Arada kaldım

ve millet 8 yaşındaki cocuguna sofra kuruyor sabah uyanınca cocuk oradan yıyor, uzeırnı gıyıyor oradanda okula gıdıyor.
hatırlarmısınız boynunda anahtarları asılı olan cocuklar vardı
bence bu kadın calısmalı.
ve cocuk olduktan sonra cok bısı degısmıyor zaten cocuk olmadan gecen sure sadece 1 sene ondada cocuk cok asırı kucuk 6 yaslarında.

peki kocanıza hiç dediniz mi
evet onu sevmiyor olabilirsin ama o benim çocuğum ona saygı duyacaksın
kanımdan canımdan o varsa ben varım o yoksa ben yokum dediniz mi
yoksa hep çocuğu mu uyarıyorsunuz

çocuğa bakmak için mi çalışmıyormuş ? yok artık..biz salaktık demek 3 aylık bebeyi bakıcıya bırakıp işe geldik.
8 yaşındaki çocuğun nesine bakıyormuş ,altından almıyor heralde..
çalışmadan gözü yok demek.zaten anladığım kadarıyla çözüm aramıyor,sadece büyük oğlanı dize getirmeye çalışıyor.

Küçük henüz 8 yaşında ve bırakacak kimse yokki zaten maddi kısıtlamaları bu yüzden ben bakıyorum kafası. İhtiyaçlarını tabiki alıyorum ama pahalisini alamıyorum yirtilmadan ikincisini alamıyorum
Eşimi çok sevdiğimden deil küçük oğlumda ayni şeyleri yaşatmak istemiyorum ikinciside ne maddi ne manevi desteğim yok beş kurusuz nasil düzen kurarim

Küçük çocuğunuz 8 yaşındaymış. Hadi çalışamam diypsunuz madem evde yapacak iş mi yok? El işleri yapıp satabilir siniz. Evde yapılacak bir sürü iş var. Küöük çocuğuna 400 liralık oyuncak alırken büyüğüne yırtılmadan ikincisini almıyorum derken hiç mi vicdanınız sızlamıyo sizin?
Kızım bi bardak kırdı eşim azarlayarak konuştu el kadar çocuğa diye bir ton kavga ediyorum. Ki öz babası. Bişey söyleceksrn doğru düzgün anlat ufacık şey için çocuğa sesini yükseltme diyorum. Işık açık diye eşiniz çocuğunuzu azarlıyo ve siz de sesinizi çıkarmıyo musunux gerçekten?
Küçük çocuğunuzda aynı duruma gelmesin diye büyüğünü nasıl harcıyosunuz siz?
Gadii eşinz düşünmüyo o çocuğu siz nasıl düşünmüyosunuz?
Buraya yazıp dertleşip içinizi rahatlatmanın o çocuğa hiç bi faydası yok. Azıcık icraate geçin.

Oglun ergenligi atlatsa ne olacak, ne bitecek. Ne kadar yara almistir ve hala aliyordur. Ben ki cocuk istemeyen ve sevmeyen bir kadinim, ogluma boyle davranan adami bosarim cocuklarimla basimin caresine bakarim. Benim cocuguma hicbir seyi layik gormeyecek, kotu davranacaj oyle mi? Alnini karislarim o adamin.

Bazıları beni yanlış anlamis ben çok huzurlu mutluyum bu yüzden oğlumu susturuyorum demedim.üstelik biz bir çok kez ayrılık noktasına geldik herseferinde söz verdi bunlarıda yanına bırakmıyorum tabiki şimdi biliyorum ki yine aynı noktaya geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…