- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
hoşgeldin canım aramıza
hoşbulduk bayanlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım aramıza
hoşbulduk bayanlar nasılsınız
canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde
10 aralık bat tarihi
Hoşgeldin canım sayfamıza ne var ne yok sende hamiş durumları nedir????
iki gün önce test yapmıcam diyodum bak bugün keseyi görmüşsünçok sevindim canım hayırlısıyla al kucagına inş
hoşgeldin sende aramıza
iki gün önce test yapmıcam diyodum bak bugün keseyi görmüşsünçok sevindim canım hayırlısıyla al kucagına inş
hoşgeldin sende aramıza
canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde
nazlıefe belirtilerin varmıydı paylaşırmısın bizimle ben daha burda yeniyim
nazlıefe belirtilerin varmıydı paylaşırmısın bizimle ben daha burda yeniyim
canlarım hepinize teşekküğr ederim..:)
belirtilerime gelince ben hiç bilemedim kızlar şöle yani zaten adet düzensizliğim olduğu için ben adet olcam diye bekledim ama en önemlisi adet olcakmışım gbi belim sızladı bacaklarım sızladı kasıklarım battı böle ve aşırı yeme duygusu:))
cnm artık bende yapabilirim gebelik takvimi nasıl yapılıyorr:))))))))))))))))))
adaşım bebeğini hayırlısı ile al kucağına çok sevindim okuduğumda çok heyecanlandım sanki ben hamileymişim gibi gedi :)
umarım ben de hamileyimdir ümitlenmek istemiyorum ama iki haftadır bel ağrılarım var ve kasımlarıma da vuruyor bazen gögüslerim de hafif bi ağrı var karnımı çok şiş hissediyorum 1 yıldır deniyoruz dış gebelik geçirdim çok korkuyorum allahım herkese gönlünden geçeni versin çok tırsıyorum kızlar
benim takvim gözüküyor ya altta onun altında şöle bişi yazıyor " kadınlar kulübü hamilelik takvimi - hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın" oraya tıklayıp yapıosun canım bebeğin tahmini doğum tarihini giriyosun kaydediyosun çıkıyo
sağol canım inş allah sanada nasip etsin biran önce
ama ya doğru tahmin olmazsa bana temmuz sonu ağustos başı dediler ne yazcam
canlarım hepinize teşekküğr ederim..:)
belirtilerime gelince ben hiç bilemedim kızlar şöle yani zaten adet düzensizliğim olduğu için ben adet olcam diye bekledim ama en önemlisi adet olcakmışım gbi belim sızladı bacaklarım sızladı kasıklarım battı böle ve aşırı yeme duygusu:))
son adet tarihin neydi senin söyle hemen söliim internette hesaplayıcılar varya onlardan hesaplattım bende son adet tarihime göre
son adet tarihin neydi senin söyle hemen söliim internette hesaplayıcılar varya onlardan hesaplattım bende son adet tarihime göre