- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
amaaan olsun boyle de iyi miyiz sanki.guya beni seviyormus,ne sevgi beee
ne kadar kötü nemrut olursan o kadar yaranıyosun sanırım (yani genel olarak)ben ilk iki yil çok saf ve çok iyiydim ama para etmedi artik soguk davraniyorum uzak duruyorum buna sinir oldugundan eminim, boyle olunca mutlu oluyorumm...
walla tam bik bik her lafın içinde sinemadaki bi filmden bahsediyoruz eşime diyoki ay hep beraber gidelim eşim yoğun çalışıo aylardır başbaşa hiç bişey yapamadık sinemaya onunla gitcekmişiz ne deyim ya allah k.pederime ömür versin yoksa bu bizim peşimizi bırakmaz mahveder hemde
ben de oyle yapmaya calisiyorum.laflari yiyip bitiriyo insani...Blaaa blaaaa blaaaa de gec oazamannn nasilsa gidicek bi kac ay sonraaa...
benim kaynana yeni evliyken bana
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi
biliyorum ki asla böyle düşünmez beni sevdiğinden değil, elalem ne der :)
ben de bu deveyi güdeceğime bu diyardan koşa koşa giderim dedim
neye ugradıgını şaşırdı
kalktım eşimde vardı demek öyle dedim
göstermelik bi valiz hazırladım bizim kaynana ağlamaya zırlamaya başladı sen bu evden çıkarsan arkandan benim cenazem çıkar vs eşim panik oldu annesine kızıyo bağırıyor hiiiç tınlamıyorum kadının bi ayagımı öpmediği kaldı on dakka önce tehdit eden kadından eser kalmadı
dinsizin hakkından imansız gelir
walla tam bik bik her lafın içinde sinemadaki bi filmden bahsediyoruz eşime diyoki ay hep beraber gidelim eşim yoğun çalışıo aylardır başbaşa hiç bişey yapamadık sinemaya onunla gitcekmişiz ne deyim ya allah k.pederime ömür versin yoksa bu bizim peşimizi bırakmaz mahveder hemde
KP benim suan tr de...Kv de hep bizde malesef...geliyo bide benim izlemedigim hangi varsa onu actiriyo oglunaaa
ben ilk iki yil çok saf ve çok iyiydim ama para etmedi artik soguk davraniyorum uzak duruyorum buna sinir oldugundan eminim, boyle olunca mutlu oluyorumm...
şu anki durumumu özetleyim :)
bizim kaynana anne demediğimi falan unuttu
şimdi doğacak bebeğin derdine düştü
acaba bana gösterir mi sevdirir mi diye :)
ben bunları övünerek anlatmıyorum aksine utanarak anlatıyorum..
bi sonuç varsa mutlaka sebepde vardır
kimse kimseye durduk yere tavır almaz kırılmaz
benim eşim tek erkek çocuk ve kaynanam kıskançlıktan delirmişti oğlunu kaptırdı ya bana hazmedemedi ve hem kendini hem oğlunu hem beni yordu üzdü kırdı ...
neye ugradıgını şaşırdı
göstermelik bi valiz hazırladım bizim kaynana ağlamaya zırlamaya başladı sen bu evden çıkarsan arkandan benim cenazem çıkar vs eşim panik oldu annesine kızıyo bağırıyor hiiiç tınlamıyorum kadının bi ayagımı öpmediği kaldı on dakka önce tehdit eden kadından eser kalmadı
ayyy bütünn uykum kaçtı yeminleSorma tatlim hani mutluluk paylastikca cogalir ya kaynanalarin gazabida onun gibi yil aldikca cogaliyo
benim de son basarim esimle oldu, ailesine soguk davranmam hosuna gitmiyordu, geçmiste kaldi unut yeni sayfa aç falan tabi bunun yaninda ailesiyle sIkI fIkI, ben de baktim her ne kadar beni anladigini da soylese ailesinden uzaklasamiyor ve hep iç içeyiz...
son çare aldim karsima ya degisirsin ailenle aramiza mesafe koyarsin ya da bosanalim dedim, sana 1 gun veriyorum iyi dusun kararini ver dedim, hatta eger istersen bu gece annemlerde kalirim daha rahat dusunursun falan dedim, herkes kendi ailesine durumu açiklar dedim, o da ben iki aileye de açiklarim dedi, bosanma karari aldigimiz andan itibaren benim ailemle bir isin yok sen kendi ailene soyle yeter dedim..
ertesi gu isten geldi, bi sarildi bi optu, ben sensiz yapamam, kimseyi senin gibi sevmedim, kimseye senin gibi dokunmadim falan..
artik ailesiyle o kadar sIk gorusmuyor
neye ugradıgını şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?