Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok üşüyorum canım evde bir görsen petek yanıyo artı ısıtıcı artı birde su ısıtıp ayaklarıma koyuyorum :)))) açayım canım isim ne olsun bal çörek otu tarçın yiyorum sabahları bir kaşık
selam ben yeniyim. ben de ocaktan bebiş bekleyenlerdenim. dün çatlatma iğnesi yaptık bekliyoruz.bu ananas fikrini hemen uygulicam teşekkürler orjinal fikir ve tavsiyeleriniz olursa sevinirim:)
hadi bakalım hayırlısı olsun..valla ben kızıma 7 sene sonra kavuştuğum için her türlü tedavi yöntemi ve orjinal fikir bende mevcuttur :))
kız bat 29 ocak benim en iyisi şubat yapalım.:))))
ben de 5 yıllık evliyim.ben de ne duyduysam yaptım . haziranda çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama eylüyle kalbi durduğu için kaybettim.kanpıhtılaşmam varmış..eşimde morfoloji%1.... öyle benim durum baya çetrefilli. tavsiyeleriniz olursa pek bi memnu olurum:)
şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler AÇTIM CANIM HADİ GEL
cnm ben ilk çocuk istediğimde doktora gittim bütün testlerim yapıld herşey normaldi..doktor dedi deneyin şimdi eşine test yapıp üzmeyelim onu ( ne saçma bir cümle di mi ama aynen böyle dedi) ne bileyim bende tamam dedim..keşke üzseymişiz sonradan sorun eşimde çıktı..varikosel ameliyatı oldu morfoloji falan onda da o civarlardaydı..o ameliyattan sonra bayağı ir keçi boynuzu kürü yaptı ve o gerçekten çok iyi geldi..3 kere aşılama oldun..ikincisinde tuttu ama kimyasal gebelikmiş..daha sonra tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz için morfoloji falan problem olmadı sonuçta onlar en kalitelisini seçip embriyo oluşturuyorlardı..ilkinde hiçbirşey bilmediğim için birşey denemedim ve sonuç negatifti..bu arada olumsuzluklara o kadar alışmıştım ki hep bu sefer de olmayacak dedim..yani olumsuz düşünüyordum ve dolayısla olmadı da..ama ikinci tedavimde adetin 2.günü bal+çörek otu+tarçın kürünü yapmaya başladım ve yumurtalarımın toplandığı güne kadar yaptım..ilk tedavimden dondurulacak hiç embriyom kalmazken o kür sayesinde şu anda dondurulmuş 12 adet embriyom ve 3 yaşında da bir kızım var..ha bu arada embriyotransferimin olduğu gün de ananas yemeye bşladım tutunması için faydalı olduğunu duymuştum..ve en önemlisi bu sefer olacak dedim hep olumsuz hiçbirşey getirmedim aklıma..ve bunun en önemli şeylerden biri olduğunu anladım..yani hep pozitif düşünmenin..beni aklıma gelenler bunlar senin sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarım..
allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.özlem ve nazlıdan hepimize serpsin sırayla müjdeli haberleri bizde veririz inş.[/QUOTAmin canim.umutlarimiz hep yanimizda olsun :)