araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

yaa evet aynen bende bi ikna edemedik dünden beri :52:

canlarım çok saolun :))))
ama inanın ikna olmama değil bu anları o kadar çok yaşadım ki sonuç. aynı ama tabiki mecbur yapcam bugünn merak etmeyin akşam yazarımm sonucu
hayat
belki heycandan ellerim titreye titreye yazcam belkide ağlaya ağlaya

ama inanın ikna olmama değil bu anları o kadar çok yaşadım ki sonuç. aynı ama tabiki mecbur yapcam bugünn merak etmeyin akşam yazarımm sonucu
hayat

Canım akşama mutlaka haber ver merakta bırakmaya burayı :=)))

hayat

biliyoruz canım anlıyoruz seni sadece biraz rahatla diye espri yapıyoruz. zor hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyosun ama eninde sonunda yapacaksın biran önce yap ki duruma göre yeni bir yol izlemek için

Canım akşama mutlaka haber ver merakta bırakmaya burayı :=)))

biliyoruz canım anlıyoruz seni sadece biraz rahatla diye espri yapıyoruz. zor hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyosun ama eninde sonunda yapacaksın biran önce yap ki duruma göre yeni bir yol izlemek için

evet cnm tabiki yani eninde sonunda yapılcak illaki çünkü enazından doktora giderim yani akşam mutlaka haber ederim 2 tane alcam bi sabah yapcam akşam sabırsızlanırım diye de akşam için alcam biraz abartıyorum ama napıyım :)))))))))

hayırlısı olsun, sonuçta o canı Allah veriyor. vakti zamanı gelmişse ne mutlu, gelmemişse de bir hayır var demektir.
zamanı gelmeden gül açmazmış

canım bazılarının idrarda çıkmıyor olumsuz bir sonuç alırsan hemen umutsuzluğa kapılma.

evet cnm biliyorum bi kere ramazanda sahurda test yaptım sofra hazılıyorum gidip gelip bakıyorum bi baktım 2.çizgi inanamadım eşime gösterdim o da şokk
hemen kan testi yaptırdım fosssssssssss
test bozukmuş):::::::::::::

evet cnm tabiki yani eninde sonunda yapılcak illaki çünkü enazından doktora giderim yani akşam mutlaka haber ederim 2 tane alcam bi sabah yapcam akşam sabırsızlanırım diye de akşam için alcam biraz abartıyorum ama napıyım :)))))))))

yok canım abarttığın falan yok herkes yapıyor aynı şeyleri ben iki gündür sabah akşam yapıorum :17:

kızlar yarın dr a gitcem ya hazırlıksız yakalandım belli değildi ya ağdaya gitmem lazım bi sakıncası olur mu ki bilemedim

kızlar yarın dr a gitcem ya hazırlıksız yakalandım belli değildi ya ağdaya gitmem lazım bi sakıncası olur mu ki bilemedim

Back
X