uğursuzluk falan getirmez ya, güle güle iyi günlerde kullan.
oh ne güsel yapmışın semacım bende bayramdan sonra beşiği alıcam...içine getirme öle şeyler allah hayırlısıyla oğlunu beşiğinde sağlıklı yatırmayı nasip etsin inşallah ...
kızlar sormayın başıma geleni.saat 10:30 gibi idrara sıkıştım.tuvalate bi gittim kan akıyor benden.hemen apar topar doktora gittim.hemen bebeğe baktı kalp atışı herşeyi iyi çıktı.gelişimide iyiymiş.doktor erken doğumdan şüphelendi nstye bağladı oda iyi çıktı çok şükür.tabi ben ağlamaktan yıktım hastaneyi çok korktum.Allah kimseye yaşatmasın.o an daha iyi anladım anneliği bebeği kaybetme korkusunu.3 gün istirahat et dedi kendini yorma çok şükür önemli bişey çıkmadı ama ömrümden ömür gitti.Ne olursa olsun kendini yorma hiçbişey için dedi.hala elim kolum titriyor.bianda çok gerildim.kendinize çok dikkat edin kızlar.
Cok cok gecmis olsun semacim Allah birdaha yasatmasin öyle korkular sana ve kimseye. Kendine iyi bak. yeni kutunda hayirli ugurlu olsun. Az kaldi desene :)
semacım bebişin karyolası hayırlı olsunnnnn umarım sağlkla yatar içinde uyku seti aldın mı ben fıstık yeşili aldım üstünde kocaman bir fil ve ağzında emzik var çok sevimli, bir de cibinlik aldım üstü yeşil boncuk kurdelelerle süslü çok güzellll biran önce sermek ve kullanmak istiyorum sık sık aldığım kıyafetlere bakıyorummm o kadar mutluluk veriyor ki minnacık hepsi hele çoraplarrrr o minnacık ayaklarr kurban olurum
Kizlar alisverisler basladi desenize :)
Ya bisey sorucam sizlerdede oluyormu günboyunca defalarca karin kasilmasi. Son günlerde cogaldi bende hatta aciyor artik ya yatmam gerekiyor. Birde yürürken idrar yollarimda yanma oluyor her adimda batiyor resmen. Üsüttümmü yoksa sizdede oluyormu ,tuvalet hissi ama bisey yok ????
Kizlar alisverisler basladi desenize :)
Ya bisey sorucam sizlerdede oluyormu günboyunca defalarca karin kasilmasi. Son günlerde cogaldi bende hatta aciyor artik ya yatmam gerekiyor. Birde yürürken idrar yollarimda yanma oluyor her adimda batiyor resmen. Üsüttümmü yoksa sizdede oluyormu ,tuvalet hissi ama bisey yok ????
Sagolun kizlar. Ya aslinda hamileligimin basindan beri idrarim temiz cikmiyor iki kez antibiyotik vermisti gecmedi. Sorun nerde bulamiyorda. Böbreklerime bakti oda temiz. Bazen yanma hissi gelip gidiyordu yine basladi baskida olunca her adimda batiyor sanirim. Sali ya kadar sabredicem randevum var. Insallah hem bebisimide görücem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?