Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

benim annemde kayınvalide
valla sanki annem gelin , gelin kaynana
gelince sofrasını hazırlar sevdiği yemekleri yapar çocuguna bakar ..

konuyu geyiğe sardık ama sizi anlıyorum aslında kızlar, annem 32 yıldır babaannemle aynı evde yaşıyor ve 10 yıldır MS hastası... bu hastalık durduk yerde olmuyor, içinize atmayın sakın, çok net söylüyorum ezdirmeyin kendinizi, ne eşinize ne onun ailesinden herhangi birine, kendi kanında canından duyduklarını sindiriyor insan ama ne olursa olsun "el" işte, içinde büyütüyor sindiremiyor, sonra da yıllarca katlanarak büyüyor, hastalıklara kadar ilerliyor...(tabi ki babaannem benim canım, annemi hasta etti demiyorum asla, ama annem susmasaydı, güçlü dursaydı, ezdirmeseydi kendini,belki farklı olurdu)

gelininiz kiymetini bilir ama degil mi...benim annem de cok iyi davranir,henuz kardesim evlenmedi ama sevgilisine annem cok iyi davraniyor...hem kafa dengidir benim annem...

Komsumuzun gelini var bi gün onlara gittik..Kadinin gelide gelmis..Kv soruyo geline kizim yemegin yaninda ne yapayim salatami tursumu cikarayim...???

gelinde olurmu ben yaparim yardim ediyim fln yok dediki...Hangisi kolayina geliyosa onu yap benim bakislarimi tahmin ediyonuzdur

helal olsun diyoruz burdan kendisine :))
amcamın eşi kişisine x diyelim
babaannem (83 yaşında pıtırcığım bu arada) anneme yine bişeyler söylüyor, annemin kafa attı, ama artık uğraşamıyor espriye vuruyor
annem dedi ki; anne tek kelime daha edersen seni x e veririm...
babaannem eliyle ağzına fermuar çekme işareti yapıp, olay yerinden uzaklaştı...(kıyamam gidip yatmış bir de yatağına x e vericez diye):111:

canim ne iyi geliyorsunuz siz bana ya...kafam dagiliyor burda Allah razi olsun.bugün bir ara girdim,esim geldi,nereye bakiyorsun sen diyor.topigin adini okudu..tabi yazilanlari gormedi.guluyor bir de yaa

Sizlerde bana tatlim benim bende bu gün su pirt sesli konuyu okurken öyle güldüm ki esim bile dona kaldi bi kac snye kendine gelemedi:)))

cocuk gibiler aslinda degil mi

Aallahimmm allahimmm 83 yasinda bile ugrasiyolarmi yahuuu benimki daha 58 yasinda ne yapcam ben en iyisi halay cekiyim 64:

benimkide maalesef kv ve kizlar yemin ediyorum anneme resmen aciyorum !
abim pek sevmeden evlemek için evlendi ve gitti oyle birini getirdi ki kiz annesiyle kizkardesleriyle yenglerine hayati zehir eden biri, evde oturmus hep fesatlik, kaynana gelin olaylarina girmis BEKARKEN !
kizlar size yemin ederim annem yengeme yaptiklarini bana bile yapmadi, ev aldilar 20 bin euro verdi (bana vermedi) onun ogluna bakiyor, bana hayalimdeki is teklifi geldi yegenim kizimi dovuyor diye annem ikisine bakamam dedi o isi kaçirdim..

ben hayatimda bu kadar nankor bi insan gormedim. O abuk subuk konusur annem sesini çikarmaz derim ki anne ben kendi kv me boyle desem kiyamet kopar sen ise hiçbisey demiyosun, annem de "bosver kizim cahil onunla muhattap olursam onun seviyesine inmis olurum" der geçer...
sanirim annem abime biraz aciyo, gençti aklina girdiler (annemden hbrsiz) diye evlendi ve abim daha nisanliyken bana pisma oldugunu soyledi ama kimse destek olup ayril demeyince evlilige kadar gitti annem de bunlari biliyor ve birde ben onunla muhattap olursam oglum iyice mutsuz olur diye korkuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…