kimse kocaya höst bir dur bakalım bu da benim çocuğum demiyor
Bunada tekmeyı ben atarım napım :)siz bu konudan etkilendiniz ama siz böyle olmazsınız içinizi ferah tutun
siz her zaman çocuğunuzu savunursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?