- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
arkadaşım lütfen öğrenirsen banada söyle çok beğendim sözlerini kim söylüyosa dinlemek isterim banada söylersen sevinirim.tşk ederim iyi gecelerkizlar noolur bana bu sarkinin kimin oldugunu söyleyin deliricem ya cok hosuma gitti amam kimin söyledigini bilmiyorum
KAPANSIN YOLLARIM SENSIZ GIDERSEM
SON GÜLÜSÜM OLSUN SENSIZ GÜLERSEM
KAHROLAYIM SENDEN BASKA SEVERSEM
ECEL OLSUN BANA SENDEN BASKASI
KAHROLAYIM SENDEN BASKA SEVERSEM
HARAM OLSUN BANA SENDEN BASKASI
ILK VE SON SEVDIGIM GERCEK ASKIMSIN
DEGISMEZ KADERIM DERDIM KAHRIMSIN
DEGISMEZ KADERIM ALINYAZIMSIN
................................................................
SENSIZ OLAN BIRTEK HAYAL KURARSAM
ÖLÜMSÜZ ASKINI HICE SAYARSAM
sarkiyi taniyanlar lütfen kimin söyledigini yazsin bekliyoruma.s.
Doktorlar 75. Bölüm izle seyret Doktorlar 75. Bölümünü izle doktorlar 75 kızlar linki kopyaladım.7.kısımda çalıyor o parça.yalnızlık zor diye bir şarkı..bilen varsa yardımmm
Parçanın adı "Yalnızlık Zor" Barış Diri Söylüyor. Uzun bir parça değil. Toplam 1 dk filan. Fikrimin İnce Gülü dizisinde de geçiyordu.
yalnızlık zor içimdeki bu korkular geçer mi sensizken
gün çabuk biter kayıp gider zamanı yok saymak zor
dudakların ateş kusar yüzündeki yağmurlar
nehir olur gözlerinden akar durur sessizce
bir çocuk gibi korkuyor gibi titriyor sesin
sensiz yok başka bir hayat başka bir masal
aşka yoğrulmak çok zor
kızlar bana çok acil orhan ölmez in damla damla albümü lazım yada oradaki bu şarkıyı bana gönderebilirmisiniz .. çok güzel bi şarkı ama yaaa şutarafagitti
beğendiğim sanatçıların albümlerini alıyorum zaten.ama bu kişinin bir albümü olmadığı için bulunmuyorki,mecburen bu tür proğramlara yöneliyor insan bulmak için.peki daha güvenilir derken hangi proğramları kastediyorsun.isim verebilirmsin?Bende var şarkı ama kalitesi çok iyi değil. Yalnız seni şu konuda uyarmak isterim. Limewire kullanmak Türkiye'de son derece tehlikeli. Mü-Yap kendi kurduğu sunucu üzerinden indirme ve paylaşım yapan 112 kişiyi gözaltına aldırdı. Halen bazı kişilere de avukatlardan tebligat gelmekte olduğu söylenmekte. google'da limewire gözaltı yazarak aratabilirsin. Daha güvenli alternatif indirme kaynaklarına yönelmenizi ve beğendiğiniz albüm olursa satın almanızı öneririm.
kızlarr tnt tv nin aralık ayı sinema kuşağının tanıtım filminde çalan
şarkının adını bilen varmı acaba varsa,yazabilirseniz çok minnettar kalırım.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?