kızlar yarın dr a gitcem ya hazırlıksız yakalandım belli değildi ya ağdaya gitmem lazım bi sakıncası olur mu ki bilemedim
Buakşam evde kendi imkanlarınla yapabildiğin kadar yap yinede sen bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın dr a gitcem ya hazırlıksız yakalandım belli değildi ya ağdaya gitmem lazım bi sakıncası olur mu ki bilemedim
nasıl miğdem bulanıyo kızlar kasığımda batma birde beyaz akıntı başladı
adetinin 3 günü hormonlarına bakacak canım inş iyi sonuç alırsın
Sende de bişeyler olabilirmi acaba ???
valla cnm bende bulantı yokkk dünyaları yiyorummm
canım benim kuzeniminde hiç belirtisi yoktu sadece çok yemek yiyorum diyodu..inşallah sende öylesindir :)
geçen ayda böyle olmuştum sonuçda adet gördüm.ama bu ay takmadım kendimi dinlemedim hiç.12 gün var daha günüme
inş. Cnm geçen 3 4 tane limon yedim sevmediğim halde elimden zor aldılar tansiyonun düşcek diye gece bile kalkıyorum ben ne yesem diyorum tabi bebek olmasada bu iyi bişey çünkü zayıf biriyimmm:))
inş. Cnm geçen 3 4 tane limon yedim sevmediğim halde elimden zor aldılar tansiyonun düşcek diye gece bile kalkıyorum ben ne yesem diyorum tabi bebek olmasada bu iyi bişey çünkü zayıf biriyimmm:))
canım bende senin gibi limon yemiştim bende sevmem.hatta gece 2.30 da kalktım bir sucuklu yumurta yiyorumki tabiki bilmiyordum hamile oldugumu.hiç aklıma gelmemişti.bence sen kesin hamilesin
canım muhtemelen zaten seninkisi yumurtlama belirtisidir heralde sen bence çalışmalara devam et...geçen gün bi doktordan dinledim tek taraflı kasık batmanız bitene kadar yumurtluyosunuz demektir diyo
aranıza yeni arkadaş istemiyomusunuz
kmse cevap yazmıyo bana![]()