Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

ben 31 yaşındayım benden küçüklere abla tavsiyesi olsun
asla eşinize ve özellikle eşinizin ailesine zayıf noktanızı göstermeyin yoksa hep ordan vurulursunuz :)
ve her ne olursa olsun ailenizin arkanızda oldugu izlenimini verin olmasa dahi
ve tehditlere boyun egmeyin dimdik durun hayatta kimse sizden daha değerli değil ...

Bende ablanizim kizlarrr...Oglum 16 yasinda halen kv den dert yaniyorum düsünün artik

göstermemeye çalışıyorum ama kendileri anlarlarsa yapacak bişey yok başka tavsiyeler varsa bekleriz:)))

Son düzenleme:
buna ragmen haksiz olan kim tabi ki biz

benimki hakli oldugumu biliyor ama aradan yillar geçti, artik affet diyor, ben de "annen benden bazi seyleri aldi ve ben o seyleri asla bir daha geri getiremeyecegim için effetmiyorum affedemiyorum, o yuzden lutfen uzak durmama anlayis goster" dedim, tabi benden neler aldigini anlattim en basta beni oz kizi gibi seven kp sevgisini aldi ve onun yuzunden, bazi konularda esimin gozlerini açmak için, esimle aramizda çok tartisma yasandi ve maalesef birbirimizi kirdik, iliskimize zarar verdi..

Hayatim boyunca affetmicem, anne de demicem... zamaninda degerimi bilseydi, ergen gibi kiskançlik yapmasaydi...

benimde pek yok ama burası yetiyor:)
dogru diyorsun burasi vaar,burda sizler varsiniz...ama pc basinda olmam da sorun oluyor kv ye

tesekkurler...ben 27 yasinda olmama ragmen basaramadim sanirim..beni hep sessizligimle vuruyorlar.bunu acik sozlu olmamak olarak goruyorlar...

aynen tatlim ! ben her tartismada ayrilmayla tehdit ediyorum ki asla ayrilamam onu çok seviyorum ama beni kaybetmekten korksun istiyorum, birde hep "asla bana birsey olmaz arkamda DAG gibi ailem duruyor" izlemini birakiyorum..

tavsiye edebileceğim çok şey var ama kötü gelin olursunuz o zaman benden söylemesi :))
iyi olunca da madalya takmıyolar ki:)bik bik bik herşeye karışıyolar bi k.validem eşimle benim adıma plan yapar eşime derki x haftaya dayınlara gidelim ben haber veririm baban gelmez şimdi sizle gidelim bana soran yokk kafamdan dumanlar çıkıo bazen:)

aynen tatlim ! ben her tartismada ayrilmayla tehdit ediyorum ki asla ayrilamam onu çok seviyorum ama beni kaybetmekten korksun istiyorum, birde hep "asla bana birsey olmaz arkamda DAG gibi ailem duruyor" izlemini birakiyorum..

benim kaynana yeni evliyken bana
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi
biliyorum ki asla böyle düşünmez beni sevdiğinden değil, elalem ne der :)
ben de bu deveyi güdeceğime bu diyardan koşa koşa giderim dedim
neye ugradıgını şaşırdı
kalktım eşimde vardı demek öyle dedim
göstermelik bi valiz hazırladım bizim kaynana ağlamaya zırlamaya başladı sen bu evden çıkarsan arkandan benim cenazem çıkar vs eşim panik oldu annesine kızıyo bağırıyor hiiiç tınlamıyorum kadının bi ayagımı öpmediği kaldı on dakka önce tehdit eden kadından eser kalmadı
dinsizin hakkından imansız gelir

bik bik bik:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
walla tam bik bik her lafın içinde sinemadaki bi filmden bahsediyoruz eşime diyoki ay hep beraber gidelim eşim yoğun çalışıo aylardır başbaşa hiç bişey yapamadık sinemaya onunla gitcekmişiz ne deyim ya allah k.pederime ömür versin yoksa bu bizim peşimizi bırakmaz mahveder hemde

Son düzenleme:

Helal kizzzz sanaaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…