- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
hee biz yakında öyle olcaz ana kaz başta biz de arkasında sinemaya gideriz peşpeşe :)içimden yaaa sabır çekiyorummmördek ailesi gibi demekkkk hahahahahahaytttttttttt:)))
hee biz yakında öyle olcaz ana kaz başta biz de arkasında sinemaya gideriz peşpeşe :)içimden yaaa sabır çekiyorummm
bu aralar tam gaz gıcığım :)cennet olsa gidesim yok bi de eşimle tel.de konuşurken minnie nin yanaklarından öpüyorum falan diyor sırf numarafilim olarakta cirkin ördek yavrusunu izlersiniz artik CNM
sahte biliyorum ama eşime göre gerçek ya ne yapcam ben o ne derse doğru ben yanlışımAhhh cnmm öpmesinler onlar yilan bile sicaga akar derler herseyleri sahte
canim yaaa..cok uzuldum,icim acidi yasadigini okuyunca...insallah evlatlarinla yuzun guler cnm insallah...yahu ben kizim demesin ismimi söylesin onada raziyim dedimya eaaaeaahIIh gibi anlamsiz bir ifadeyle bana sesleniyo
hak etseydi anne degil annecim derdim birde zaten annemden uzagim yillaardir eee seninde kizin yok bana evlat muamelesi yapsana
amaaa yokkk yapmadi yapmazzz
ilK hamile oldugumu ögrendigim gün doktordan cikmadan onu aradim müjde vercem yaa kadina gülerek konusuyorum babaannesi torunun
gelio fln bana ne dese begenirsiniz abartma eve gelincede kp yaninda fln söyleme ayipmisSanki yolda buldum cocugu..O an zaten
anladim bundan kv yi birak babaannede olmaz...!!! 2 hamileligimdede bana sagolsun hic hamilelik duygusunu yasatmadi...
onlara gidince inadina eve misafir topluyodu mutfaktan cikamiyodum hizmet etmekten karnim burnumda belim kopa kopa
gelenler sen hamilesin yorulma otur artik die aciyolardi ama o nemrut kadin varya ooo...dogum yaptim 1 hafta hastanede yattim
kimsem yok burda hastanede ac kaldim bir dilim kuru ekmek getirmedi..Hastane yemeklerinden haric gece acikiyodum param var
ama gece nerden ne aliyim inip kantine bozuk parayla gofret cektigimi otomatikten hic unutamiyorumkocam desen o ondan
düsüncesizdi..bendede bir gurur var sormayin asla ikisindende bisey istemedim halende istemem..
bu aralar tam gaz gıcığım :)cennet olsa gidesim yok bi de eşimle tel.de konuşurken minnie nin yanaklarından öpüyorum falan diyor sırf numara
canim yaaa..cok uzuldum,icim acidi yasadigini okuyunca...insallah evlatlarinla yuzun guler cnm insallah...
bugunumu anlatmak istiyorum size.ben bugun esimin yaninda anne baba dedim.esimle bir ara ciktik disari,kucuk bir gole goturdu beni,ordeklere ekmek verdik,yuruduk.sonra eve geldik yemek falan.ben yine anne baba diyorum...onra esim ise gitti.mesaj gondermis bana...seni seviyorum yazmis.demek ki anne babasina anne-baba dedigim icin beni sevdigini soyleyecek diye dusunmeden edemedim kendimi.moralim bzuldu tabi bu duruma;ama bunu ona yasitmadim.yansitsam biliyorum ki aramizda sogukluk olacak.olmasin diye ben icimde uzuluyorum.annemle paylastim yasadigim birkac seyi burdaki ( kk daki) bir iki arkadasimin tavsiyesiyle.annem kizim ben senin yanindayim,ezdirme kendini dedi.
eksik olma canimm gözüm doluyo benimde ne zaman hatirlasam
Ezdirme tabii tatlimm ben cok ezildim yok saygiydi vs die ama bak yasadiklarimi okuyosun gelde sinirlenme böyle insanlara
öyle haklisin ben ztn allaha havale ettim..Yinede allah korusun hastaneye düsse yada evde yatsa gider bakarim ki yapmadigim seyde dgl kac kez oldu
baktim hic surat yapmadan yüzüne vurmadan insanlik görevi sonucta..Kisi kendi yaptigindan sorumludur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?