- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
eşi alana promosyonu hazır ömür boyu yanımızda:)BEnimkine yillardir burdasin git memlekete birazda orda yasa fln diyolar yokkkk gitmemde gitmem...iyi kal burdaaa yapismis kadin almanyaya:)))
Ben temelli dönerim o halen burda kalir....onsuz almanya düsünemiyorum
neyse size doyum olmaz hepinize iyi geceler bu arada k.validenize anne deyin yada demeyin bileceğiniz iş(ben diyorum)k.v yanınızday ken annenize içten annem yada ANNECİĞİM deyin bakın suratı nası bembeyaz oluyor......bu da benim taktiğim :)elimden bu kadar geliyor
seninki iyice aşmış canlı müziğede takılıyor :)bizimki kendi kendini davet eder eşimde kıyamaz ya gıcık oluyorum biz ördek ailesi gibi peşpeşe mi gezceztipki benimki desene, canli muzikli bi yere gidicez dersek, milletinki "aaa gidin çocuklar ben bebise bakarim" der benim kv, "beraber gidelim çok severim, bebegi de babana birakiriz" der
kesin yap ben bugün yaptım kv yanımda annem telefondaydı anneciğim canım diye konuştum surat düştü:)bu sefer ikisini bi arada goreyim soz anneme sarilip annecigim canimmm diye sarilip, mincik mincik yapicam annemi ve kv nin suratina bakicam hahaha çok merak ettim...
seninki iyice aşmış canlı müziğede takılıyor :)bizimki kendi kendini davet eder eşimde kıyamaz ya gıcık oluyorum biz ördek ailesi gibi peşpeşe mi gezcez
bana biri kaynana dediği zaman tutamıyorum kendimi o kadar dolmuşum :)
bu gecede kaynanamın epey kulaklarını çınlattım
dertleşmek iyi geldi..
gelinlerin zaferi diye konu açmak lazım :)
ne sözlüyüm,ne nişanlıyım ne de evliyim ama sanki bende diyemicekmişim gibi hissediyorum kayınvalideme anne diye
ne bileyim annem değil sonuçta yani benim bir tane annem var o da anneciğim
bende baya bir diyemem nasıl alışırım bilemiyorum
eskiden sevgilimle ilk çıkmaya başladığımızda annelerimizden bahsederken annem derdim onun annasine de ama yani yüzüne söylemediğim için ve gerçek olmadıığı için kolay öyle söylemek
siğer türlü zor dilin alışmasıhele kimilerini görüyorum kaynanalarına annecim aşağı annecim yukarı ,nasıl söylüyorlar ya ben kendi annemle bile annecim annecim diye konuşmam anne derim
eşi alana promosyonu hazır ömür boyu yanımızda:)
cok guldum buna...dun kv kizina gitti.bugün oyle rahatim ki.ooohh sefam olsun cok mu kotuyum boyle dusundugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?