Aradiginiz sarkilar,istek parcalar,sorular buraya

sedef sırf merakımdan baktım ama maalesef yok böle bişi.. emin misin sen böle bi şarkı olduğuna? şarkıyı bilmiyosan sözleri nerden biliyosun bi de?

kızlar, popüler fransızca veya italyanca şarkılar arıyorum. Bana bildiğiniz bi kaç sanatçı ve şarkı ismi yazarsanız limewire dan indiririm.

öyle bişi istemişsin ki, çok fazla tür olduğu için cevap vermek zor. ama benim sevdiğim fransızca şarkılar vardır, onları yazayım yalnız italyanca kısmına pek yardımcı olamayacağım:) (andrea bocelli fena değildir yalnız)

marc lavoine & cristina marocco --> j'ai tout oublie (bu versiyonu güzel)
marc lavoine --> le pont mirabeau
edith piaf --> la vie en rose
francis cabrel -- > octobre
francis cabrel -- > petite merie
francis cabrel -- > qui a le droit
jacques brel --> ne me quittes pas (çok güzel şarkıdır ama "sütü seven kamyoncu" vakasından sonra büyüsünü yitirdi kanımca)
noir desir --> des armes
noir desir --> le vent nous portera (bi ara çok ünlüydü)
pink martini --> sympathique (bu da çok ünlüdür)
notre dame de paris --> belle (ünlüdür)
amelie filminin soundtrack albümünden la valse d'amelie (gerçi albümdeki tüm şarkılar süper, film de öyleydi)
veee les choristes --> vois sur ton chemin (tek kelimeyle mükemmel bir de beyonce versiyonu var ama sevemedim ben)

çok çok kişisel oldu, herkesin zevki farklı tabii... :içelim:

çok teşekkürler canım,
bunları indireyim bi bakalım.
zaten bazılarının yanına ünlü yazmışsın. mutlaka beğeneceğim şarkılardır a.s.

kızlar bende bı sarkıcı arıyorum ısmı kemal kutlu şarkısının adı canım benım! kendısı tam bır barış manco hayranı ve sesı acayıp benzıyor barış mancoya cok aradım ama bulamadım bı bılgınız varmı acaba yaa??

benimde bir sorum var
artik dügünlerde felan bir sarki caliyorlar böyle insanlar deli gibi oynuyorlar cok komik oluyor o sarki hangisiydi..

yahu bir şarkı arıyorum.klibini de buldum nette ama parçayı indirmek istiyorum.limewire programı yüklü ben de ama bulamıyorum.yazsam yardımcı olur musunuz çok sevinirim valla yaaa : )

linet-aslan gibi

Allah razı olsun şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar...Bir sorum olacak:Avrupa Yakası'nda Burhan'ın etekli dansında kullanılan fon müziği kimin bileniniz var mı?:uhm: Çok hoşuma gitti de:asigim:

butun sayfaları okumadım belkı bulmussundur ama yazıyım dedım sarah connor -you are my desire ...burhanın dasn ettıgı sarkı bu bende baya
aramıstım ...(bir sene olmus sımdı farkettım :))

ya kızlar bende bi parça arıyorum ama şarkının adınıda şarkıcının adınıda bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 bu sabahtan beri dilimde sadece şu yeri hatırlıyorum '' gel gönlümüzce cevap verilm gel aşkı gösterelim nay naynay naynay'' diye devam ediyor yunancayla karışık şıkır şkır fıkır fıkır bi şarkı, hatırlayanınız varsa söyleyin bana kızlar a.s.

Selam kizzlarrrr...

THY yolculuk esnasinda bir melodi caliyor....kulagima cok hos geldi...sonradan ayyy acaba kime ait bu melodi dedim...ucakta sormak gelmezdi aklima..!

Kizlarrrr, bilen biriniz varmi...melodi kime ait diye?? Ben duydukca moralim düzeliveriyor...

Yardimci olun hanimlar....!!a.s.

şarkıyı buldumhihoyyyt ''Göknur-Küp(Kime ne)''kaydirigubbakcemile2

kızlar talih kuşu dizisindeki kaderin oyunu sarkısını kim söylüyor bileniniz var mı ..................?

kizlar noolur bana bu sarkinin kimin oldugunu söyleyin deliricem ya cok hosuma gitti amam kimin söyledigini bilmiyorum

KAPANSIN YOLLARIM SENSIZ GIDERSEM
SON GÜLÜSÜM OLSUN SENSIZ GÜLERSEM
KAHROLAYIM SENDEN BASKA SEVERSEM
ECEL OLSUN BANA SENDEN BASKASI
KAHROLAYIM SENDEN BASKA SEVERSEM
HARAM OLSUN BANA SENDEN BASKASI

ILK VE SON SEVDIGIM GERCEK ASKIMSIN
DEGISMEZ KADERIM DERDIM KAHRIMSIN
DEGISMEZ KADERIM ALINYAZIMSIN

................................................................
SENSIZ OLAN BIRTEK HAYAL KURARSAM
ÖLÜMSÜZ ASKINI HICE SAYARSAM

sarkiyi taniyanlar lütfen kimin söyledigini yazsin bekliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…