canım umarım oğlun sabırsız davranmaz sen şimdiden bol bol dinlenmeye bak, maşallah kilosu da çok güzel umarım herşey yolunda gider, bende bugun ikinci tetanoz iğnemi oldu kolum acıyor yaa
bende bayram sonu hazırlayacağım çantalarımı yavaş yavaş bitiriyorum eksiklerimi.bi pijama takımı birdegeceliğim var ona uygun da terliklerim var kızımın hemen herşeyi tamam.bugün hollandadan üzerinde kızımın adı yazan emzik tutacağı sipariş ettim türkiyede yok onlardan çok güzel yaaaaaaa
Allahım banada nasip etsin bi evlat inşallah
kızlar bende pazartesi doktora gideceğim bakalım oğluşum kaç kilo olmuş ayrıca tetanoz aşısının ikinci dozu vurulacak. bizde kan uyuşmazlığı olduğu için test yapılacak inş. negatif çıkar diye dua ediyorum. negatif olursa sonuç iğne yapılacak kızlar bu iğnenin fiyatını bilen var mı aranızda...
günaydıııınn aralık ayının güsel mi güsel anneleri.nasılsınız bakalım.kıslar 11:30 da dr da randevum var bebişimi görecem kısmetse kooooskocaa 3 hafta geçti ösledik oğlumu umarım herşey yolundadır. .bide bu tetenoz aşısı takıldı kafama burda hiç duymadım ben dr um da bişey sölemedi sorayım bakayım bugün bi.yerimsenibenyerimsenibenben sormuştum son kontrolümde bişey kaldımı daha yaptıracağım son tahlilde mosmor olmuştumda kafamçokkarıştı dr um yok ben snaa önemli olanları yaptırttım dedi..
Hülyacım benimde ilk aşım çok acımıştı bir haftaya yakın geçmedi doktora sordum ikinciyi vurdurma belki dokunmuştur dedi.Bugün öyle fenayımki sabah 8de heryerim ağrımaya başladı şimdide kalktığımdan beri sürekli içim bayılıyo neden anlamadım yiyorum genede aç gibi içim bayılıyo
emzik tutacağı nasıl bişeynmiş hiç duymamıştım..
bu dönemlerde oluyor hayatım ya benimde bir midem yanıyor ki sorma gitsin cayır cayır kan ölçümü yaptırdın mı canım heryerim ağrıyor diyorsun ya halsizlik de var mı, belki kan oranın düşmüş olabilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?