Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

bu sefer ikisini bi arada goreyim soz anneme sarilip annecigim canimmm diye sarilip, mincik mincik yapicam annemi ve kv nin suratina bakicam hahaha çok merak ettim...

tipki benimki desene, canli muzikli bi yere gidicez dersek, milletinki "aaa gidin çocuklar ben bebise bakarim" der benim kv, "beraber gidelim çok severim, bebegi de babana birakiriz" der
seninki iyice aşmış canlı müziğede takılıyor :)bizimki kendi kendini davet eder eşimde kıyamaz ya gıcık oluyorum biz ördek ailesi gibi peşpeşe mi gezcez

bu sefer ikisini bi arada goreyim soz anneme sarilip annecigim canimmm diye sarilip, mincik mincik yapicam annemi ve kv nin suratina bakicam hahaha çok merak ettim...
kesin yap ben bugün yaptım kv yanımda annem telefondaydı anneciğim canım diye konuştum surat düştü:)

seninki iyice aşmış canlı müziğede takılıyor :)bizimki kendi kendini davet eder eşimde kıyamaz ya gıcık oluyorum biz ördek ailesi gibi peşpeşe mi gezcez

ay bir kahkaha attim esimi uyandiricam simdi yaaaa !!! ordek ailesi gibi pes pesee... benim kv de bizim yavru ordek zanediyor kendini pesimizden ayrilmiyor gizli gizli geziyoruz

ne sözlüyüm,ne nişanlıyım ne de evliyim ama sanki bende diyemicekmişim gibi hissediyorum kayınvalideme anne diye
ne bileyim annem değil sonuçta yani benim bir tane annem var o da anneciğim
bende baya bir diyemem nasıl alışırım bilemiyorum
eskiden sevgilimle ilk çıkmaya başladığımızda annelerimizden bahsederken annem derdim onun annasine de ama yani yüzüne söylemediğim için ve gerçek olmadıığı için kolay öyle söylemek
siğer türlü zor dilin alışmasıhele kimilerini görüyorum kaynanalarına annecim aşağı annecim yukarı ,nasıl söylüyorlar ya ben kendi annemle bile annecim annecim diye konuşmam anne derim

ben de anne oldum iki yil once, annemi de çok ama çok seviyorum, benim için çok kutsal bisey ve sevmedigim birine anne demem imkansiz ! kv me asla anne demeyi dusunmuyorum..

Ben de söyleyemiyorum 3 yılı geçti evleneli hala zorla çıkar ağzımdan anne lafı.Alışamadım bi türlü .
Annem de kızar bana niye söylemiyosun ayıp değil mi onun oğlu bana nasıl anne diyor der hep ama napıyımmmm

Benm esımede aynı seylerı yapsınlar anne demezse vallahı kırılmam, smdı bıle deme ıstersen dıyorum.davulun sesı uzakttan hos gelmesn arkadaslar.bazen ole seyler yasatırlarkı sıze degıl anne demek ınsan bıle zor dersınız!

bende ilk baslarda baya zorlaniyordum.. sanki onlara anne baba diyince kendi anne babama ihanet etmisim gibi geliyordu!! Baya bi zorlandim... Esimde söz günü sanki 40 yillik Ailesiymis gibi cumburlop söyleyiverdi benim alismam birkac hafta sürdü ama alistirdim zorla kendimi. Ve oldu..

anne baba denmeyince bunu saygısızlık olarak görenler var bide, benim eşimde demiyo, 9 sene teyze amca demişiz birden anne baba denmiyo, bence gerekte yok, ha demek isteyen desinde ısrarla bunu bekleyeni ben anlamıyorum, bide gelini sevmez bana anne demiyo diye trip atar, anne dese nolucak yani ne değişcek hayatında, maddi manevi stoklarımı doldurcaksın

ben de anne diyorum amma nasıl? nasıl zor? nasıl mecburi? nasıl samimiyetten uzak?
bir o kadar zorla çıkıyorrrrrrr.. mecbur kalmadıkça kullanmıyorum... hatta bir kere ağzımdam teyze diye kaçırmıştım ilk yıl.
zor ya ben de alışamadım. ama o bana bir o kadar samimi hitap eder..yine de yapamıyorum. eşim mutlu olsun diye dahi olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…