Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

yahu ben kizim demesin ismimi söylesin onada raziyim dedimya eaaaeaahIIh gibi anlamsiz bir ifadeyle bana sesleniyo

hak etseydi anne degil annecim derdim birde zaten annemden uzagim yillaardir eee seninde kizin yok bana evlat muamelesi yapsana

amaaa yokkk yapmadi yapmazzz

ilK hamile oldugumu ögrendigim gün doktordan cikmadan onu aradim müjde vercem yaa kadina gülerek konusuyorum babaannesi torunun

gelio fln bana ne dese begenirsiniz abartma eve gelincede kp yaninda fln söyleme ayipmis Sanki yolda buldum cocugu..O an zaten

anladim bundan kv yi birak babaannede olmaz...!!! 2 hamileligimdede bana sagolsun hic hamilelik duygusunu yasatmadi...

onlara gidince inadina eve misafir topluyodu mutfaktan cikamiyodum hizmet etmekten karnim burnumda belim kopa kopa

gelenler sen hamilesin yorulma otur artik die aciyolardi ama o nemrut kadin varya ooo...dogum yaptim 1 hafta hastanede yattim

kimsem yok burda hastanede ac kaldim bir dilim kuru ekmek getirmedi..Hastane yemeklerinden haric gece acikiyodum param var

ama gece nerden ne aliyim inip kantine bozuk parayla gofret cektigimi otomatikten hic unutamiyorum kocam desen o ondan

düsüncesizdi..bendede bir gurur var sormayin asla ikisindende bisey istemedim halende istemem..

Kayınvalidem (kk deyimiyle kv ) yok kızlar...
Bu yüzden çevremdeki bayanların yüzde 99'una göre çok şanslıymışım, (görümcem de yok) ama ben bir görümce olduğumdan onu parantez içinde atladım geçtim
kayınpederime ilk baba dediğimde kapıdan çıkıyordu,duyunca inanılmaz bir şaşkınlıkla bana döndü ve gözleri doldu... zorlanırım sanmıştım ama onun "kızım" diye seslenmesi, beni ailenin merkezine yerleştirmesi, evimizin neşesi,rengi,vb seslenişleri işimi kolaylaştırdı...

Amaaaa babamın yanında kayınpederime hiç baba demedim,ortaya konuştum gerekirse, diyemem de,sanki onun yerine başkasını koymuşum gibi olur, üzülür diye...

Nişanlım da anneme çok zor anne dedi, ama kıyamadım,kızamadım... 3 yıldır anne kelimesi ağzında çıkmamış biri için zordu elbet... nişanlım donar kalırdı bazen annem ona oğlum diyince, Anneciğim çok olgun yaklaştı, zorlama kendini bana anne demek zorunda değilsin demiş ben yokken... ondan sonra "anne" demeye başladı nişanlım da, bir çok kişiye gereksiz geliyor bu gelenek biliyorum ama onun benim anne-babama benim seslendiğim gibi seslenmesi bir ayrıcalık bence,ben seviyorum bu geleneği...

canim yaaa..cok uzuldum,icim acidi yasadigini okuyunca...insallah evlatlarinla yuzun guler cnm insallah...

bugunumu anlatmak istiyorum size.ben bugun esimin yaninda anne baba dedim.esimle bir ara ciktik disari,kucuk bir gole goturdu beni,ordeklere ekmek verdik,yuruduk.sonra eve geldik yemek falan.ben yine anne baba diyorum...onra esim ise gitti.mesaj gondermis bana...seni seviyorum yazmis.demek ki anne babasina anne-baba dedigim icin beni sevdigini soyleyecek diye dusunmeden edemedim kendimi.moralim bzuldu tabi bu duruma;ama bunu ona yasitmadim.yansitsam biliyorum ki aramizda sogukluk olacak.olmasin diye ben icimde uzuluyorum.annemle paylastim yasadigim birkac seyi burdaki ( kk daki) bir iki arkadasimin tavsiyesiyle.annem kizim ben senin yanindayim,ezdirme kendini dedi.

Son düzenleme:
bu aralar tam gaz gıcığım :)cennet olsa gidesim yok bi de eşimle tel.de konuşurken minnie nin yanaklarından öpüyorum falan diyor sırf numara

hem sinirlendim,hem güldüm... ya da sinirden güldüm... bilemedim şimdi

komşum geldi akşam, benim gelin, telefonumda oğlumun numarasını engellemiş mi, arıyorum hep meşgul dedi,benimkinden deneyelim kontör yoktur sizde dedimama vardı biliyorum... benim tel.den aradık çaldı karşı tarafın tel.i yani gelin muhtemelen kv nin tel.e engeli basmış oğlunu arayamasın diye çok güldüm gidince, ah bu gelinler ah diye diye gitti kadıncağız... ama ben sıkı bir kk takipçisi olarak yemedim bunu,ahhh sen neler yaptın kimbilir diye geçirdim içimden....

Ezdirme tabii tatlimm ben cok ezildim yok saygiydi vs die ama bak yasadiklarimi okuyosun gelde sinirlenme böyle insanlara

Ezdirme tabii tatlimm ben cok ezildim yok saygiydi vs die ama bak yasadiklarimi okuyosun gelde sinirlenme böyle insanlara

sinirlenmemek elde degil...kv ya benle gecineceksi ya da..devamini getirmedi o zaman tartistigimizda...biliyor benim iyi ben giderim diyecegimi ogrendi.ama anlamiyor insan halinden...ne yapacagiz 3 maymunu mu oynayacagiz.evlilik bu mu yani...gecen durmus bana ne diyor:evlenmeyenler mi akillik;yoksa evlenenler mi?ben de evlenmeyenler dedim

öyle haklisin ben ztn allaha havale ettim..Yinede allah korusun hastaneye düsse yada evde yatsa gider bakarim ki yapmadigim seyde dgl kac kez oldu

baktim hic surat yapmadan yüzüne vurmadan insanlik görevi sonucta..Kisi kendi yaptigindan sorumludur...

oyle canim.hastalandiginda ben de bakiyorum.onu da soyluyor zaten...ama laflari sayip,yaptiklarimi baskasina gururla anlatmasi hicbir anlam ifade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…