Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

DOGRU söyledin cnmm...bende öyle yapiyodum sakliyodum bazi seyleri ama gerek yokmus
bence de yok sonra sen kötü oluosun ben bu konularda sadece eşime çaktırmıyorum ona söylemiyorum

kendi annem nasil biri oldugunu anladi,bana hep soruyor o yuzden.bir problem oluyor mu,sunu yapiyor mu falan diye.
ya çok abartmadan bazı şeyleri anlat diyorumya sonradan sen kötü kalırsın ortada

evleneli nisanda dört yıl olacak ben de hiç ANNE diyemedim kaynanama
sanırım bu karşı tarafın yaklaşımından kaynaklanıyor
nişanlıyken sagolsun kendisinden soguttu
evlenincede devam etti böyle..
gelde anne de ...

anlat cnm anlatta rahatla basin nasil oldu...???

bence de yok sonra sen kötü oluosun ben bu konularda sadece eşime çaktırmıyorum ona söylemiyorum

ya çok abartmadan bazı şeyleri anlat diyorumya sonradan sen kötü kalırsın ortada

onceki gun gece uyuyamadigimdan ogleden sonra uyumaya ciktim yatak odasina.kv geldi bir sure sonra odaya,sen niye haber vermiyorsun dedi.bisey demedim,uyumusum ben.5 gibi uyandirdi beni.yemegi hazirlayip aksam yemegini yedik.esim de o gun iste oglenciydi,yani gece gelecekti isten.neyse saat 10bucuk gibi kapi sesi duydum,baktim geldi mi diye,kv cikmis.bana demesin mi erdal gelmese cikmayacan ordan diye.yukari cikti gene.basladi laflari saymaya.ben onlara tenezzul etmiyormusum,odaya cikarken haber verecekmisim de falan da filan.sinir oldum.ya Allah askina soyleyin aayni evin icinde ben odaya gidiyorum demek zorunda miyim ve onlarla surekli oturmaak zorunda miyim.?bir de onunla kendi yasiti komsularina gitmiyorum diye de laf yapiyor kendisi...

seninki baya acayippmiş allah kolaylık versin neyse arkdaşlar size iyi muhabbetler ben kaçtım:)))

YA nedemek erdal gelmezse cikmiycan ordan yahu kadin SANANE sananeeeeeee.....AHHH cnmm ya ben bile uyuz oldum surda okurken..ALLAH sabir versin sana..

Yasitin olmayan kisilerle ne isin var kendi gitsin otursun alalallaa

seninki baya acayippmiş allah kolaylık versin neyse arkdaşlar size iyi muhabbetler ben kaçtım:)))
takler gule gule
YA nedemek erdal gelmezse cikmiycan ordan yahu kadin SANANE sananeeeeeee.....AHHH cnmm ya ben bile uyuz oldum surda okurken..ALLAH sabir versin sana..

Yasitin olmayan kisilerle ne isin var kendi gitsin otursun alalallaa

aminn cnm cok tsk ederim.dinlediginiz icin de tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…