araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde

iki gün önce test yapmıcam diyodum bak bugün keseyi görmüşsün :46::46: çok sevindim canım hayırlısıyla al kucagına inş

10 aralık bat tarihi

hoşgeldin sende aramıza

iki gün önce test yapmıcam diyodum bak bugün keseyi görmüşsün :46::46: çok sevindim canım hayırlısıyla al kucagına inş

hoşgeldin sende aramıza

adaşım bebeğini hayırlısı ile al kucağına çok sevindim okuduğumda çok heyecanlandım sanki ben hamileymişim gibi gedi :)

canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde

seninde hayırlı olsun darısı başımıza

nazlıefe belirtilerin varmıydı paylaşırmısın bizimle ben daha burda yeniyim

canlarım hepinize teşekküğr ederim..:)
belirtilerime gelince ben hiç bilemedim kızlar şöle yani zaten adet düzensizliğim olduğu için ben adet olcam diye bekledim ama en önemlisi adet olcakmışım gbi belim sızladı bacaklarım sızladı kasıklarım battı böle ve aşırı yeme duygusu:))

belirtilerime gelince ben hiç bilemedim kızlar şöle yani zaten adet düzensizliğim olduğu için ben adet olcam diye bekledim ama en önemlisi adet olcakmışım gbi belim sızladı bacaklarım sızladı kasıklarım battı böle ve aşırı yeme duygusu:))

umarım ben de hamileyimdir ümitlenmek istemiyorum ama iki haftadır bel ağrılarım var ve kasımlarıma da vuruyor bazen gögüslerim de hafif bi ağrı var karnımı çok şiş hissediyorum 1 yıldır deniyoruz dış gebelik geçirdim çok korkuyorum allahım herkese gönlünden geçeni versin çok tırsıyorum kızlar

cnm artık bende yapabilirim gebelik takvimi nasıl yapılıyorr:))))))))))))))))))

benim takvim gözüküyor ya altta onun altında şöle bişi yazıyor " Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın" oraya tıklayıp yapıosun canım bebeğin tahmini doğum tarihini giriyosun kaydediyosun çıkıyo

adaşım bebeğini hayırlısı ile al kucağına çok sevindim okuduğumda çok heyecanlandım sanki ben hamileymişim gibi gedi :)

sağol canım inş allah sanada nasip etsin biran önce

umarım ben de hamileyimdir ümitlenmek istemiyorum ama iki haftadır bel ağrılarım var ve kasımlarıma da vuruyor bazen gögüslerim de hafif bi ağrı var karnımı çok şiş hissediyorum 1 yıldır deniyoruz dış gebelik geçirdim çok korkuyorum allahım herkese gönlünden geçeni versin çok tırsıyorum kızlar

cnm bizde bir yıldır deniyoruz ama inan bana rabbim zamanında saatinde veriyorr:))

benim takvim gözüküyor ya altta onun altında şöle bişi yazıyor " kadınlar kulübü hamilelik takvimi - hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın" oraya tıklayıp yapıosun canım bebeğin tahmini doğum tarihini giriyosun kaydediyosun çıkıyo

sağol canım inş allah sanada nasip etsin biran önce

ama ya doğru tahmin olmazsa bana temmuz sonu ağustos başı dediler ne yazcam

sizlere yazdıkça daha çok umutlandım :) off hüsrana uğrucam biliyorum ama elimde değil batım 10 da geçmez bana şimdi düşündüğüm içinde sarkar da sarkar inat şey

mrh canım öncelikle hayıırlı olsun. sana msj yazıldı. umarım görmüşsüdür. arkadaşın ayşe de dua listesine dahil edildi. http://www.kadinlarkulubu.com/duala...ahibi-olmak-icin-hzzekeriyanin-duasi-181.html
bu topikten bakarak arkadaşını bilgilendirebilirsin. topiği okuyunca bilgi verirmisin bize...yarın başlanıyo çünkü duaya.

Back
X