- 8 Mart 2019
- 7.434
- 35.969
- 548
- 39
Neredeyse 36 yaşında birisi olarak mükemmel görünen insanların göründükleri kadar mükemmel olmadıklarını, çok iyi erkeklerinde erkenden kapıldıklarını gördüm.Neden kalmasın böyle saçma sorumu olur. Mükemmel insanlar illa evlimi olmaları gerekiyor?
İkinizin de yaşı müsait bence olur
Tabi ki mükemmelsin, bu konuda hemfikirimBenim mikemmel olduğum konusunda hemfikirsek erkeklere istediğini yazabilirsin
Bu benim mükemmelim hanımefendiNeredeyse 36 yaşında birisi olarak mükemmel görünen insanların göründükleri kadar mükemmel olmadıklarını, çok iyi erkeklerinde erkenden kapıldıklarını gördüm.
Bu benim hayat tecrübem ve yorumum. Ha yorumları beğenmediyseniz lütfen böyle konular açmayın, sizin bakış açınıza göre yorum yapmak zorunda değilim.
Ya da çok dikta oluyorlar biliyorum kız 18 adam 33 du iliskide genelde adamın lafı dönüyor.En azından evliliğe adım atmış denemiş olur. Ama hiç evlenmeyen olduğu zaman kusursuzu arayan, zor beğenen tipler oluyor genelde o yuzden dedim.
Teşekkürlerİkinizin de yaşı müsait bence olur
Erkeklerin evlenmek istememe gibi bir tercih hakkı yok herhalde sizin dünyanızda. Biri gelip kaptıysa iyi adamı evlenmek zorundaNeredeyse 36 yaşında birisi olarak mükemmel görünen insanların göründükleri kadar mükemmel olmadıklarını, çok iyi erkeklerinde erkenden kapıldıklarını gördüm.
Bu benim hayat tecrübem ve yorumum. Ha yorumları beğenmediyseniz lütfen böyle konular açmayın, sizin bakış açınıza göre yorum yapmak zorunda değilim.
30-40 yaş arası hic evlenmemiş erkekler bana her zaman sorunlu gelir:) ınce eler sık dokur ve ömür
Her konu gibi bu konuda da istisnalar olucaktır evliliğinizde sıkıntı olmaması çok güzel masallah benim tecrübem yok bu konuda fakat bol duyumum var açıkca yazmadım ama cinsellik kökenli büyük kısmıKişilikle alakalı o. Benim eşim beni 14 senedir kıskanmaz kısıtlamaz yetersiz hissetmez. Bundan sonra da edeceğini sanmıyorum. Kendini dünyanın en mükemmel adamı olarak görüyor çünkü
En azından evliliğe adım atmış denemiş olur. Ama hiç evlenmeyen olduğu zaman kusursuzu arayan, zor beğenen tipler oluyor genelde o yuzden dedim.
Duyan da 35 yas var sanırMerhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünde muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
Cinsellik 55 yaşında bitmiyor biliyorsunuz değil mi? Sorun çıkarsa da tedavisi var, hapı var, mutluluk çubuğu var.Her konu gibi bu konuda da istisnalar olucaktır evliliğinizde sıkıntı olmaması çok güzel masallah benim tecrübem yok bu konuda fakat bol duyumum var açıkca yazmadım ama cinsellik kökenli büyük kısmı
İşte o beğenmeye beğenmeye zamanla daha da koyulaşıyor o istek. Çok var cevremde örnekleri eskiler gerçekten çoğu şeyi bilip söylüyormış.Kusursuzu arayan degil de biraz zor begensin yani.Her iki sevgilisinden birine "ben ciddi dusunuyooom" diyerek iliskiye başlayani da ben istemezdim.
Bu işler kismet, şans, denk gelme meselesi denk gelmediyse yaşim geciyor sunlardan seceyim bari şeklinde bir evlilik olmaz. Kimisine 30da denk gelir kimisine 20de denk gelirbilemiyoruz işte.
Aynen öyle...Benim eşimle yaş farkım yok fark olsun isterdim çevremdekilerde yaş farkından çok rahatsız 25-35 gibi evlilikte sakınca yok fakat yıllar geçip siz 45 o 55 oldugunda sıkıntı başlıyor sanırım erkek psikoklojisi eşi daha çok kıskanıp kısıtlıyor yetersiz hissediyormuş çevremdeki örnekler bu şekilde bunları aktardım size fakat bana kalsa sorun olmaz
Türk erkeği varCinsellik 55 yaşında bitmiyor biliyorsunuz değil mi? Sorun çıkarsa da tedavisi var, hapı var, mutluluk çubuğu var.
Yok büyütmek değil olmasa da güzel bir insan tanımış olmanın olgunluğundayım sadece öncesinde hep çok düşük insanlar oldu diye. Elbette hataları vs. Vardır olmuştur. Dediğim gibi bu benim bakış açım belki onun bir huyu bana normal geldiği gibi bir başkasına saçma gelebilirEşimle aramızda 7 yaş var 10 yaşta olsa sorun etmezdim.
Etrafımda da var bu yaş aralığında evlilikler.
Ne kadardır tanıyorsunuz bu kişiyi, bu kadar öve öve bitirememe kısmı biraz sağlıksız geldi bana. Gözünüzde büyütmeyin bu kadar.
Sizde yasanmaması diğer insanlardaki etkisini yok etmez ilaçla sex yapn eşi kadın istiyormu veya adamın kendini yetersiz hissedip psikolojik yıpranmasını eşe çektirmesi malesef çok fazla neyse konu dağılmasın bizde yas farkı veya bu tarz sorunlar yok arkadasların cevrenin anlattıklarıyla hoşnutsuzlukları paylastım benim için yaş farkı sorun degil anlstıktan sonra herseyin çaresi bulunurCinsellik 55 yaşında bitmiyor biliyorsunuz değil mi? Sorun çıkarsa da tedavisi var, hapı var, mutluluk çubuğu var.
Boşanma seçeneği varTürk erkeği var
Siz mi onMerhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası herşeyi çok kriterlerimin bile üstünde muazzam. Hayal bile edemediğim üst seviye. Daha önce görüştüğüm insanlardan kat kat üstün bir karakteri var. Çok sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.resmen ruh ikizim. Rüya gibi.
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
OSiz mi on
O mu on yaş büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?