- 2 Ağustos 2020
- 19
- 62
- 3
- 39
- Konu Sahibi aglayankiz85
-
aynısını o size yapsa burda neler derdik.arayıp ben X'e sormadan tamam dedim ama müsait değiliz bir işimiz çıktı diyeceksin adam haklı.Herkese selamlar. Kizlar gecenlwrde actigim konuyu bilenler bilir. Esimle aileler yuzunden bosanma asamasina gelmistik. Neyse cok sukur o problemi atlattik. Ancak dun ailem beni aradi ve bana gelmek istediklerini soyledi. Bende esime sormadan kabul etmis bulundum. Aksama esime konuyu acrigimda cok sinirlendi ve neden bana sormadan kabul ediyosun hafta sonu icin plan yapmistim dedi. Aramizdaki tartisma giderek buyudu. Sonuc olarak esim son sozum onlarin bir sure buraya gelmelerini istemiyorum bana yaptiklarini hala unutamadim ve az kalsin bosaniyorduk dedi. Kizlar ben aileme nasil diyecem esim sizi istemiyor anne diye. Tamam ailem ozelliklede annem esime cok cektirdiler ama nihayetinde anne aile iste. Kafam cok karisik bana bi akil verin.
Butun sorunda orda esim plan yaparken benide dahil etmis. Sana bir suprizim var deyip duruyordu bir kac gundur. O surpriz buymus.Eşin cumartesi evde yoksa daha iyi olmaz mı aileni görmemiş olacak eşine söyle ‘ sen planını bozma hayatım beni görür giderler gelmeyin demek ayıp olur’ de hem yumuşak olur hemde geri çevirmiş olmazsın.
Ailem cok kirilir oyle birsey dersem kimseyi kirmadan bu isi halletmek istiyorum ama nasil???aynısını o size yapsa burda neler derdik.arayıp ben X'e sormadan tamam dedim ama müsait değiliz bir işimiz çıktı diyeceksin adam haklı.
Eğer anneler yatılı gelmeyeceklerse;Herkese selamlar. Kizlar gecenlwrde actigim konuyu bilenler bilir. Esimle aileler yuzunden bosanma asamasina gelmistik. Neyse cok sukur o problemi atlattik. Ancak dun ailem beni aradi ve bana gelmek istediklerini soyledi. Bende esime sormadan kabul etmis bulundum. Aksama esime konuyu acrigimda cok sinirlendi ve neden bana sormadan kabul ediyosun hafta sonu icin plan yapmistim dedi. Aramizdaki tartisma giderek buyudu. Sonuc olarak esim son sozum onlarin bir sure buraya gelmelerini istemiyorum bana yaptiklarini hala unutamadim ve az kalsin bosaniyorduk dedi. Kizlar ben aileme nasil diyecem esim sizi istemiyor anne diye. Tamam ailem ozelliklede annem esime cok cektirdiler ama nihayetinde anne aile iste. Kafam cok karisik bana bi akil verin.
Butun sorunda orda esim plan yaparken benide dahil etmis. Sana bir suprizim var deyip duruyordu bir kac gundur. O surpriz buymus.
Mesela boyle bir durumda ben aileme ya sorunlar cikti anne baba erteleyelim mi desem mumkun degil kirilmazlar.Orta yol bulmaya calisin.Aileniz sizi anlamalidir.Ailem cok kirilir oyle birsey dersem kimseyi kirmadan bu isi halletmek istiyorum ama nasil???
Uygun bir dille ailene anlat. Plan yapmış de eşine suçu da atma . Eşin eğer Evlendiğinizden beri aileni istemiyorsa ayrı ama sonradan bir kavga sonrasında istemiyorsa ona biraz zaman tanı. Sonuçta orası onun da evi eşini karşına lma hele de seviyorsan...Herkese selamlar. Kizlar gecenlwrde actigim konuyu bilenler bilir. Esimle aileler yuzunden bosanma asamasina gelmistik. Neyse cok sukur o problemi atlattik. Ancak dun ailem beni aradi ve bana gelmek istediklerini soyledi. Bende esime sormadan kabul etmis bulundum. Aksama esime konuyu acrigimda cok sinirlendi ve neden bana sormadan kabul ediyosun hafta sonu icin plan yapmistim dedi. Aramizdaki tartisma giderek buyudu. Sonuc olarak esim son sozum onlarin bir sure buraya gelmelerini istemiyorum bana yaptiklarini hala unutamadim ve az kalsin bosaniyorduk dedi. Kizlar ben aileme nasil diyecem esim sizi istemiyor anne diye. Tamam ailem ozelliklede annem esime cok cektirdiler ama nihayetinde anne aile iste. Kafam cok karisik bana bi akil verin.
E ailenizde eşinizi kırmış. Birazda onlar kırılsın birşey olmaz. Adam haklı.Ailem cok kirilir oyle birsey dersem kimseyi kirmadan bu isi halletmek istiyorum ama nasil???
E tamam işte söyle ailene eşimin bana bir sürprizi varmış diye. Aramız kötüydü şimdi bozarsam bana tavır alır deButun sorunda orda esim plan yaparken benide dahil etmis. Sana bir suprizim var deyip duruyordu bir kac gundur. O surpriz buymus.
Diyeceksiniz ki bilmem şu arkadaş davet etti şimdi gitmesek olmaz ayıp olur. Siz nasılsa yabancı değilsibizHerkese selamlar. Kizlar gecenlwrde actigim konuyu bilenler bilir. Esimle aileler yuzunden bosanma asamasina gelmistik. Neyse cok sukur o problemi atlattik. Ancak dun ailem beni aradi ve bana gelmek istediklerini soyledi. Bende esime sormadan kabul etmis bulundum. Aksama esime konuyu acrigimda cok sinirlendi ve neden bana sormadan kabul ediyosun hafta sonu icin plan yapmistim dedi. Aramizdaki tartisma giderek buyudu. Sonuc olarak esim son sozum onlarin bir sure buraya gelmelerini istemiyorum bana yaptiklarini hala unutamadim ve az kalsin bosaniyorduk dedi. Kizlar ben aileme nasil diyecem esim sizi istemiyor anne diye. Tamam ailem ozelliklede annem esime cok cektirdiler ama nihayetinde anne aile iste. Kafam cok karisik bana bi akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?