- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
Ayrica anne diyemeyenler ne kadar cokmus yahuu demekki bizde sorun yok sorun kv delerde
valla bende her zaman olmasada soyluyorum mecbur kalınca ıstemesem de napayım..içimden hıç anne dmek gelmıyor cnku benım annem deıl o esımın annesı..sonucta esımle evlendım sadece aılesını nufusuma gecırmedım ya..smdı artık ayse anne emıne anne dıyorlar ya o daha hoş gelıyor kulağıma sonunda anne ekı var ama basına ısımlerını koyunca daha ıyı gıbı ne bıleyım
oy oy oyyyy bende bak simdi cooook sevindim safannnn olsun tabeee
geldi canim 1 saat once.gorur gormez icimi huzursuzluk kapladi.ama napim mecburi konustum.simdi esimle asagidalar.ben de kactim yukari.otursun ogluyla basbasa hih
ya soyle cici kendi halinde benimle ugrasmayan iyiligimi isteyen, ozel hayatimiza bu kadar dadanmak yerine evinde oturup orgu oren biri olsa valla diyecektim, manevi annem olurdu...
ama bizimki annelik yapmiyo yavru ordek zannediyor kendini pesimizden ayrilmiyo...
Bir gun kayinim esime dedi ki abi ben evlenince hep beraber (kayin, elti, ben, esim) suraya tatile gidelim, esim de dedi ki olum senin balayinda bizim ne isimiz var :) kayinim da ya bazen beraber takiliriz bazen ayri daha eglenceli olur, esimde o zaman gelsin bakariz dedi geçistirmek için (asla kabul etmeyecegimi bildigi için gitmeyecigimizi biliyor)
benim kv ben de gelirim dedi yaaaa !!! kayinimin balayina o da gitmek istiyor
rekor ben de kizlar kimse de yok benim kv çok utaniyorum o boyle davranincahahahaha
geldi canim 1 saat once.gorur gormez icimi huzursuzluk kapladi.ama napim mecburi konustum.simdi esimle asagidalar.ben de kactim yukari.otursun ogluyla basbasa hih
canm inan hic umrumda olmuyor ne konustugu.esim geldi biraz once hadi hazirlan cikalim diye.gezecekmisiz biraz.gezdigimiz yerde carsinin ici,baska bir yer bilmiyorumşu gelin kayınvalide arası neden ıyı olmaz kı off yaa.......
bıraktın basbasa esını demek annesınleeee..........hmmmmmmmmmm ne konuşçaklar acaba
GeldimiNE cabuk ayol gel su kücük bir pirt sesi topiginde oku gül biraz ben koptum gözlerim yasardi valla
varmı öyle kaynanalar ya :) ilginç benimki tam bi çaki ilk başlarda bende anne anne diye dolandım arkasında ama yaranamadım anam yook şuan zaten düşman ilan ettik birbirimizi karşı dairemde oturuyo evine adım atmıyom bırak anne demeyi yanii :)
Ben çok şanslıyım valla 4 tane görümcem var oyüzden annem diyor hep kızlarıma yapılmasını istemedgim hiçbirşeyi sna yapmam diyor oyüzden şanslıyım ben ne dyim Allah yardımcnz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?