Aradaki 10 yaş..

Neden kalmasın böyle saçma sorumu olur. Mükemmel insanlar illa evlimi olmaları gerekiyor?
Neredeyse 36 yaşında birisi olarak mükemmel görünen insanların göründükleri kadar mükemmel olmadıklarını, çok iyi erkeklerinde erkenden kapıldıklarını gördüm.
Bu benim hayat tecrübem ve yorumum. Ha yorumları beğenmediyseniz lütfen böyle konular açmayın, sizin bakış açınıza göre yorum yapmak zorunda değilim.

Reactions: The
Bu benim mükemmelim hanımefendi
Size göre belki normaldir mükemmel anlayışları kişiden kişiye göre değişir. Dimi? Yapıcı yorumda yapabilirsiniz zor değil

En azından evliliğe adım atmış denemiş olur. Ama hiç evlenmeyen olduğu zaman kusursuzu arayan, zor beğenen tipler oluyor genelde o yuzden dedim.
Ya da çok dikta oluyorlar biliyorum kız 18 adam 33 du iliskide genelde adamın lafı dönüyor.

Erkeklerin evlenmek istememe gibi bir tercih hakkı yok herhalde sizin dünyanızda. Biri gelip kaptıysa iyi adamı evlenmek zorunda

30-40 yaş arası hic evlenmemiş erkekler bana her zaman sorunlu gelir:) ınce eler sık dokur ve ömür
Kişilikle alakalı o. Benim eşim beni 14 senedir kıskanmaz kısıtlamaz yetersiz hissetmez. Bundan sonra da edeceğini sanmıyorum. Kendini dünyanın en mükemmel adamı olarak görüyor çünkü
Her konu gibi bu konuda da istisnalar olucaktır evliliğinizde sıkıntı olmaması çok güzel masallah benim tecrübem yok bu konuda fakat bol duyumum var açıkca yazmadım ama cinsellik kökenli büyük kısmı

En azından evliliğe adım atmış denemiş olur. Ama hiç evlenmeyen olduğu zaman kusursuzu arayan, zor beğenen tipler oluyor genelde o yuzden dedim.

Kusursuzu arayan degil de biraz zor begensin yani. Her iki sevgilisinden birine "ben ciddi dusunuyooom" diyerek iliskiye başlayani da ben istemezdim.

Bu işler kismet, şans, denk gelme meselesi denk gelmediyse yaşim geciyor sunlardan seceyim bari şeklinde bir evlilik olmaz. Kimisine 30da denk gelir kimisine 20de denk gelir bilemiyoruz işte.

Dut
Duyan da 35 yas var sanır
Benim de eşimle 10 yıl var.
Ailem yüzükte sonra öğrendi.
Söylesem konusurlardı ama bence bu ailenin karsıacagı birsey değil.
Sorduklarında yası denk demiştim. Ben o vakit 30 dum

Siz kac yasındasınız.
26 dan yukarı iseniz sorun yok bence

Her konu gibi bu konuda da istisnalar olucaktır evliliğinizde sıkıntı olmaması çok güzel masallah benim tecrübem yok bu konuda fakat bol duyumum var açıkca yazmadım ama cinsellik kökenli büyük kısmı
Cinsellik 55 yaşında bitmiyor biliyorsunuz değil mi? Sorun çıkarsa da tedavisi var, hapı var, mutluluk çubuğu var.

İşte o beğenmeye beğenmeye zamanla daha da koyulaşıyor o istek. Çok var cevremde örnekleri eskiler gerçekten çoğu şeyi bilip söylüyormış.

30 lü 40 li yaşlardaki hic evlenmemiş erkekler zor oluyor emin olun.

Aynen öyle...

Yok büyütmek değil olmasa da güzel bir insan tanımış olmanın olgunluğundayım sadece öncesinde hep çok düşük insanlar oldu diye. Elbette hataları vs. Vardır olmuştur. Dediğim gibi bu benim bakış açım belki onun bir huyu bana normal geldiği gibi bir başkasına saçma gelebilir

Cinsellik 55 yaşında bitmiyor biliyorsunuz değil mi? Sorun çıkarsa da tedavisi var, hapı var, mutluluk çubuğu var.
Sizde yasanmaması diğer insanlardaki etkisini yok etmez ilaçla sex yapn eşi kadın istiyormu veya adamın kendini yetersiz hissedip psikolojik yıpranmasını eşe çektirmesi malesef çok fazla neyse konu dağılmasın bizde yas farkı veya bu tarz sorunlar yok arkadasların cevrenin anlattıklarıyla hoşnutsuzlukları paylastım benim için yaş farkı sorun degil anlstıktan sonra herseyin çaresi bulunur

Türk erkeği var
Boşanma seçeneği var

O değil de cinsellik bölümünde 20’li yaşların ortasında cinsel problemleri olan bir sürü adamın eşleri konu açıyor. Cinsel problemler yaşla çok bağlantılı değil. Genç biriyle evlenmek mutlu cinsel hayat garantisi vermiyor.

Siz mi on
O mu on yaş büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…