Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

KP benim suan tr de...Kv de hep bizde malesef...geliyo bide benim izlemedigim hangi varsa onu actiriyo oglunaaa

Blaaa blaaaa blaaaa de gec oazamannn nasilsa gidicek bi kac ay sonraaa...
ben de oyle yapmaya calisiyorum.laflari yiyip bitiriyo insani...

bizde zaten bikac ay sonra gidecekler sabret muhabbeti oluyor ve anlasmak zorunlulugu sunuluyor.amaaan diyip gidesim geliyor

Seyretmedigim hangi dizi hangi program varsa onu actiriyo yazicaktim sinirim oynadi resmen

KP benim suan tr de...Kv de hep bizde malesef...geliyo bide benim izlemedigim hangi varsa onu actiriyo oglunaaa

ya bu k.v azabı evliliğin ilerki yıllarında azalarak kaybolur zannediyodum ama çoğalıyor galiba ablacım belki 10 yıl sonra sen kv olacan halen kv kahrı çekiosun

şu anki durumumu özetleyim :)

bizim kaynana anne demediğimi falan unuttu

şimdi doğacak bebeğin derdine düştü

acaba bana gösterir mi sevdirir mi diye :)

ben bunları övünerek anlatmıyorum aksine utanarak anlatıyorum..
bi sonuç varsa mutlaka sebepde vardır
kimse kimseye durduk yere tavır almaz kırılmaz
benim eşim tek erkek çocuk ve kaynanam kıskançlıktan delirmişti oğlunu kaptırdı ya bana hazmedemedi ve hem kendini hem oğlunu hem beni yordu üzdü kırdı ...

Bebisim benim kv nin 4 oglu var.yine kiskanc yineee kiskanc

benim de son basarim esimle oldu, ailesine soguk davranmam hosuna gitmiyordu, geçmiste kaldi unut yeni sayfa aç falan tabi bunun yaninda ailesiyle sIkI fIkI, ben de baktim her ne kadar beni anladigini da soylese ailesinden uzaklasamiyor ve hep iç içeyiz...

son çare aldim karsima ya degisirsin ailenle aramiza mesafe koyarsin ya da bosanalim dedim, sana 1 gun veriyorum iyi dusun kararini ver dedim, hatta eger istersen bu gece annemlerde kalirim daha rahat dusunursun falan dedim, herkes kendi ailesine durumu açiklar dedim, o da ben iki aileye de açiklarim dedi, bosanma karari aldigimiz andan itibaren benim ailemle bir isin yok sen kendi ailene soyle yeter dedim..
ertesi gu isten geldi, bi sarildi bi optu, ben sensiz yapamam, kimseyi senin gibi sevmedim, kimseye senin gibi dokunmadim falan..

artik ailesiyle o kadar sIk gorusmuyor

cok tesekkur ederim sayenizde ferahladim biraz.ben simdilik musadenizi istiyorum.iki gundur uykusuzum.uyuyayim ben artik.iyi geceler.memnun oldum sizleri tanidigima.gorusmek uzere...esim yarin da gececi.buyuk ihtimalle gece girerim ben yine...hepinize huzur diliyorum...

tebrikler :)

dediğim gibi taviz vermemek gerekiyor dimdik durmak zaman zaman da risk almak gerekiyor

keşke bu kocalarda aradaki dengeyi bişeyler yok olmdan saglayabilse

neyse size doyum olmaz hepinize iyi geceler bu arada k.validenize anne deyin yada demeyin bileceğiniz iş(ben diyorum)k.v yanınızday ken annenize içten annem yada ANNECİĞİM deyin bakın suratı nası bembeyaz oluyor......bu da benim taktiğim :)elimden bu kadar geliyor

BEnimkine yillardir burdasin git memlekete birazda orda yasa fln diyolar yokkkk gitmemde gitmem...iyi kal burdaaa yapismis kadin almanyaya:)))

Ben temelli dönerim o halen burda kalir....onsuz almanya düsünemiyorum

tipki benimki desene, canli muzikli bi yere gidicez dersek, milletinki "aaa gidin çocuklar ben bebise bakarim" der benim kv, "beraber gidelim çok severim, bebegi de babana birakiriz" der

vay yavrum vay delisin kız sen kaynananı görmek isterdim o an

bana biri kaynana dediği zaman tutamıyorum kendimi o kadar dolmuşum :)

bu gecede kaynanamın epey kulaklarını çınlattım

dertleşmek iyi geldi..

gelinlerin zaferi diye konu açmak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…