araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

slm aralık ayıyla ilgili tüm topiklere girmeye başladım cok heycanlıyım sanki ilk kez hamile kalıcam bi tuhafım:31:

Sende de bişeyler olabilirmi acaba ???

kızlar selam..benimde 2013 ocak ayında tam 3 yıl olacak bebek çalışmaları...bütün tesler yapıldı ve hiçbir problem yokk...nedeni açıklanamayan kısırlık bölümündeymişiz..6 ay yanlış tedavi gördüm..sonunda aradığım doktoru buldumm..rahim agzında ufak yara gördü ve fitil verdi.bu ay onu kullandım..dünde kan verdim yumurtlama olmuşmu diye bakılacak..aralık ayına aşılama yapılacak hayırlısı bakalımm..bu aydan ümidim yok ama doktor belliolmaz dedi :D

canım benim kuzeniminde hiç belirtisi yoktu sadece çok yemek yiyorum diyodu..inşallah sende öylesindir :)

inş. Cnm geçen 3 4 tane limon yedim sevmediğim halde elimden zor aldılar tansiyonun düşcek diye gece bile kalkıyorum ben ne yesem diyorum tabi bebek olmasada bu iyi bişey çünkü zayıf biriyimmm:))

geçen ayda böyle olmuştum sonuçda adet gördüm.ama bu ay takmadım kendimi dinlemedim hiç.12 gün var daha günüme

geçen ayda böyle olmuştum sonuçda adet gördüm.ama bu ay takmadım kendimi dinlemedim hiç.12 gün var daha günüme

canım muhtemelen zaten seninkisi yumurtlama belirtisidir heralde sen bence çalışmalara devam et...geçen gün bi doktordan dinledim tek taraflı kasık batmanız bitene kadar yumurtluyosunuz demektir diyo

inş. Cnm geçen 3 4 tane limon yedim sevmediğim halde elimden zor aldılar tansiyonun düşcek diye gece bile kalkıyorum ben ne yesem diyorum tabi bebek olmasada bu iyi bişey çünkü zayıf biriyimmm:))

canım bende senin gibi limon yemiştim bende sevmem.hatta gece 2.30 da kalktım bir sucuklu yumurta yiyorumki tabiki bilmiyordum hamile oldugumu.hiç aklıma gelmemişti.bence sen kesin hamilesin

canım bende senin gibi limon yemiştim bende sevmem.hatta gece 2.30 da kalktım bir sucuklu yumurta yiyorumki tabiki bilmiyordum hamile oldugumu.hiç aklıma gelmemişti.bence sen kesin hamilesin

cnm sen hamilemisin benm kafam karıştı:))))))))))))ay ağzından bal damlıyor sizden ii olmasın bi arkadaşım var yine forumdan şuan hamile bu ay senn ayın içime doğuyor demişti inş..

canım muhtemelen zaten seninkisi yumurtlama belirtisidir heralde sen bence çalışmalara devam et...geçen gün bi doktordan dinledim tek taraflı kasık batmanız bitene kadar yumurtluyosunuz demektir diyo

adetimin 18 günü ama canım.ilk düşüğüm 2 haftalıktı.yani 30 da adet gördüm 21 de kanamam başlamıştı.ay nebiliyimmm kafam almıyor artık

Back
X