34. haftdan sonra problem olmuyor diye duymuştum ama canım aklına getirme erken doğumu
canım benim bebek 27+3 de 1400 gr dı sanırım bizde biraz öndeyiz ama karnım pek yok 61 kilo oldum diyorsun kaç kiloda hamiş kaldın bide boyun kaç ben 52 kiloda hamiş oldum 62 oldum şimdi ama boy 173 hiç belli olmuyor karnımda hiç belli değil herkes 3-4 aylık sanıyor ama ben 7. aya giricem çok tedirginim
semacım başın sağolsun bitanem allah sabır versin....ne kadar zordur tahmin edebiliyoru canım.allah yardımcın olsun canım....rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin...
semacım başın sağolsun. bende yıllar önce amcamı kaybettim. çok zor ve çok acı. Allah sabır versin geride kalanlara uzun ömür versin. Amcana da Allah rahmet eyleisn mekanı cennet olsun inşallah mübarek günd eölmüş ne güzel.
ben ilk defa bebişime patik aldım arefe günü. artık bir çift patiğ var . gerçipatik mi çorap mı bilmiyorum ama ayağına giyilecek bişey işte! o kadar küçük ki! çok sevimli!
mrb kızlar.benimde bayramım çok sıkıcı geçti.kendi memleketimizde olmadığımız için.ne gelen oldu ne giden patladık sıkıntıdan walla
denizcim oğluşun sağlıkla kullanır inşallah aldıklarınızı.bizde dün akşam netten bebişe park yatak şipariş ettik. :))
siz mobilyamı aldınız yoksa park yatakmı kızlar?
birde bişey soracam ya( dün akşamdan beri kasığıma ağrı girip çıkıyor sanki bıçak saplıyolar.sizdede oluyormu acaba.korkmaya başladım valla.yarın doktora gidecem bu yüzden (
semacım başın sağolsun. bende yıllar önce amcamı kaybettim. çok zor ve çok acı. Allah sabır versin geride kalanlara uzun ömür versin. Amcana da Allah rahmet eyleisn mekanı cennet olsun inşallah mübarek günd eölmüş ne güzel.
ben ilk defa bebişime patik aldım arefe günü. artık bir çift patiğ var . gerçipatik mi çorap mı bilmiyorum ama ayağına giyilecek bişey işte! o kadar küçük ki! çok sevimli!
mrb kızlar.benimde bayramım çok sıkıcı geçti.kendi memleketimizde olmadığımız için.ne gelen oldu ne giden patladık sıkıntıdan walla
denizcim oğluşun sağlıkla kullanır inşallah aldıklarınızı.bizde dün akşam netten bebişe park yatak şipariş ettik. :))
siz mobilyamı aldınız yoksa park yatakmı kızlar?
birde bişey soracam ya( dün akşamdan beri kasığıma ağrı girip çıkıyor sanki bıçak saplıyolar.sizdede oluyormu acaba.korkmaya başladım valla.yarın doktora gidecem bu yüzden (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?