canım bu gayet normal yaa çünkü bebek artık doğum pozisyonları almaya başlıyormuş yani kafası rahmine geldiği zaman sancılar gayet normalmiş benim dr öle dedi benim kızda çok yaramaz kafası bi rahimde bi midede canımı çok acıtıyor ama yinede dayanamıyorsan tabii dr bi görünnn geçmiş olsun canım benim:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
bıgsıze canım ürün gelince hbr verir misin nasılmış??? bende bu tarz bişey düşünüyorum da merak ettim..
Semacim basin sagolsun Allah kalanlara sabir versin .Ben 10 yasindayken amcami bende 35 yasinda kaybettim. Seni cok iyi anliyorum. Kendini cok üzme olurmu bebisin icin
Insallah olmaz ama insanin aklina geliyor ilk hamileligimde hicte hatirlamiyorum böyle birsey. Yaslada alakali olabilir aslinda. Senin hamilelik nasil gidiyor uyku durumlarin ne alemde ?
slm denizcim.Benim için bu bayram çok zor geçti.Amcam arefe günü öğleden sonra vefat etti.Zaten çok ağırdı durumu bekliyorduk ama yinede çok zor geldi.Tüm akrabalarım memlekete gittiler apar topar.Bende gitmeyi çok istedim ama gidemedim.eşimle beraber evde moral bozukluğuyla geçti bu bayram.Vardır bundada bir hayır öyle diyorum.İyi günlerde kullanın canım aldıklarınızı.Allah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip etsin.
canım öncelikle başın sağolsun, şunu belirteyim ki ramazanda nihat hatipoğlu bir konuşmasında ramazan ayının son günleri, hatta son günü ölenlerin allah tarafından çok sevilen, iyi insanlar olduğunu duymuştum, çok mübarek günde hayata gözlerini yummuş, allah da bize böyle hayırlı günlerde ölmeyi nasip eder inş, toğrağı bol, mekanı cennet olsun
canım uyku sorunum yok şimdilik çok şükür inş böyle devam eder yarın sende dr. gideceksin galiba bende gideceğim allah nasip ederse çok heyecanlıyımm dr.dan gelince haberini verirsin canım
semacım senle aramızda bir hafta var neden bana dr 22 aralık dedi o zaman ya kafama takıldı şimdi yarın bir sorayım bakalım
Kizlar Bugün Doğum öncesi Raporumu Aldim.çok Zor Oldu Devlet Hastanesinden Olsun Dedi Işyerim Onun Için Uğraştirdilar Ama Aldim Sonunda.patronumla Konuşucam Bu Ayi Tamamlayip Işten Ayrilmayi Düşünüyorum.şimdiden Tatil Havasina Girdim Ben.:teytey:
Gözün aydin insallah güzel vakitler gecirirsin bebisinle
Doktordan geldim bugün,kafam allak bullak oldu biraz. Idrar yollari enfeksiyonu olmusum. Yanmalar kasilmalar ondan oluyormus. Bu yüzdende erken dogum tehlikesi varmis. Yani gecenlerde bahsettigim kasilmalar sanciymis. Enfeksiyon yol aciyormus buna. Ama korkma dedi doktor bebegim masallah suan 2200 gr yani kilosu cok iyi. 2500 gr dan sonra zaten erken sayilmaz dedi. Antibiyotik ve sanciyi engelleyici ilac verdi. Hayirlisi bakalim.
Insan hissediyor ya birseylerin yolunda gitmedigini ,cevremde herkes diyordu normal bunlar. Ama hisler yaniltmiyor. gecenlerde arkadas görmüs rüyasinda erken dogum yapmisim. bugünde oglum dünyaya geldigini görmüs cok tatliydi yüzü diyor.
Ama icimden bir ses daha üc dört hafta birsey olmayacak diyor ...[/QUOTE
canım benim tabiki annelik böyle birşey.insan herşeyi hissediyor.Çok dikkat et canım kendini yorma fazla eğilme ağır kaldırma içinde ne kadar dursa okadar iyi.Bende geçen hafta bir erken doğum paniği yaşadım doktor 36 haftaya kadar sık dişini dedi.İlaçlarını düzenli kullan canım bol bol dinlen tabiki herşeyin hayırlısı canım vardır bundada bir hayır öyle düşün.bebişin sağlıklı gelişimi kilosu maşallahı var.Dilerim aceleci davranmaz.
Doktordan geldim bugün,kafam allak bullak oldu biraz. Idrar yollari enfeksiyonu olmusum. Yanmalar kasilmalar ondan oluyormus. Bu yüzdende erken dogum tehlikesi varmis. Yani gecenlerde bahsettigim kasilmalar sanciymis. Enfeksiyon yol aciyormus buna. Ama korkma dedi doktor bebegim masallah suan 2200 gr yani kilosu cok iyi. 2500 gr dan sonra zaten erken sayilmaz dedi. Antibiyotik ve sanciyi engelleyici ilac verdi. Hayirlisi bakalim.
Insan hissediyor ya birseylerin yolunda gitmedigini ,cevremde herkes diyordu normal bunlar. Ama hisler yaniltmiyor. gecenlerde arkadas görmüs rüyasinda erken dogum yapmisim. bugünde oglum dünyaya geldigini görmüs cok tatliydi yüzü diyor.
Ama icimden bir ses daha üc dört hafta birsey olmayacak diyor ...[/QUOTE
canım benim tabiki annelik böyle birşey.insan herşeyi hissediyor.Çok dikkat et canım kendini yorma fazla eğilme ağır kaldırma içinde ne kadar dursa okadar iyi.Bende geçen hafta bir erken doğum paniği yaşadım doktor 36 haftaya kadar sık dişini dedi.İlaçlarını düzenli kullan canım bol bol dinlen tabiki herşeyin hayırlısı canım vardır bundada bir hayır öyle düşün.bebişin sağlıklı gelişimi kilosu maşallahı var.Dilerim aceleci davranmaz.
Sagol canim insallah. Allah hayirlisini versin. Zaten ne zaman gelecegi dünyaya yazilidir kaderinde. Biz elimizden geleni yaptiktan sonra gerisi Allahin takdirine kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?