araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Hayıt tohumu ve hamilelik, cinsellik ile ilişkisi

Tüm bayanlar için etkiler bulunan oldukça faydalı bir bitkidir. Yüksek ateş, baş ağrısı, gaz ve idrar sorunlarına oldukça faydalıdır. Diğer bir önemli özelliği ise kadın hastalıkları üzerindeki olumlu etkileridir. Adet öncesi sorunlarda ve depresyon gibi hastalıklarda oldukça olumlu etkiler gösterir. Kullanımından itibaren etkilerini 2 hafta içinde gösterir fakat en iyi sonucu 2. aydan itibaren verir.

Adet düzeni nasıl olursa olsun, adeti normal düzenini sokarak daha rahat bir regl dönemi geçirmenizi sağlayacaktır. Ayrıca bayanların cinsel duygularını tetikleyecektir, eğer cinsel isteğiniz fazla ise onu dengeleyici etkiler gösterecektir.

Hayıt bitkisi erkeklerde kullanımında ise cinsel isteği azaltıcı etki gösterir. Genel olarak bayanlar kullansa da erkekler üzerinde de olumlu etkileri bulunmaktadır. Depresyon ve psikolojik sorunlardan kaynaklanan cinsel sorunlar üzerinde olumlu etkileri vardır
Hayıt hormon dengesini düzenleyerek hamile kalma şansını arttırır. Ayrıca doğum yapmış bayanlar ilk haftalar hayıt kullanırsa süt kalitesi ciddi oranda artar. Doğum kontrol hapı kullanıp da bırakan bayanların vücudunun eski dengesine kavuşması üzerinde olumlu etkiler sergiler ve hormonları dengeleyerek hormonal sorunlar üzerinde olumlu etkiler sergiler.

Hayıt tohumu faydaları

1. Hormonal veya ergenlikten kaynaklanan tüy ve akne sorunlarında yararlıdır.

2. Regl dönemlerini rahatlatır.

3. Adet düzenini sağlar.

4. Adet düzenini sağlayarak gebe kalma şansını arttırır.

5. Doğum kontrol haplarının neden olduğu adet düzensizliklerini giderir.

6. Menopozun etkilerini azaltır.

7. Rahimde ve memede oluşan kistlerde olumlu etkiler sergiler.

8. Genital bölgelerde görülen kanser oluşumlarını engeller.

9. Sindirim sistemini düzenler.

10. Damar sağlığı üzerinde olumlu etkileri bulunmaktadır.

arkadaşlar int buldum bunu yapıp hamile kalan adeti düzene girenler var isterseniz bir araştırın denemek isterseniz ben yapacam yanlız adet görünce bırakılıyor kanamayı çogaltıyormuş.sadece kadınlar içiyor

kızlar benim SAT 1 aralıktı ve tahminen yumurtlama günüm 15 aralık olcak. yumurtlama gününü başka türlü anlayabileceğimiz bir belirti falan olmur mu?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim:))

arkadaşlar int buldum bunu yapıp hamile kalan adeti düzene girenler var isterseniz bir araştırın denemek isterseniz ben yapacam yanlız adet görünce bırakılıyor kanamayı çogaltıyormuş.sadece kadınlar içiyor

peki bu nasıl yapılıyor şekerim ...aktardan alınıyor herhalde değil mi ?

canım su olarakta satılıyormuş ot olarakta alıp çay gibi taze demliyormuşun sabah akşam içiliyormuş.şişe olarak alırsan çay bardagının 4/1 kadar koyup üzerine su koyup içiyorsun.ben otunu alacam

nette araştır istersen ben deneyecem içmediğim kalmadı brde bu olsun şifa niyetine içecem.kullananlar çok olmuş nette yazıyor tek tek hepsine girip bakarsan.

KULLANIMI:
Hayıt çayını evde kendi hazırlamak isteyenler şu şekilde bunu yapabilirler: İlk önce yarım çay kaşığı miktarındaki hayıt tohumu bir miktar ezilir. Daha sonra bu hayıt tohumu 1 su bardağı miktarındaki suyun içinde kaynatılır. 15 dakika boyunca demlenmesi beklendikten sonra süzülüp içilir. Hayıt çayının taze olarak hazırlanması ve bekletilmeden, soğutulmadan içilmesi önerilmektedir.

KULLANIMI:
Hayıt çayını evde kendi hazırlamak isteyenler şu şekilde bunu yapabilirler: İlk önce yarım çay kaşığı miktarındaki hayıt tohumu bir miktar ezilir. Daha sonra bu hayıt tohumu 1 su bardağı miktarındaki suyun içinde kaynatılır. 15 dakika boyunca demlenmesi beklendikten sonra süzülüp içilir. Hayıt çayının taze olarak hazırlanması ve bekletilmeden, soğutulmadan içilmesi önerilmektedir.

anladım canım çok sağol..afiyet bal şeker şifa olsun yarasın :)

adetime 1 hafta var ama bugün 2kez başım döndü..kaptırmim dimi kendimi:(

arkadaşlar yardımcı olun kafayı yiyicem ya , adetim 20sinde olucak ama 13ünde ve 14ünde 1damla kahverngi leke bugün biraz fazla kahverengi leke var , adet öncesi olan bişiymi yoksa başka bi lekenmemi anlayamadım bi fikir verin lütfen ve bu lekenme kaç gün sürer

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. ben 5 gün serophene kullandıktan sonra doktora gittim. 3 yumurtam oluştuğunu söyledi ve 3 aralıkta ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu. 14 aralıkta kan testi yaptırdım ama 3. 72 çıktı. normalde 15 aralıkta adet olmam gerekiyordu. ama hala bekliyorum. bir ümit olabilir mi? testi erken mi yaptırdım acab?

merhaba arkadaşlar,

bende sizlerin bilgilerinden destek almak istedim. bu ay çatlatma iğnesi vurundum. yumurtalarım büyürken belimin sağ tarafında çok agrı vardı. 5 aralık da iğnem yapıldı dr 36 saat sonra ilişki tavsiye etti birleşme sonrası 8. günüm. geçen ay 23. adet olmuştum bu ay 21 de bekliyoruz. gögüslerim normalden daha fazla şişti ve akıntım arttı beyaz sünen bi akıntı var sağ tarafım yine ağrımaya başladı. sizlerde de boyle oldu mu sizce umutlanmalı mıyım?

arkadaşlar yardımcı olun kafayı yiyicem ya , adetim 20sinde olucak ama 13ünde ve 14ünde 1damla kahverngi leke bugün biraz fazla kahverengi leke var , adet öncesi olan bişiymi yoksa başka bi lekenmemi anlayamadım bi fikir verin lütfen ve bu lekenme kaç gün sürer

canım geçen aylarda bende öyle birşey yaşadım ama benim lekelenme 1 gün sürdü.ondan sonrada sürekli.iltihap varmış.birde düşükden önce yaşamıştım.erken döllenmeyse tutunma kanaması yaşıyor olabilirsin​

doktoruma sormuştum birde yumurtlama zamanını gösteririmiş.iyiye işaretmiş 14 günü lekelenme devam ederse gel demişti.buda olabilir

Back
X