Aralık 2007 Anneleri

Bende hiç düşünmüyordum ama zaman ilerledikçe doğumu nerede yapacağımı konuşurken nasıl yapacağımıda ister istemez düşünmeye başladım. Allah izin verirse normal doğum istiyorum ben, epidural anestezi istiyordum ama geçenlerde okuduğum bir yazı kafamı çok karıştırdı. Onunda riskleri az değilmiş ama ne olursa olsun herşey yolunda giderse kesinlikle sezeryan düşünmüyorum. Herşeyin normal gitmesi durumunda epidral anestezili ya da normal doğum arasında terddütlerim var. Düşününce korkuyorum ama hiç düşünmemeye çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun

kızlar dün oğlumun beşiği geldi.odasına kurduk gidip gelip bakıyorum.uğursuzluk getirir dediler örtüsünü falan sermedim ama çok heyecanlandırdı beni.

oh ne güsel yapmışın semacım bende bayramdan sonra beşiği alıcam...içine getirme öle şeyler allah hayırlısıyla oğlunu beşiğinde sağlıklı yatırmayı nasip etsin inşallah ...

oh ne güsel yapmışın semacım bende bayramdan sonra beşiği alıcam...içine getirme öle şeyler allah hayırlısıyla oğlunu beşiğinde sağlıklı yatırmayı nasip etsin inşallah ...

sağolasın tatlım benim.ben kötü bişey hiç düşünmüyorumda annemler çok ısrar etti herşeyini yerleştirme boş kalsın diye bende kırılmasınlar dedim.Deniz beşiği alınca göreceksin insan başından ayrılmak istemiyor.Bide içinde bebiş olunca düşünemiyorum bile heralde beşiğin önünde yatar kalkarım.:Roflol:

Cok cok gecmis olsun semacim Allah birdaha yasatmasin öyle korkular sana ve kimseye. Kendine iyi bak. yeni kutunda hayirli ugurlu olsun. Az kaldi desene :)

Besik bunu düsünüyorum kendi yataginin yanina takabiliyorsun gece cok rahat oluyormus. Daha sonralarida oturma banki olarak kullaniliyor vs.Henüz karar veremedim ??

Cok cok gecmis olsun semacim Allah birdaha yasatmasin öyle korkular sana ve kimseye. Kendine iyi bak. yeni kutunda hayirli ugurlu olsun. Az kaldi desene :)

sağol canım.Allah kimseye yaşatmasın seninde az kalmış kutu atlamana.giderek az kalıyor ekim,kasım annelerinden sonra sıra bizde kısmetse.Allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.a.s.

semacım bebişin karyolası hayırlı olsunnnnn umarım sağlkla yatar içinde uyku seti aldın mı ben fıstık yeşili aldım üstünde kocaman bir fil ve ağzında emzik var çok sevimli, bir de cibinlik aldım üstü yeşil boncuk kurdelelerle süslü çok güzellll biran önce sermek ve kullanmak istiyorum sık sık aldığım kıyafetlere bakıyorummm o kadar mutluluk veriyor ki minnacık hepsi hele çoraplarrrr o minnacık ayaklarr kurban olurum

Kizlar alisverisler basladi desenize :)
Ya bisey sorucam sizlerdede oluyormu günboyunca defalarca karin kasilmasi. Son günlerde cogaldi bende hatta aciyor artik ya yatmam gerekiyor. Birde yürürken idrar yollarimda yanma oluyor her adimda batiyor resmen. Üsüttümmü yoksa sizdede oluyormu ,tuvalet hissi ama bisey yok ????

sağol canım.seninkide hayırlı olsun.Allah sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Bizim Karyola beyaz üzerine ince açık mavi çizgileri var.uyku setindede gemi,deniz resimleri var.Ben örtüsünü sermedim karyola sadece kuruldu.ama başından ayrılamıyorum canım.Gerçekten küçücük bir çoraba bakmak bile insanı mutlu etmeye yetiyor.annelik bambaşka bişeymiş.Tüm kadınlara yaşatsın inşallah Rabbim.Şeniz

İdrar yollarında yanma enfeksiyon belirtisi diye biliyorum, istersen bir tahlil yaptır ki ilerlemeden önlemini almış olursun. Geçmiş olsun

karın kasılması arada bendede oluyor canım.İdrar yollarında yanma için bir idrar kültürü yaptır mutlaka bol bol da su iç.Tuvalet hissi sanırım bebişin baskı yapmasından da olabilir.Geçmiş olsun canım.

Sagolun kizlar. Ya aslinda hamileligimin basindan beri idrarim temiz cikmiyor iki kez antibiyotik vermisti gecmedi. Sorun nerde bulamiyorda. Böbreklerime bakti oda temiz. Bazen yanma hissi gelip gidiyordu yine basladi baskida olunca her adimda batiyor sanirim. Sali ya kadar sabredicem randevum var. Insallah hem bebisimide görücem :)

canım bol bol su içmelisin umarım kısa zamanda gçer kasılmalar için magnezyum veriyor dr. salı günü gidince bir danış istersen şimdiden geçmiş olsun canım

Evet magnezyum verdi ama pek fayda ettigi söylenemez. Artik beklicem randevumu umarim acilma falan yoktur . Erkenmi olacak diyede korkmuyor degilim ,en son randevuda 500 gr önde gidiyordu kilosu ne kadar dogru bilmiyorum ama. En erken dogum ne zaman tehlikesiz oluyor bilen varmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…