kızlar sormayın başıma geleni.saat 10:30 gibi idrara sıkıştım.tuvalate bi gittim kan akıyor benden.hemen apar topar doktora gittim.hemen bebeğe baktı kalp atışı herşeyi iyi çıktı.gelişimide iyiymiş.doktor erken doğumdan şüphelendi nstye bağladı oda iyi çıktı çok şükür.tabi ben ağlamaktan yıktım hastaneyi çok korktum.Allah kimseye yaşatmasın.o an daha iyi anladım anneliği bebeği kaybetme korkusunu.3 gün istirahat et dedi kendini yorma çok şükür önemli bişey çıkmadı ama ömrümden ömür gitti.Ne olursa olsun kendini yorma hiçbişey için dedi.hala elim kolum titriyor.bianda çok gerildim.kendinize çok dikkat edin kızlar.
bugün doktordaydım kızlar kan uyuşmazlığı için test yapıldı allaha şükür negatif çıktı iğnemide oldum. şimdilik doğuma kadar içim rahat bakalım oğlum doğduğunda kan grubu ne olacak ona göre belki bir iğne daha yapacaklar. bebişim iyiymiş 1500 dedi kilosunu maşallahı var.biraz önden gidiyor sanırım erken gelecek benim kilo 61 olmuş şişiyorum şişiyorum....
hülyacım bende şimdiye kadar kendimi öyle teselli ediyodum bunca milletinki can değilmide doğuruyo diye ama ne yalan söleyim tırsmaya başladımbenneyaptımki:1no2:ama sezeryandan daha çok korkuyorum o narkozu almak bi dah uyanırmıyım uyanamazmıyım tamam doğumda acı duymayacam ama sonrası nasıl karnımı o kadar kesecekler onun acısı nasıl geçecek ilk yataktan kalkışım nasıl olacak diye acaba kendi kendime kuruyorum düşünmemeye çalışıyorum ama napiimm aklıma geldimide çıkmıyo.tabiki ağrıyacağını biliyorum annelik kolay değil ama ne biliim işte.tek alimden gelen dua etmek allah yardımcımız olsunnnn..:teselli::sm_confused::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?