Araftayım kızlar

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Kızlar benim liseden beri tanıdığım şuanda hala beraber olduğum sevgilimle ilgili bir derdim var :KK43: Zaten sorunlarımız oluyor ama ben onu hep çok sevdim en son 1 hafta olmadı kavga edeli çok üzgündüm barıştık ama sanki içimden birşey koptu yani bayada uzun zamandır birlikteyiz ve ben onuda üzmek istemiyorum ama duygularımdan da emin değilim geçecek mi bilmiyorum sürekli aklımda ayrılmalı mıyım, devam etmeli miyim... Biz ciddi düşünüyoruz sözde ama kendisinde de hala bi icraat yok tabi gerçi olsa da daha okulla ilgili planlarım var hemen olmaz o işler diyorum kendime korkuyorum bi yandan çok alışmışım ona... Gerçekten araftayım ayrılsam ayrılamıyorum devam ediyorum ama çok tuhaf hissediyorum ben nasıl emin olabilirim duygularımdan acele bi karar verip üzülmek ve onu üzmekte istemiyorum ...

Son düzenleme:
Senin aklına giren düşünceler bence onunda aklındadır
Hiç beklemiyordum bir anda ayrıldık gibi bir şey olmaz
İlişki bu başlar biter ama bir şeyler çözülecekse iletişimle çözülür
İlişki = iletişim ; sevgilinle konuş

Sevgi olsa insan sorgulamıyor hani perde iniyor göze diyorlar ya işte öyle.
Ama seninki alışkanlık mı sanki alışkanlık değil mi?
Bu sevgiden daha ağır biliyor musun alışkanlık çok pis bir illet..

Sevgi olsa insan sorgulamıyor hani perde iniyor göze diyorlar ya işte öyle.
Ama seninki alışkanlık mı sanki alışkanlık değil mi?
Bu sevgiden daha ağır biliyor musun alışkanlık çok pis bir illet..

Alışkanlık çok pis bir illet evet.. bunu şuan o kadar iyi anlıyorum ki. Ben onu seviyorum aşkı meşki geçtim insan olarakta seviyorum kaç yılımızı paylaştık işte o yüzden birdaha onunla konuşmama görüşmeme fikri beni korkutuyor ama hislerimdende emin değilim. Çok karışık

Bence çokta aşık değilsiniz hatta asik degilsiniz. Sizinde dediğiniz gibi alıştığıniz için vazgeçemiyorsunuz. Evliliğe yüruyecek kadar sevgi besleseydiniz bunlar aklınızı kurcalamazdı. Sadece alıskanlikla hareket edip, evlenince pişman olmayın. Iyi dusunun.

Back
X