Aralık 2007 Anneleri

maşallah denizcim oğluşuna.tombiş olmuş büyümüş.bende haftaya perşembe giricem nstye.nasıl bişey merak ediyorum.bakalım benim oğluşum kaç kilo olmuş.evet artık daha dikkat etmek gerekiyor ama ben çok eğiliyordum yazdığın iyi oldu bende dikkat edeyim.

kızlar bende pazartesi doktora gideceğim bakalım oğluşum kaç kilo olmuş ayrıca tetanoz aşısının ikinci dozu vurulacak. bizde kan uyuşmazlığı olduğu için test yapılacak inş. negatif çıkar diye dua ediyorum. negatif olursa sonuç iğne yapılacak kızlar bu iğnenin fiyatını bilen var mı aranızda...

canım umarım oğlun sabırsız davranmaz sen şimdiden bol bol dinlenmeye bak, maşallah kilosu da çok güzel umarım herşey yolunda gider, bende bugun ikinci tetanoz iğnemi oldu kolum acıyor yaa

Hülyacım benimde ilk aşım çok acımıştı bir haftaya yakın geçmedi doktora sordum ikinciyi vurdurma belki dokunmuştur dedi.Bugün öyle fenayımki sabah 8de heryerim ağrımaya başladı şimdide kalktığımdan beri sürekli içim bayılıyo neden anlamadım yiyorum genede aç gibi içim bayılıyo

kızlar takvimimin altına bi resim daha koymak istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisinizz

emzik tutacağı nasıl bişeynmiş hiç duymamıştım..

canım ben ve eşim arasında da kan uyuşmazlığı var, indirect coombs testi yaptıracaksın umarım sonuç hayırlı çıkar ben de 28. haftada yaptırdım 8. ayda bidaha yaptıracağım, dediğin iğneyi ilk hamileliğimde yaptırmıştım ama fiyatını hatırlamıyorum çok yüksek bir mebla değil diye hatırlıyorum, testin sonucun alında mutlaka yaz canım, hayırlı haberlerle gelirsin inş

canım tetanoz aşısını bazı dr.lar gerek görmüyorlar fazla kafana takma, doğum esnasında annenin mikrop kapmasına engel olmak için vuruluyormuş eskiden kadınlar evde doğum yaptıkları için steril bir ortam olmayabileceği için vuruluyormuş hala da vurulmaya devam ediliyor ama vurdurmakta yarar var diye düşünüyorum, bebişin maşallah kilolu olacak galiba allah nazardan korusun

bu dönemlerde oluyor hayatım ya benimde bir midem yanıyor ki sorma gitsin cayır cayır kan ölçümü yaptırdın mı canım heryerim ağrıyor diyorsun ya halsizlik de var mı, belki kan oranın düşmüş olabilr

ben bayramdan sonraki hafta giderim herhalde dr. a bebek özlesin biraz beni bakalım kaç kilo olur o zamana kadar 27+3 de 1170 gr falandı yanlış hatırlamıyorsam dr. çok ii senin tombiş dedii bakalım şimdi nasıl iştahım yok pek bişey yiyemiyorum kiloda alamıyorum umarım bebek ii doğar bu arada mide yanması bendede var yeni başladı yaa dr normal dior annemler saçı çıkıyor dior kaburgalarımın batması ayrı bi problem zaten ama kızlar hala kim görse senin oğlun olacak dior yaaaaaaaa neden böle diorlar beni deli etmek için mi ben kız olduğunu gördüm kabulllendim artık kızım oluyor ve kızımı seviyorum oda annesini seviyor bunuda biliyorum ben sevilmeyecek kadınmıyım değil mi ama :=)))))))))))))))

