Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

bunu anlatmis biri dedigim sayada canim
günah benden gitti anlatıyorum;

ablamın arkadaşının komşusu ateistti. kız bayağı tatlı, sevecen, o taraklarda bezi olmayan bizim gibi biriydi işte. birde ablası vardı bu kızın, o inançlı biri.

bu kız bizi davet etti evine bir gün. işte dışarı çıkacağız sohbet muhabbet ettik. tam hazırlandık dışarı çıkacağız, çorap arıyordu. dalga geçer gibi dedi ki (özür dileyerek söylüyorum) "hey allah mısın nesin, bana bak. çorabımı bulmama yardım et, sana inanacağım söz." tabi biz kapının önüne renk değiştiriyoruz. acayip dokunuyor inanınca, ama lafta edemiyorsun saygı duyma mecburiyetin var. kız çorabı buldu; "..... inanırım sana ....... git şimdi" deyip hadi çıkalım dedi. biz tabi artık gittik yani bayağı keyfimiz kaçtı.

aylar sonra (biz taşındık oradan, kızla görüşmüyorduk) kız arkadaşımız bize o kızla ilgili öyle bir şey anlattı ki inanamadık.

Bu kızın ablası esmer ve upuzun saçları olan bir kızdı. Kocası evlendikten sonra askere gitti. İzne gelip kocasıyla 2 gün geçirmişler. Daha sonra kız kocası gittikten bir kaç gün sonra askeriyeyi arayıp geçirdikleri izin gününü çok özlediğinden bahsediyor ve adam "sen neden bahsediyorsun, ne izni" deyip çıkışıyor. kız anlatıyor her şeyi, adam çıldırıyor ilk izinle geliyor ve kızdan boşanmak istediğini söylüyor. (olanlar uzun uzun konuşulduktan sonra tabi, adam inanmıyor ki) ama tabi kız kimseye anlatamıyor durumu. inandıramıyor. artık hacılara, hocalara gidiyorlar. meğer kızın yatağına kocası kılığında giren aslında cin. esmer kızlara daha çok musallat olurlarmış. üniversite hocama fal baktım demiştim ya size, o kadında orta boylu bir adamın kocasıyla arasında her gece yattığını söylüyordu. böyle olaylar çok varmış. esmer kızlar özellikle banyo yaparlarken ayağa kalktıklarında kollarını iki yana açtıklarında elleri duvara değmiyorsa çamaşırlarıyla yıkanmaları gerektiğini anlatırdı babaannem. tabi cahillik mi gerçek mi orasını bilemem. ablam esmerdir benim aksine mesela, ona çok görünüyorlar.

ben yedi aylık hamileyim benim kaynana daha bir çift çorap almadı insan bi heves eder merak eder
tek oglunun ilk çocugu ..
akşam eşime anan heryerde hava atmayı bilir daha çocucuguna bir cift çorap alamadı dedim
bu kadar zamandır bişeye ihtiyacınız var mı yapabileceğim bişey var mı diye de sormadı
valla ben zaten unutmamda sen de unutma bunları dedim
işin garibi bizim aldıklarımızı orda burda kendi almış gibi anlatıyor ..

elimden gelse bu kadını bi kaşık suda boğarım öyle böyle değil yüzünü görünce kan beynime sıçrıyor
hiç bilmediğim nefret duygusunu öğretti bana

Benim annem simdiden deliriyo bizim gelin ne zaman hamile kalicak die simdiden biseyler hazirliyo o da kv bizimkilerde

ayyy okudum okudum felak ve nas surelerini oku hemen korkun gecsin..BUNLARI burda nie anlatirlar bilmem yaa..Millet korkuyo iste

daha neler neler var cnm...:18::18::18::18:

bu arada bebisin hayirli olsun canim.Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

KORKMA tatlim aklina getirme öyle seyleri..Dua oku iyi gelir bizim onlardan üstün varliklar oldugumuzu unutma allahin izniyle bisey yapamazlar...

tuh keske buraya kopyalamasaydim.kusura bakma yaaa,ben de korktum

kaçtım ben bu konudan, zaten kayınvalidem de yok,şurda aşklı meşkli bir konu var oraya kaçtım

Felak-Nas okudum,ayaklarımı yorganın altına soktum şimdi sakinleştim (sanki ayağım dışarı çıkarsa bir el çekecekmiş gibi,iç ses ;30 yaşında insansın kızım,saçmalama ya):18:

ben de aynini hissetmistim cnm ama aldirmadim.sureleri okudum.gecti...bisey olmaz...tamam ii eglenceler sana

rahmetli kayınvalidem rüyama girecek kesin bu gece...
beni kovmayın bu başlıktan ama birşey dicem :44: bazen keşke hayatta olsaydı diyorum, yalnız hissediyorum kendimi evlerine gidince, hele ki nişan alışverişi süreci,düğün hazırlığı, adetleri sanki talep edermiş gibi hatırlatmak zorunda kalmak, ileride bebeğim olursa (inşallah) ona kim bakacak diye düşünmek... erkekler düz mantıkla bakıyor herşeye,evde bir kadın olması farklı olurdu belki...

tamam kovmayın kendim giderim

iyi kv lerde var cnm.neden kovalim ki

canim bnm..Kovmak ne kelime keske hayatta olsaydi elbette..Bizim iyi kv lere sözümüz yok..Kaldiki bende allah izin verirse olucam..Bizim sorunumuz kv olmus ama

anne sefkatini vermeyi becerememislerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…