• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARADA kaldim

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
29
Merhabalar benim derdim bayagi büyük maalesef annem ve eşimin arasında kaldım annem derken üvey annem ama öz annem ben küçükken vefat ettiği için beni o büyüttü bu yüzden annem gibidir neyse eşim bi türlü anneme ısınamadi bunu bana açıkta söylüyor annemde eşimden nefret ediyor ikiside bana yükleniyor biri kocanı sevmiyom dio biri anneni sevmiyom dio napcam bilmiyorum

İkisi de size olan saygılarından dolayı durumu idare etmek zorundalar.

Önce eşinizle halletmeye çalışın, üzüntünüzü anlatın.

Problem nedir?

Annem ablamla bana biraz sert davranır eşimde bu durumdan rahatsız oldu ona ilgisiz davrandı oda buna bozuldu olaylar böyle patladı gitti

eee sevmiyolarsa napıcakmışsın ne istiyolarmış senden
sevmek zorunda değiller zaten birbirlerine saygı göstersinler yeter
asgari düzeyde birbirlerinin yüzüne bakmaları yeterli ballı börekli olmaya gerek yok.
Annem kocana karşı beni korumuyon dio kocam annen yüzünden bana sert davranma dio valla ben bittim

Birbirlerini sevmeseler de, seni seviyorlar öyle değil mi?
O zaman birbirlerini idare edecekler. Koca insanların su cocuk hareketlerine sabrım yok gerçekten.

Eşinle ilgili mevzulari annene, annenle ilgili yaşadıklarını eşine yansitmamaya çalis. Ne kadar az detay bilirlerse o kadar az huzursuz olurlar. Katalizör ve dengeleyici sen olacaksın. İlk zamanlar sen anlatmıyorsun diye biraz ustune gelirler ama sonra alışırlar.

Benim mottom bu. Eşimin, benim ailemle ilgili her şeyi bilmesine gerek yok. Kafamız rahat.

Eşinle ilgili mevzulari annene, annenle ilgili yaşadıklarını eşine yansitmamaya çalis. Ne kadar az detay bilirlerse o kadar az huzursuz olurlar. Katalizör ve dengeleyici sen olacaksın. İlk zamanlar sen anlatmıyorsun diye biraz ustune gelirler ama sonra alışırlar.

Benim mottom bu. Eşimin, benim ailemle ilgili her şeyi bilmesine gerek yok.

Benim mottom bu. Eşimin, benim ailemle ilgili her şeyi bilmesine gerek yok.

Back
X