Caccik ya :) İnşallah Allah gönlüne göre verir, önceleri sana kızıyordum ama şimdi daha sevimli geliyor, bende çok kız istiyordum, senin tam tersin yani (Allah'ın gücüne gitmesin, önce sağlık sıhat tabi ama içimide Allah biliyor). Ve bal kızımı bekliyorum şimdi, hatta ben bebeğin cinsiyetini öğrenmeden evvel sürekli kendimi erkek olacak diye alıştırmaya çalışıyordum, neredeyse emindim. Kız olduğunu duyduğumda çok sevindim. Belki bende erkek bekleseydim senin gibi hissederdim ama bunu ne kadar çok tekrarlarsan ve üzerine düşersen o kadar zor olur kabullenmen. Bana herkes kızın olacağı için çok şanslısın diyorlar, ilk çocuğun kız olması bereket, şans getirir diyorlar. Sakın üzülme kızım oluyor diye sana ilerde can yoldaşı olacak. İyilik sağlık versin oğluşunda olur, olmasa ne olur ki. Allah hayırlısını versin ben öyle diyorum, hırsız, arsız, uğursuz olup bizi peşinde koşturup üzmesin, vatanına milletine, annesine babasına hayırlı evlat olsun diyorum hep.

ikinci hamileliğimde oğlumun cinsiyetini öğrenmeden önce ne kadar dua ettim, ne kadar ağladım yüce rabbim bana bir kız nasip et diye,yatıp kalkıp tanrıdan diledim, oğlum var bir de kızım olursa yeter allahım dedim, ama nasip değilmiş oğlum olacağını öğrenince küçük bir burukluk yaşadım ama o hüzün orda kaldı allahıma hiç isyan etmedim, kızım olsun istiyordum ama peşine hep şunu ekliyordum hayırlı bir evlat olcaksa olsun diyordum, rabbimin vardır bir bildiği, şimdi oğlum olacak diye o kadar seviniyorum ki, büyük oğlumla iyi bir arkadaş olacaklarına inanıyorum, hemcins olmaları onlar için avantaj, bu açıdan bakarak mutlu olmaya çalışıyorum ama yine de allahım bana bir kız evlat nasip et diye dualarımı eksik etmiyorum, olmazsa da olmaz rabbime karşı gelinmez, oğlum olacak diye üzülecek miyim asla onların gözünden akan bir damla yaşa kurban olurum ben, onların allahın bana en güzel hediyesi, cacıkcım belki yazdıklarıma alınıyorsundur belki ama sen de artık üzülmekten vazgeç, mevlam neylerse güzel eyler, belki de o kız evladın senin en yakın arkadaşın olacak, yaşlılığında sana hayırlı bir evlat olacak, biraz da bu açılardan düşün, sevgini mahrum etme o prensesten, bir de benim gibi kız evlat gibi yanıp tutuşanları bir düşün lütfen, bu hamilelik beni iyice sulugözlü yaptı yaaa, gözyaşlarımı tutamıyorumm

Sulu gözlülük kısmını sorma, bugün çok büyük bir bebek mağazasına gittik. Çok yer gezdim ama burası çok büyük ve detaylıydı (e-bebek). Ben küçücük çoraplara bakarken gözlerim bir doldu, içim tuhaf oldu. Allah'ım ya ben bu bebekle ne yapacağım, nasıl bakıp, nasıl büyüteceğim, birbirimize nasıl alışacağız ve bu sorularla nasıl başedeceğim. İşte bir dakika içinde hem duygulandım, hem düşündüm, kaygılandım ve de ağladım. Sabahta eşim üzdü beni biraz iyice açtım muslukları. Herşey gücüme gider oldu Allah yardımcımız olsun.

günaydın kızlar

Tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun.Dilerim Rabbim ona açılan elleri boş çevirmez dualarımız kabul olur.Bol bol dua edelim.

hülya benimde var halsizliğim her yerim ağrıyo...o kadar vitamin kalsiyum az geliyor.bende doktora gidince söyleyeceğim kan sayımı yaptıracağım.dayanamıyorum valla...

kızlar sormayın başıma geleni.saat 10:30 gibi idrara sıkıştım.tuvalate bi gittim kan akıyor benden.hemen apar topar doktora gittim.hemen bebeğe baktı kalp atışı herşeyi iyi çıktı.gelişimide iyiymiş.doktor erken doğumdan şüphelendi nstye bağladı oda iyi çıktı çok şükür.tabi ben ağlamaktan yıktım hastaneyi çok korktum.Allah kimseye yaşatmasın.o an daha iyi anladım anneliği bebeği kaybetme korkusunu.3 gün istirahat et dedi kendini yorma çok şükür önemli bişey çıkmadı ama ömrümden ömür gitti.Ne olursa olsun kendini yorma hiçbişey için dedi.hala elim kolum titriyor.bianda çok gerildim.kendinize çok dikkat edin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…