Aralık 2007 Anneleri

Kizlar Sizde Bebek Gibi Kokmaya Başladiniz Mi Yaa Bana Ara Ara Bebek Kokusu Geliyordu Bende Nerden Geliyor Diye Soruyordum Birde Baktim Ki üzerimi Değiştirirken Koku Benden Geliyormuş Gözlerim Doldu Oturdum Ağladim Hamileleğimin En Duygusal Ani Oldu çok Harika Bişey Ya O Zaman Anladim Ben Hamileyim Anne Olucam Yanii Benim Karşiliksiz Sevdiğim Menfaatsiz Bağlandiğim Bişey Olacak O Da Ayni şekilde Beni Sevecek Beni özleyecek Hepimiz Birilerine Aşik Olmuşuzdur O Bizi Sevsin Diye Neler Yapmadik Ki Güzel Kiyafetler Kuaföre Gitmeler Devamli Hediyeler Almalar Hatta Bizi Sevsin Diye Kişiliğimizden Bile Zaman Zaman Taviz Vermişizdir Belki Sonunda Kazandik Bizi Sevdi Belkide Kaybettik Sevmedi üzüldük Ama Karnimizdaki Ne Olursak Ne Yaparsak Yapalim Bizi Sevecek Ve Dünyadaki Herşeyden çok Bize Ihtiyaci Olacak Ne Gurur Verici Bişey Değil Mi ?????????????????????????????????????????????????????

Bu Arada Ben Hala çok Duygusalim üzerimden Atamamişim Bebek Kokusu Duygusalliğini

Caccik çok güzel yazmışsın ya, okurken gözlerim doldu. Bende çok duygusalım ve inanılmayacak kadarda sinirliyim. İkisi aynı anda olmuyor ama belki çok duygusal olduğum için çok alınganım bilmiyorum.

canım benim boyum 164 hamile kaldığımda 49 kiloydum şimdi 61 bayağı aldım:bbo: bundan sonrada 5-6 kilo alırım diye düşünüyorum. benim ikinci hamileliğim ilkinde aldığım tüm kiloları vermiştim ama şimdi korkuyorum. ilkinde 15 kilo aldım 6 ay sonra hamilelikten önceki kilomdam 2 kilo daha zayıftım. senin kaçıncı hamileliğin...

slm kıslar nasıl geçti bayram bakalım :) ben bayramın ikinci günü bebeğime beşiğini taşıma koltuğunu küvetini herşeyi aldım ufak tefek eksiklerim kaldı hiçbişey almamıştım gittik eşimle 1 günde hallettik herşeyini..çok güsel ama yaaa allah bu duyguyu herkese yaşatsın..

slm denizcim.Benim için bu bayram çok zor geçti.Amcam arefe günü öğleden sonra vefat etti.Zaten çok ağırdı durumu bekliyorduk ama yinede çok zor geldi.Tüm akrabalarım memlekete gittiler apar topar.Bende gitmeyi çok istedim ama gidemedim.eşimle beraber evde moral bozukluğuyla geçti bu bayram.Vardır bundada bir hayır öyle diyorum.İyi günlerde kullanın canım aldıklarınızı.Allah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip etsin.

nst ye ben girdim geçen hafta.2 tane yuvarlak bişey bağlıyorlar karnına kabloları falan var.biri bebişin kalp atışlarının en kuvvetli olduğu yere diğeride biraz daha aşağısına.bide eline buton veriyorlar.uzanıp yatıyorsun bebiş oynadıkça butona balıyorsun.makineden bir kağıt çıkıyor üstünde çizgiler var.sancıya ve bebişin kalp atşlarına bakıyorlar.tok git mutlaka tatlı bişeyler ye.bana doktor öyle demişti.

mrb kızlar.benimde bayramım çok sıkıcı geçti.kendi memleketimizde olmadığımız için.ne gelen oldu ne giden patladık sıkıntıdan walla
denizcim oğluşun sağlıkla kullanır inşallah aldıklarınızı.bizde dün akşam netten bebişe park yatak şipariş ettik. :))
siz mobilyamı aldınız yoksa park yatakmı kızlar?
birde bişey soracam ya( dün akşamdan beri kasığıma ağrı girip çıkıyor sanki bıçak saplıyolar.sizdede oluyormu acaba.korkmaya başladım valla.yarın doktora gidecem bu yüzden(

semacım başın sağolsun bitanem allah sabır versin....ne kadar zordur tahmin edebiliyoru canım.allah yardımcın olsun canım....rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin...

semacım başınız sağolsun cnm.bende bugün girip bakıcam bakalım nst ye :) big size canım ben park yatak aldım onları daha kullanışlı buluyorum.genç odasıda var mobilya almak mantıksız geldi bana..

Benimde dün bebeğimin park yatağı, arabasıi ana kucağı falan geldi, odası doldu birden. Çok tuhaf oldum ama, oda canlandı onun odası oldu birden. Ama daha çok eksiğimiz var son ana bırakmadan tamamlamak lazım, malum havalar soğudukça çıkıp gezmek zorlaşacak. Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın

semacım başın sağolsun. bende yıllar önce amcamı kaybettim. çok zor ve çok acı. Allah sabır versin geride kalanlara uzun ömür versin. Amcana da Allah rahmet eyleisn mekanı cennet olsun inşallah mübarek günd eölmüş ne güzel.
ben ilk defa bebişime patik aldım arefe günü. artık bir çift patiğ var . gerçipatik mi çorap mı bilmiyorum ama ayağına giyilecek bişey işte! o kadar küçük ki! çok sevimli!

semacım başın sağolsun bitanem allah sabır versin....ne kadar zordur tahmin edebiliyoru canım.allah yardımcın olsun canım....rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin...

sağol canım.amin.gerçekten çok zor.normalde bugün gidip raporumu alacaktım ama evde duramam bu ruh haliyle bikaç gün sonraya erteledim.çalışmak daha iyi gelir diye düşündüm.

canım çok sağol.gerçekten çok mübarek günde öldü dilerim yeride cennet olur.sende artık başla alışverişe canım.zaman giderek azalıyor.daha onlar yıkanacak hazırlanacak son zamanlara bırakma alışverişi senin için zor olur.hayırlısı olsun canım.

canım bu gayet normal yaa çünkü bebek artık doğum pozisyonları almaya başlıyormuş yani kafası rahmine geldiği zaman sancılar gayet normalmiş benim dr öle dedi benim kızda çok yaramaz kafası bi rahimde bi midede canımı çok acıtıyor ama yinede dayanamıyorsan tabii dr bi görünnn geçmiş olsun canım benim:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

canım bu ne zaman ki halin aynıyız sanırım yani şu resimdeki halin ve ben bugün aynıyız eğer seninde karnın bu kadarsa ben pek üzülmeyeyim çünkü senin karnında küçük benim ki gibi :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

bıgsıze canım ürün gelince hbr verir misin nasılmış??? bende bu tarz bişey düşünüyorum da merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…