- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
iyi kv lerde var cnm.neden kovalim ki
benim annemde kayınvalide
valla sanki annem gelin , gelin kaynana
gelince sofrasını hazırlar sevdiği yemekleri yapar çocuguna bakar ..
kim ya bu kv ler? nerdeler? facebooklari varsa benimkini eklesinler belki adam ederler
iyi aksamlar kizlarrrr sizi çok ozledim yine geldim
kim ya bu kv ler? nerdeler? facebooklari varsa benimkini eklesinler belki adam ederler
iyi aksamlar kizlarrrr sizi çok ozledim yine geldim
iyi aksmlar cnm,hosgeldin...yakinda kv bilgisayari da ogrenmeye kalkacak o zaman olur
Hosgeldinnnn tatlimmmmm...Kahveler benden
ben de kahvenin yanina biseyler getireyim
Zuhahahahahaaytttbide casus yazilim yüklüyolarmis bizim yazdiklarmizi okuyolarmis
Komsumuzun gelini var bi gün onlara gittik..Kadinin gelide gelmis..Kv soruyo geline kizim yemegin yaninda ne yapayim salatami tursumu cikarayim...???
gelinde olurmu ben yaparim yardim ediyim fln yok dediki...Hangisi kolayina geliyosa onu yapbenim bakislarimi tahmin ediyonuzdur
Oh ohhhh ne güzel..Kv böregi kp tatlisi görümce muhallebisi:))))))))))))))))))))))))))))))
canim ne iyi geliyorsunuz siz bana ya...kafam dagiliyor burda Allah razi olsun.bugün bir ara girdim,esim geldi,nereye bakiyorsun sen diyor.topigin adini okudu..tabi yazilanlari gormedi.guluyor bir de yaa
helal olsun diyoruz burdan kendisine :))
amcamın eşi kişisine x diyelim
babaannem (83 yaşında pıtırcığım bu arada) anneme yine bişeyler söylüyor, annemin kafa attı, ama artık uğraşamıyor espriye vuruyor
annem dedi ki; anne tek kelime daha edersen seni x e veririm...
babaannem eliyle ağzına fermuar çekme işareti yapıp, olay yerinden uzaklaştı...(kıyamam gidip yatmış bir de yatağına x e vericez diye):111:
Sizlerde bana tatlim benimbende bu gün su pirt sesli konuyu okurken öyle güldüm ki esim bile dona kaldi bi kac snye kendine gelemedi:)))
helal olsun diyoruz burdan kendisine :))
amcamın eşi kişisine x diyelim
babaannem (83 yaşında pıtırcığım bu arada) anneme yine bişeyler söylüyor, annemin kafa attı, ama artık uğraşamıyor espriye vuruyor
annem dedi ki; anne tek kelime daha edersen seni x e veririm...
babaannem eliyle ağzına fermuar çekme işareti yapıp, olay yerinden uzaklaştı...(kıyamam gidip yatmış bir de yatağına x e vericez diye):111:
kv ile ayni evde yasamak ayri bir dert...evlilige alismak ayri bir dert...ta almanyaya gelmek ayri bir dert...bitsin bu kv izdiraplari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?