Aralık 2007 Anneleri

canım çok sağol ya.içime su serptin.korkmaya başlamıştım erkenmi doğuracam falan diye:1hug:

Semacim basin sagolsun Allah kalanlara sabir versin .Ben 10 yasindayken amcami bende 35 yasinda kaybettim. Seni cok iyi anliyorum. Kendini cok üzme olurmu bebisin icin

Semacim basin sagolsun Allah kalanlara sabir versin .Ben 10 yasindayken amcami bende 35 yasinda kaybettim. Seni cok iyi anliyorum. Kendini cok üzme olurmu bebisin icin

canım benim çok sağolasın.Hayat devam ediyor mecburen.İşe geldim zaten çok düşünüpte bebişide üzmeyeyim diye.Durumunun çok ağır olması bide çok mübrek bir günde ölmesi çok çekmemesi tesellimiz oldu.dilerim mekanı cennet olur.

Insallah olmaz ama insanin aklina geliyor ilk hamileligimde hicte hatirlamiyorum böyle birsey. Yaslada alakali olabilir aslinda. Senin hamilelik nasil gidiyor uyku durumlarin ne alemde ?

canım uyku sorunum yok şimdilik çok şükür inş böyle devam eder yarın sende dr. gideceksin galiba bende gideceğim allah nasip ederse çok heyecanlıyımm dr.dan gelince haberini verirsin canım

canım öncelikle başın sağolsun, şunu belirteyim ki ramazanda nihat hatipoğlu bir konuşmasında ramazan ayının son günleri, hatta son günü ölenlerin allah tarafından çok sevilen, iyi insanlar olduğunu duymuştum, çok mübarek günde hayata gözlerini yummuş, allah da bize böyle hayırlı günlerde ölmeyi nasip eder inş, toğrağı bol, mekanı cennet olsun

kızlarrrr yarın dr. gideceğim allah nasip ederse,bakalım oğlum büyümüş mü, bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyımmmm, bu arada kutu atladımmm, kızlar günler azalıyor, bir kutumuz kaldıııııııııııı

huhuu bağlandım nst ye kalp atışları iyi dedi. bigsize cnm bende bunun aynısını aldım.çok güsel ama ya bayıldım ben .bu arada ben kasımdada doğurabilirmişim kıslar.

sağol hülyacım.amin canım. gerçektende çok mübarek günde vefat etti.Allah'ın sevdiği kuluymuş. seninde yeni kutun hayırlı olsun canım.son kutu derken bir bakmışız doğurmuşuz bile.herşeyin hayırlısı.

denizcim gözün aydın.bebeğin gelişimi önden gittiği içinmi sancın olduğu içinmi kasım dedi doktorun.Senle aynıyız sayılır merak ettim de.Bana da kasım sonu demiştide.

ne güzel canım ya erkenden kavuşacaksınız bebişinize neden gününü erkene aldı bende merak ettim denizcim

semacım senle aramızda bir hafta var neden bana dr 22 aralık dedi o zaman ya kafama takıldı şimdi yarın bir sorayım bakalım

canım uyku sorunum yok şimdilik çok şükür inş böyle devam eder yarın sende dr. gideceksin galiba bende gideceğim allah nasip ederse çok heyecanlıyımm dr.dan gelince haberini verirsin canım

Süpermis desene yarin büyük gün :) Ultrasona girecekmisin ? Ben girecegim nasipse insallah yine esin arkasina saklanmaz son ikidir öyleydi. Sekerli yicem hareketli olursa görme sansim yükselir. Bir aksilik olmazssa bu son ultrasonum güzel bir portre alirim insallah. Yarin haberlesiriz

semacım senle aramızda bir hafta var neden bana dr 22 aralık dedi o zaman ya kafama takıldı şimdi yarın bir sorayım bakalım

HÜLYACIM BENİM DOKTORUM SON GÜN 9 ARALIK DEDİ.AMA BELLİ OLMAZ KASIM 25 TEN SONRA HAZIR OL DEMİŞTİ.HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI NE ZAMANSA O ZAMAN OLSUN CANIM.SOR BAKALIM DOKTORUNA BENDE MERAK ETTİM BENİM DOKTORMU ERKENCİ YOKSA.

Kizlar Bugün Doğum öncesi Raporumu Aldim.çok Zor Oldu Devlet Hastanesinden Olsun Dedi Işyerim Onun Için Uğraştirdilar Ama Aldim Sonunda.patronumla Konuşucam Bu Ayi Tamamlayip Işten Ayrilmayi Düşünüyorum.şimdiden Tatil Havasina Girdim Ben.:teytey:

Gözün aydin insallah güzel vakitler gecirirsin bebisinle

Doktordan geldim bugün,kafam allak bullak oldu biraz. Idrar yollari enfeksiyonu olmusum. Yanmalar kasilmalar ondan oluyormus. Bu yüzdende erken dogum tehlikesi varmis. Yani gecenlerde bahsettigim kasilmalar sanciymis. Enfeksiyon yol aciyormus buna. Ama korkma dedi doktor bebegim masallah suan 2200 gr yani kilosu cok iyi. 2500 gr dan sonra zaten erken sayilmaz dedi. Antibiyotik ve sanciyi engelleyici ilac verdi. Hayirlisi bakalim.
Insan hissediyor ya birseylerin yolunda gitmedigini ,cevremde herkes diyordu normal bunlar. Ama hisler yaniltmiyor. gecenlerde arkadas görmüs rüyasinda erken dogum yapmisim. bugünde oglum dünyaya geldigini görmüs cok tatliydi yüzü diyor.
Ama icimden bir ses daha üc dört hafta birsey olmayacak diyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…