öyle bişi istemişsin ki, çok fazla tür olduğu için cevap vermek zor. ama benim sevdiğim fransızca şarkılar vardır, onları yazayım yalnız italyanca kısmına pek yardımcı olamayacağım:) (andrea bocelli fena değildir yalnız)
marc lavoine & cristina marocco --> j'ai tout oublie (bu versiyonu güzel)
marc lavoine --> le pont mirabeau
edith piaf --> la vie en rose
francis cabrel -- > octobre
francis cabrel -- > petite merie
francis cabrel -- > qui a le droit
jacques brel --> ne me quittes pas (çok güzel şarkıdır ama "sütü seven kamyoncu" vakasından sonra büyüsünü yitirdi kanımca)
noir desir --> des armes
noir desir --> le vent nous portera (bi ara çok ünlüydü)
pink martini --> sympathique (bu da çok ünlüdür)
notre dame de paris --> belle (ünlüdür)
amelie filminin soundtrack albümünden la valse d'amelie (gerçi albümdeki tüm şarkılar süper, film de öyleydi)
veee les choristes --> vois sur ton chemin (tek kelimeyle mükemmel bir de beyonce versiyonu var ama sevemedim ben)
çok çok kişisel oldu, herkesin zevki farklı tabii... :içelim:
Merhaba kızlar...Bir sorum olacak:Avrupa Yakası'nda Burhan'ın etekli dansında kullanılan fon müziği kimin bileniniz var mı?:uhm: Çok hoşuma gitti de:asigim:
ya kızlar bende bi parça arıyorum ama şarkının adınıda şarkıcının adınıda bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 bu sabahtan beri dilimde sadece şu yeri hatırlıyorum '' gel gönlümüzce cevap verilm gel aşkı gösterelim nay naynay naynay'' diye devam ediyor yunancayla karışık şıkır şkır fıkır fıkır bi şarkı, hatırlayanınız varsa söyleyin bana kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?