Bu kadar mükemmel bir adam neden bekar kalmış peki???Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünden muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz yaşam tarzım resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
Yaşlar kaç?Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünde muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
Neden kalmasın böyle saçma sorumu olur. Mükemmel insanlar illa evlimi olmaları gerekiyor?Bu kadar mükemmel bir adam neden bekar kalmış peki???
25 35Yaşlarınız nediryani 18-28se ben aile olsam istemem ama, 30-40sa niye kabul etmeyeyim
Bu kadar mükemmel bir adam neden bekar kalmış peki???
25 35Yaşlar kaç?
25 35Yaşlar kaç?
Uyumluyuz kime gösterdiysem yakıştırıyorEğer karakter uyuşuyorsa yaş farkı çok göze batmaz. Birde dışarıdan nasıl gozuktugunuz de önemli. Adam ve kadın uyumlu gözüküyorsa hayırlısı olsun.
A ne güzelEşim 8 yaş buyuk. Bu yaş konusu hiç gundem olmadi bizde. 10 yaş olsa yine gundem olmazdi. Bizim kizlarin cogu en az 5 yaş farkla evlendiler genelde o yuzden yadirganmiyor herhalde.Ailem yaşla ilgili yorum dahi yapmadilar.
13 yaş var eşimle aramızda. 14 senedir de birlikteyiz. Aile mırın kırın etti ilk başta ama tanıyınca sorun kalmadı.Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünde muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
Çok doğru bir tespit30-40 yaş arası hic evlenmemiş erkekler bana her zaman sorunlu gelir:) ınce eler sık dokur ve ömür törpüleridir
35’ten önce evlenen erkek de bana sorunlu gelir.30-40 yaş arası hic evlenmemiş erkekler bana her zaman sorunlu gelir:) ınce eler sık dokur ve ömür törpüleridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?