Aradiginiz sarkilar,istek parcalar,sorular buraya

arkadaşım lütfen öğrenirsen banada söyle çok beğendim sözlerini kim söylüyosa dinlemek isterim banada söylersen sevinirim.tşk ederim iyi geceler

kızlar aşk yakar dizisnde meltem cumbul 2.bölümün sonunda sünnet düğününde
bi şarkı söyledi yarısı türkçe yarısı yunanca

kim sölüyo onun bileniniz var mı:uhm:

kızlar bana çok acil orhan ölmez in damla damla albümü lazım yada oradaki bu şarkıyı bana gönderebilirmisiniz .. çok güzel bi şarkı ama yaaa şutarafagitti

yaaa hanımlar ben de bir müzik arıyorum genellikle telefonlara zil sesi yapıyorlar ıslık keman sesi eşliğinde onu nerden bulabileceği mi bilen var mı acaba yada isminin ne olduğunu....
hoşuma gitti de bulamadım şimdiden teşşekkürler...

arkadaşlar doktorlar dizisinin son bölümü dün yayınlandı.77 mi 78mi tam emin değilim bölümünden ama işte zenanın doğum yaptığı hasta oldu bölüm.suat zenanın başında beklerken uyuyakalmıştı o arada bir parça çaldı.yalnızlık filan geçiyordu szölerinde.kim söylüyor,parçanın adı ne bilen varmı???

Doktorlar 75. Bölüm izle seyret Doktorlar 75. Bölümünü izle doktorlar 75 kızlar linki kopyaladım.7.kısımda çalıyor o parça.yalnızlık zor diye bir şarkı..bilen varsa yardımmm

Parçanın adı "Yalnızlık Zor" Barış Diri Söylüyor. Uzun bir parça değil. Toplam 1 dk filan. Fikrimin İnce Gülü dizisinde de geçiyordu.

yalnızlık zor içimdeki bu korkular geçer mi sensizken
gün çabuk biter kayıp gider zamanı yok saymak zor
dudakların ateş kusar yüzündeki yağmurlar
nehir olur gözlerinden akar durur sessizce
bir çocuk gibi korkuyor gibi titriyor sesin
sensiz yok başka bir hayat başka bir masal
aşka yoğrulmak çok zor

ewt araştırdım buldum ama indiremedim parçayı.hiçbiyerde bulamadım.limewiredada yok.2dk 40 sn filan sürüyor.araştırdığımda o parçayı baya arayan olduğunu gördüm ama onlarda bulamamış sanırım.ilgin için tşk yerimseniben

Bende var şarkı ama kalitesi çok iyi değil. Yalnız seni şu konuda uyarmak isterim. Limewire kullanmak Türkiye'de son derece tehlikeli. Mü-Yap kendi kurduğu sunucu üzerinden indirme ve paylaşım yapan 112 kişiyi gözaltına aldırdı. Halen bazı kişilere de avukatlardan tebligat gelmekte olduğu söylenmekte. google'da limewire gözaltı yazarak aratabilirsin. Daha güvenli alternatif indirme kaynaklarına yönelmenizi ve beğendiğiniz albüm olursa satın almanızı öneririm.

kızlar bana çok acil orhan ölmez in damla damla albümü lazım yada oradaki bu şarkıyı bana gönderebilirmisiniz .. çok güzel bi şarkı ama yaaa şutarafagitti

Merhaba album de damla damla parçasıda mevcut link vermek yasak sanırım değilse haber verin ekleyeyim foruma :lepi:

beğendiğim sanatçıların albümlerini alıyorum zaten.ama bu kişinin bir albümü olmadığı için bulunmuyorki,mecburen bu tür proğramlara yöneliyor insan bulmak için.peki daha güvenilir derken hangi proğramları kastediyorsun.isim verebilirmsin?

ben şu sıralar Bebe'nin Tu Silencio adlı şarkısına takmış durumdayım. İş yerinde dinleyebileceğim hem yumuşak sesler hem slow bir parça hemde yabancı olmasından dolayı sözlüklerde gezerek kelimeler öğrendiğim süper bir şarkı. Acaba bu şarkıya benzer başka şarkılarda var mı sizden öğrnebileceğim. İş yerinde ancak telefonumdan dinleyebiliyorum maalsef bilgisayarlarımızda hoparlör yok

arkadaşlar, uzun zamandır özbek şarkıcı YULDUZ USMANOVA' nın DÜNYA şarkısını arıyorum, bu şarkının türkçe versiyonu da var ama kim söylüyo onu bilmiyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim.Şeniz

bıldıgınız guzel yılbası sarkıları varmı ?bazen yabancı fılmlerde calıyor ama ben bı turlu aradıgım gıbı muzık bulamadım..belkı bılen vardır?

kızlarr tnt tv nin aralık ayı sinema kuşağının tanıtım filminde çalan
şarkının adını bilen varmı acaba varsa,yazabilirseniz çok minnettar kalırım.şimdiden teşekkürler.

herkese merhabaa ..metro tv dinleyen arkadaşlar var mı..? 2004den beri yayınlanan eski bi parçayı arıyorumda adını bilmiorum ama sadece klibi tarif edebilirim..bilen varsa yada metro+ tv izleyen geri dönsün tşkrler şimdiden

kızlarr tnt tv nin aralık ayı sinema kuşağının tanıtım filminde çalan
şarkının adını bilen varmı acaba varsa,yazabilirseniz çok minnettar kalırım.şimdiden teşekkürler.

Evet yaa,süper bir şarkı..
Adı Bella from Notre Dame De paris
Lime Wire'da bella diye aratırsan çıkıyor.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…