- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
3 maymun bile isyan eder bazenbunlara..Esin seni ezdirmesin sirtin yere gelmez...
ben yedi aylık hamileyim benim kaynana daha bir çift çorap almadı insan bi heves eder merak eder
tek oglunun ilk çocugu ..
akşam eşime anan heryerde hava atmayı bilir daha çocucuguna bir cift çorap alamadı dedim
bu kadar zamandır bişeye ihtiyacınız var mı yapabileceğim bişey var mı diye de sormadı
valla ben zaten unutmamda sen de unutma bunları dedim
işin garibi bizim aldıklarımızı orda burda kendi almış gibi anlatıyor ..
elimden gelse bu kadını bi kaşık suda boğarım öyle böyle değil yüzünü görünce kan beynime sıçrıyor
hiç bilmediğim nefret duygusunu öğretti bana
ayyy okudum okudum felak ve nas surelerini oku hemen korkun gecsin..BUNLARI burda nie anlatirlar bilmem yaa..Millet korkuyo iste
ben yedi aylık hamileyim benim kaynana daha bir çift çorap almadı insan bi heves eder merak eder
akşam eşime anan heryerde hava atmayı bilir daha çocucuguna bir cift çorap alamadı dedim
bu kadar zamandır bişeye ihtiyacınız var mı yapabileceğim bişey var mı diye de sormadı
esine soyleyerek iyi yapmissin...korkuyorum ileride Allah nasip ederse biz de kv olacagiz.bizde mi bole olacagiz.Allah korusun
elimden gelse bu kadını bi kaşık suda boğarım öyle böyle değil yüzünü görünce kan beynime sıçrıyor
ayyy okudum okudum felak ve nas surelerini oku hemen korkun gecsin..BUNLARI burda nie anlatirlar bilmem yaa..Millet korkuyo iste
yaaaa ama ben yalnız yaşıyorum neden okudummm:18: (korkudankanıçekileninsansmileysi)
yaaaa ama ben yalnız yaşıyorum neden okudummm:18: (korkudankanıçekileninsansmileysi)
bu arada bebisin hayirli olsun canim.Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin inşallah ...
Allah isteyen herkese nasip etsin..
KORKMA tatlim aklina getirme öyle seyleri..Dua oku iyi gelir bizim onlardan üstün varliklar oldugumuzu unutma allahin izniyle bisey yapamazlar...
tuh keske buraya kopyalamasaydim.kusura bakma yaaa,ben de korktum
kaçtım ben bu konudan, zaten kayınvalidem de yok,şurda aşklı meşkli bir konu var oraya kaçtım
Felak-Nas okudum,ayaklarımı yorganın altına soktum şimdi sakinleştim (sanki ayağım dışarı çıkarsa bir el çekecekmiş gibi,iç ses ;30 yaşında insansın kızım,saçmalama ya):18:
Hic valla onlar bizden korksun..Olamazsa baslarina bi kac kv musallat ederiz kacicak delik ararlar
rahmetli kayınvalidem rüyama girecek kesin bu gece...
beni kovmayın bu başlıktan ama birşey dicem :44: bazen keşke hayatta olsaydı diyorum, yalnız hissediyorum kendimi evlerine gidince, hele ki nişan alışverişi süreci,düğün hazırlığı, adetleri sanki talep edermiş gibi hatırlatmak zorunda kalmak, ileride bebeğim olursa (inşallah) ona kim bakacak diye düşünmek... erkekler düz mantıkla bakıyor herşeye,evde bir kadın olması farklı olurdu belki...
tamam kovmayın kendim giderim
rahmetli kayınvalidem rüyama girecek kesin bu gece...
beni kovmayın bu başlıktan ama birşey dicem :44: bazen keşke hayatta olsaydı diyorum, yalnız hissediyorum kendimi evlerine gidince, hele ki nişan alışverişi süreci,düğün hazırlığı, adetleri sanki talep edermiş gibi hatırlatmak zorunda kalmak, ileride bebeğim olursa (inşallah) ona kim bakacak diye düşünmek... erkekler düz mantıkla bakıyor herşeye,evde bir kadın olması farklı olurdu belki...
tamam kovmayın kendim giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?