Aralık 2007 Anneleri

çok geçmiş olsun canım benim.şükür ki bişey yokmuş.dinlen canım bol bol...allah ayrdımcın olsun canım benim...

geçmiş olsun canım..aman kendini yorma..ayağa hiç kalkma..dikkat et ve üzülme olur mu..sen üzülürsen bebişin de üzülür..streste tetikler unutma..
hayırlı kandiller

canım çok geçmiş olsun kendini fazla yorma Allah bize bebeklerimizi bağışlasın onların acısını göstermesin

semacım geçmiş olsun. e niye olmuş kanama doktor ne dedi? yat dinlen hatta bana cevap bile verme uzan hep 3 gün sonra yazarsın. Allah korusun seni ve bebeğini canım

semacım geçmiş olsun canım umarım ben bunları yazarken sen dinleniyorsundur, hiçbirşeyi takma kafana, bol bol dinlen, allahım seni ve bebeğini korusun, cümlemizinkini, riskli dönemlere yaklaştık, neolur biraz daha dikkat bayanlar

bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar allah dualarımızı kabul etsin, sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin, aminnnn, bu arada elifcim kan sayımını mutlaka yaptır çok önemli, bende de çok halsizlik var

semacım cnm çok geçmiş olsun dikkat edelim kendimize kıslar .allahım bu mübarek gecede hepimizin bebeklerini korusun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.isteyenlere bu duyguyu tattırsın ...herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...

Sema çok geçmiş olsun ya, Allah bir daha yaşatmasın. Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah.

Semacım geçmiş olsun canım nete girersen sebebi neymiş onu haber verirsen sevinirim öptüm canım

çok geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et.

bugün doktordaydım kızlar kan uyuşmazlığı için test yapıldı allaha şükür negatif çıktı iğnemide oldum. şimdilik doğuma kadar içim rahat bakalım oğlum doğduğunda kan grubu ne olacak ona göre belki bir iğne daha yapacaklar. bebişim iyiymiş 1500 dedi kilosunu maşallahı var.biraz önden gidiyor sanırım erken gelecek benim kilo 61 olmuş şişiyorum şişiyorum....

günaydın kızlar

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim desteğiniz için.çok şükür iyiyim.ama dün çok kötü oldum kızlar.ama bebişimin iyi olduğunu öğrenince bianda rahatladım.Allah çok şükürki o iyiydi.Bende şimdi işe geldim bayram üzeri işler yoğun kendimi çok yormadan yardımcı olucam arkadaşlara.haftayada doğum izni raporumu alıcam.sizler nasılsınız canım arkadaşlarım.

canım benim bebek 27+3 de 1400 gr dı sanırım bizde biraz öndeyiz ama karnım pek yok 61 kilo oldum diyorsun kaç kiloda hamiş kaldın bide boyun kaç ben 52 kiloda hamiş oldum 62 oldum şimdi ama boy 173 hiç belli olmuyor karnımda hiç belli değil herkes 3-4 aylık sanıyor ama ben 7. aya giricem çok tedirginim

kıslar nabersiniz semacım ii olduğuna sevindim cnm dikkat et kendine.yaw kıslar beni bir doğum korkusudur sardı gidiyo.normal doğum istiyorum ama hani olur olmaz yerde sancım tutar panik olurum diye çok korkuyorum.hoş gerçi bunlar için erken zaten bebişte ters duruyomuş doktor dönebilir dedi ama annesine yani bana çektiyse dönmez bende makat geliş doğmuşum ..sizde durum nasıl..

semacım çok geçmiş olsun canım.doktor bu kanamanın sebebini söylemedimi?dikkat et kendine.
esinti maşallah canım oğluşuna yaa.tosun paşaaaa:))
valla kızlar benimde karnım fazla belli değil ya.amaan büyük karnı ne yapacaz ya.hem daha zor karnın büyük olması.bebeklerin gelişimi ii olsunda...
benim korkumda narkozdan kızlar ya.narkozu verdiklerinde ne hissedecem acaba,uyanabilecekmiyim.bunları düşünüp korkuyorum bende

kızlarrrrrrr bir kutu daha atlamışım oleyyyyyy.:dance:

bıgsıze canım doktor kendini yorduysan ondan olabilir ama kanama yapacak bir problem görünmüyor dedi.bebişte iyi olunca çok üstünde durma zaman zaman olur ama bidaha tekrar ederse detaylı inceleme gerekebilir dedi.bende haftasonu hiç dinlenmemiştim ona bağladım ama çok şükür ki şuan iyiyim.

semacım geçmiş olsun canım aman yorma kendini dikkat et, kritik dönemlerdeyiz,
esinti testinin iyi çıkmasına çok sevindim, doğumdan sonra iğneni mutlaka yaptır, bebişin kilosu da iyi maşallah
deniz bende doğumdan çok korkmaya başladım ilkinde hiç böyle olmamıştım herkes nasıl doğuruyorsa bende doğrurum diyordum ama bunda çok korkuyorum, allah yardımcımız olsunnn

hülyacım bende şimdiye kadar kendimi öyle teselli ediyodum bunca milletinki can değilmide doğuruyo diye ama ne yalan söleyim tırsmaya başladımbenneyaptımki:1no2:ama sezeryandan daha çok korkuyorum o narkozu almak bi dah uyanırmıyım uyanamazmıyım tamam doğumda acı duymayacam ama sonrası nasıl karnımı o kadar kesecekler onun acısı nasıl geçecek ilk yataktan kalkışım nasıl olacak diye acaba kendi kendime kuruyorum düşünmemeye çalışıyorum ama napiimm aklıma geldimide çıkmıyo.tabiki ağrıyacağını biliyorum annelik kolay değil ama ne biliim işte.tek alimden gelen dua etmek allah yardımcımız olsunnnn..:teselli::sm_confused::çok üzgünüm:

aynı korkuları bende yaşıyorum ilk doğumum normal olmuştu ve zor bir doğumdu birtakım aksilikler yaşandı ama çok şükür ki bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım, alamayabilirdim de, bunları düşündükçe çok korkuyorum, kilosu 3600-3700 geçince zaten normal doğum düşünmüyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum ömrün boyunca o dikişlerin etkisiyle yaşamak zor bilmiyorum çok kararsızım allah doğru yolu göstersin cümlemize, yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…