Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

Ayrica anne diyemeyenler ne kadar cokmus yahuu demekki bizde sorun yok sorun kv delerde

ya soyle cici kendi halinde benimle ugrasmayan iyiligimi isteyen, ozel hayatimiza bu kadar dadanmak yerine evinde oturup orgu oren biri olsa valla diyecektim, manevi annem olurdu...
ama bizimki annelik yapmiyo yavru ordek zannediyor kendini pesimizden ayrilmiyo...

Bir gun kayinim esime dedi ki abi ben evlenince hep beraber (kayin, elti, ben, esim) suraya tatile gidelim, esim de dedi ki olum senin balayinda bizim ne isimiz var :) kayinim da ya bazen beraber takiliriz bazen ayri daha eglenceli olur, esimde o zaman gelsin bakariz dedi geçistirmek için (asla kabul etmeyecegimi bildigi için gitmeyecigimizi biliyor)
benim kv ben de gelirim dedi yaaaa !!! kayinimin balayina o da gitmek istiyor
rekor ben de kizlar kimse de yok benim kv çok utaniyorum o boyle davraninca hahahaha

valla bende her zaman olmasada soyluyorum mecbur kalınca ıstemesem de napayım..içimden hıç anne dmek gelmıyor cnku benım annem deıl o esımın annesı..sonucta esımle evlendım sadece aılesını nufusuma gecırmedım ya..smdı artık ayse anne emıne anne dıyorlar ya o daha hoş gelıyor kulağıma sonunda anne ekı var ama basına ısımlerını koyunca daha ıyı gıbı ne bıleyım

DoGRU diyosun cnmm..Simdi xxx anne demek moda..Ben suan böyle seslensem kv uzayliymisim gibi bakara heralde

vala ya oyle daha ıyı ama bız sımdı yapsak olmaz ıs ısten gectı..artık arayınca ne anneyı kullanıyorum nede baska bıseyı ee napıyosunuz ne var ne yok falan konusma gıdıyor iştee ama bazen mecbur kalıyosun anne dıyosun..
mılletı goruyorum annecım annecım o ne oyle yaa..nerden annem oluyo kı annecım yıne asla olamazzz

geldi canim 1 saat once.gorur gormez icimi huzursuzluk kapladi. ama napim mecburi konustum.simdi esimle asagidalar.ben de kactim yukari.otursun ogluyla basbasa hih

şu gelin kayınvalide arası neden ıyı olmaz kı off yaa.......
bıraktın basbasa esını demek annesınleeee..........hmmmmmmmmmm ne konuşçaklar acaba

yuhhhh diyorum hahahaha

şu gelin kayınvalide arası neden ıyı olmaz kı off yaa.......
bıraktın basbasa esını demek annesınleeee..........hmmmmmmmmmm ne konuşçaklar acaba
canm inan hic umrumda olmuyor ne konustugu.esim geldi biraz once hadi hazirlan cikalim diye.gezecekmisiz biraz.gezdigimiz yerde carsinin ici,baska bir yer bilmiyorum
Geldimi NE cabuk ayol gel su kücük bir pirt sesi topiginde oku gül biraz ben koptum gözlerim yasardi valla

tamam cnm sagol bakayim oraya hemen

Ben çok şanslıyım valla 4 tane görümcem var oyüzden annem diyor hep kızlarıma yapılmasını istemedgim hiçbirşeyi sna yapmam diyor oyüzden şanslıyım ben ne dyim Allah yardımcnz olsun :)

eskiden ben anne anne derdim oda millet desin diye kızım yavrum derdi derken küfür ediyrmuş gibi derdi şimdi ismimi söylüyor bende ortaya konuşuyorum o anlıyor anne kelimesini haketseydi ömrümün sonuna kadar derdim.....

kendımı bildim bileli yenge dedim..yengem çünkü

bır kac kere anne dememı ıstedı ama yapamıyorum yenge dedım..zorlamadı

Ben çok şanslıyım valla 4 tane görümcem var oyüzden annem diyor hep kızlarıma yapılmasını istemedgim hiçbirşeyi sna yapmam diyor oyüzden şanslıyım ben ne dyim Allah yardımcnz olsun :)

bende de 2 gorumce var ama onlar kvlerinden uzaktalar ve bir tanesininki vefat etmis.ole dusunmez benim kv.nerdeeeeeeeeeeeee....amin canimm sagolasin.

ben anne derdim ama o hep ismimle hitap etti kızım dediğinin nerdeyse hiç duymadım.şu anda yaşamıyor iyi bir kadındı ama soğuktu.kızı bana son 3 yıldır yeterince kaynanalık yaptı ama

ben eşimle tanışmadan önce bile anne baba demekte zorlanacağımı düşünürdüm. anne baba demek saçma geliordu bana. nişanlılıkta yada çıkarken eşimle annesine anne demedim. evlenince de annelik yapmadığından anne demedim. eşimde anneme babama anne baba diye seslenmez. ben ne onu ne kendiminkini sorun etmedim.

ama anne yerine en azından başka bi hitap kelimesi bulaydım iyiydi. hitapsız geçio günler. bazen komik oluyor. eşim içinde. anneme babama efendim der hitap etceği zaman. ama telde annemle konuşuoken babamı isteyecekse veya tam tersi bişi diyemio :) isteyemio komik oluyor.

biz de genetik galiba annem de babam da demiyor anne baba diye kv ve kplerine,ben de kv me anne diyemiyorum,demek isterdim ama olmuyo ıı ıııhhhh çıkmıyor ağzımdan.bana da enteresan geliyo ne gerek yani amca teyze desek ne olur,çok gerekirse valide demeye karar verdim ama gerekmedi henüz :) yazık o da eşime demiş bana hiç bişey demiyor istiyor musun yer misin gelir misin..... bari teyze falan desin diye ...ama onu da yapmıyorum....

Benm annem kayınvalidesinden çok çekmiş oyüzden diyor içlerinde vicdan olması lazım diyor :)
Bebişm var şmdi 1 haftalık prensesm annem en byük destekcm ben yoruldukca bakıyor çıldırıyor ztn torunu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…