akşam 16:10 da randevum test sonucu hemen çıkarmı bilmiorum
canım bence doktorun eğer rahmin içinde bir oluşum varsa onu görür,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam 16:10 da randevum test sonucu hemen çıkarmı bilmiorum
belirsizlik yaşamak öldürüyor beni.herşeyde bir bekleme sürecine giriyorsunya ne saat ne zaman geçiyor
canım bence doktorun eğer rahmin içinde bir oluşum varsa onu görür,kan akımı varsa eğer rahmin içinde kese oluşucak anlamına geliyomuş,ki senin adetin geçmiş bence keseyi bile görebilir canım sağlıklı bi gebeliğin varsa eğer
günaydın arkadaşlar
keyifler nasıl
özlemcim rahat ol inş sağlıklı bi bebek olacak
yokmu başka çift çizgi gören batı bugün olan
ya benmde regl uzadı histereskopi yapılmıştı ondan galiba bitsede çalışmaya başlasam![]()
hoşbuldum cnmgünaydın hoşgeldin batı bugun olan yok sanırım
aaa tebrik ederim cnm hayırlı olsunBenim bat dündü. Az önce bir başlık da açtım bunla ilgili. Bu sabah test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. İnşallah koyu olduğu günleri de görürüm bikaç gün içinde :)
hoşbuldum cnm
sen ne zamandır bekliyosun bebeğini :26:
aaa tebrik ederim cnm hayırlı olsunkan testi yaptır bakalım değerin kaç çıkacak
![]()
gunaydıınnnnnnnnnn benım yarın batumudum yok ama
umudunu yitirme canım.bak topiye gelenler sırayla müjdeli haber veriyorlar inş sanada uyur getitirir bu topik
saol cnm benım ınssallah senınde bekleyısın son bulur rabbım kucagını doldurur en kısa zamandaallah yardımcımız olsun
![]()
ndn uymur yokmuş senn öne cekiyodu hala olmadıngunaydıınnnnnnnnnn benım yarın batumudum yok ama
gecmiş olsun cnm bnmde 4 düşüğüm oldu kaç haftalıktı meleğingeçmişi sayarsam 10 sene canım.eylülde düşük yaptım.11 bat günüm
amin canım kimsenin kucagı boş kalmasın
nazlı canım belirtilerin varmıydı.biri çok yiyordun:)
ndn uymur yokmuş senn öne cekiyodu hala olmadın
gecmiş olsun cnm bnmde 4 düşüğüm oldu kaç haftalıktı meleğin![]()