Aralık 2007 Anneleri

denizcim gözün aydın.bebeğin gelişimi önden gittiği içinmi sancın olduğu içinmi kasım dedi doktorun.Senle aynıyız sayılır merak ettim de.Bana da kasım sonu demiştide.

heb3579 :semacım senle aramızda bir hafta var neden bana dr 22 aralık dedi o zaman ya kafama takıldı şimdi yarın bir sorayım bakalım

canlarım dr bana dediki biz normalde raporları full veririz dedi yani tam 40 hafta olarak ama artık 37. haftada falan bekleyeceğiz dedi..bebeğin durumuna göre ki benim ters duruyo hani dönersede çatı muayenesi yapacağım dedi ona göre bekleyecğiz veya sezeryansa alacağız dedi ki zaten sezeryanda 36+0 da alabiliyorlar.ben 13 kasımda tam 9 aylık oluyorum.ondan sonra kısmet bakalım ne zaman doğacak..yani sancımdan falan değil.bu arada benim dün altımda acaip bi ağrı oldu 2 defa heralde artık rahimde kendini hazırlamaya başladı doğuma bu haftalarda normalmiş..yerimseniben

kıslar benim psikolojide berbat dün ağladım valla doğurmayacam vazgeçtim diye çok korkmaya başladım günler yaklaştıkça ....

kıslar benim psikolojide berbat dün ağladım valla doğurmayacam vazgeçtim diye çok korkmaya başladım günler yaklaştıkça ....

yasakkelime geri dönüsü yok bu isin ben sana söylim hic heveslenme :)
korkma insanlik varoldu olali düzen bu. Düsünme fazla geldigi gibi yasamaya bak en iyisi. Önemli olan ikinizin sagligi, güzel seyler düsün güzel seyler olsun.

haklısın cnm ama insan hiç yaşamadığı ilk olduğu için kafasında bi sürü şey çiziyo onlara alıştırıyo kendini.bakalım tahmin ettiğim gibi bişeymi çok farklımı yaşayıp görecez...

semacım bu arada seninde başın sağolsun. Birde yaşadığın problem için geçmiş olsun canım. Umarım tekrarı olmaz. En son doktora gittiğinde arda oğlumuzun sağlığı kilosu nasıldı annesi.

semacım bu arada seninde başın sağolsun. Birde yaşadığın problem için geçmiş olsun canım. Umarım tekrarı olmaz. En son doktora gittiğinde arda oğlumuzun sağlığı kilosu nasıldı annesi.

SAĞOL CANIM.BU BAYRAM HÜZÜNLÜ GEÇTİ GERÇEKTENDE HAYAT DEVAM EDİYOR MECBUREN.ÇOK ŞÜKÜRKİ SON KONTROLDE OĞLUM İYİYDİ.ONU İYİ GÖRDÜKTEN SONRA RAHATLADIM ZATEN.ELİF ZEYNEP NASIL SEN NEZAMAN GİTTİN EN SON DOKTORA.

ben en son 28 eylül de gitmiştim kızımız iyiydi teyzesi. Bu cumartesi gideceğiz tekrar bakalım inşallah iyidir. içerden durmadan hissettiriyor kendini ama bakalım ne kadar büyümüş göreceğiz inşallah. merakla cumartesiyi bekliyoruz canım

İYİDİR ANNESİ İÇİN RAHAT OLSUN.EVET ARTIK BÜYÜDÜKLERİNİ HİSSETTİRİYORLAR AMA BU HAFTA BENİM OĞLUŞUN HAREKETLERİ AZALDI.ESKİSİ GİBİ DEĞİL ACABA YERİ AZALDIĞI İÇİNMİ?SEN BİR DEĞİŞİKLİK HİSSETTİNMİ CANIM.BU ARADA DOKTORDAN GELİNCE İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM.

sağol canım inşallah iyiydir kızımız.
Hareketleri geçen hafta daha fazlaydı bu hafta biraz azalma var canım. bende farkettim bunu normaldir inşallah. inşallah doktordan gelince yazarım kızımın haberlerini teyzesi:dance:

Kizlar hülyadan (heb ) haberi olan varmi . dün kontrolü vardi ugramadi birdaha ?

ya bende arada bakıyorum bişeyler yazmışmı diye ama merak ettim.umarım herşey yolundadır.sanırım okulda yoğun olduğu için yazamamıştır.hülyacım seni merak ettik oğluşunun durumu nasılmış canım iyi haberlerini bekliyoruz.

canlarım okul işleri yoğun olduğu için pek sık giremiyorum dün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür oğlumu gördüm çok tatlıydı 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum

gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.bende dün doğum öncesi izin raporumu aldım ama hala çalışıyorum ay sonuna kadar idare etmemi istedi patronum.bende ay sonu bırakıyorum işi.oğluşun kilo almışmı annesi büyümüşmü.

ya tam kiloyu söylemedi dr en düşük değeri söyledi 1250 dedi ama 1500 dür dedi bilmiyorum kafam karıştı biraz az gibi geldi kilosu bana ramazanda iyi besleyemedim galiba oruç yaramadı oğluma galiba neyse daha iki ay var toparlanır inş

canım dr. a gitmişsin geçmiş olsun bebeğin banada biraz zayıf geldi ama kendini toplar umarım çünkü ben bugün dr a gittim benim kız 30+3 de 1650 gr ve dr bana kilo alması yavaşlamış dedi senden daha ii bi kilo bekliyordum dedi bende haklısınız pek iştahım yoktu dedim diş eti kanamalarım oluyor die kalsiyum verdi yarın içmeye başlayacağım bu arada doğum korkularım başladı benim.

bir de artık bebek gibi kokuyorum sizdede oluyor mu yoksa ben mi abartıyorum ama abartmıyorum yaaa gerçekten kokuyorum eşime kokla diyorum sana öle geliyor diyor hayır ben kokuyorum bana öle gelmiyor Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım bebeğinin hareketlerinin azalması senin az sıvı aldığının işaretiymiş bebeğe yetecek kadar suyun vardır ama rahat hareket etmesi için yeterli suyu olmuyormuş dr.bana bugün söledi bol bol su iç çok işe yarıyor ben denedim kımıl kımıl oynuyor
hadi teyzesi bi avazda inşalllah:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

ben 20 gün oruç tuttum o yüzden gelişimi biraz yavaşladı galiba önümüzdeki haftalarda bu açığı kapatırız inş ben zaten çok kilolu olmasını istemiyorum sonra doğurması çok zor oluyorrr

Cok sevindim bebisin iyi olmasina. kilosunuda takma derim daha var toparlar hem ultrasonda yarim yada bir kilo yanilma payi oluyormus. Benimkinin kilosu iyimis ama erken gelmek istiyor neyapalim hayirlisi olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…