denizcim gözün aydın.bebeğin gelişimi önden gittiği içinmi sancın olduğu içinmi kasım dedi doktorun.Senle aynıyız sayılır merak ettim de.Bana da kasım sonu demiştide.
kıslar benim psikolojide berbat dün ağladım valla doğurmayacam vazgeçtim diye çok korkmaya başladım günler yaklaştıkça ....
selam kızlar. nasılsınız bakalım bebişler nasıllar
semacım bu arada seninde başın sağolsun. Birde yaşadığın problem için geçmiş olsun canım. Umarım tekrarı olmaz. En son doktora gittiğinde arda oğlumuzun sağlığı kilosu nasıldı annesi.
SAĞOL CANIM.BU BAYRAM HÜZÜNLÜ GEÇTİ GERÇEKTENDE HAYAT DEVAM EDİYOR MECBUREN.ÇOK ŞÜKÜRKİ SON KONTROLDE OĞLUM İYİYDİ.ONU İYİ GÖRDÜKTEN SONRA RAHATLADIM ZATEN.ELİF ZEYNEP NASIL SEN NEZAMAN GİTTİN EN SON DOKTORA.
ben en son 28 eylül de gitmiştim kızımız iyiydi teyzesi. Bu cumartesi gideceğiz tekrar bakalım inşallah iyidir. içerden durmadan hissettiriyor kendini ama bakalım ne kadar büyümüş göreceğiz inşallah. merakla cumartesiyi bekliyoruz canım
İYİDİR ANNESİ İÇİN RAHAT OLSUN.EVET ARTIK BÜYÜDÜKLERİNİ HİSSETTİRİYORLAR AMA BU HAFTA BENİM OĞLUŞUN HAREKETLERİ AZALDI.ESKİSİ GİBİ DEĞİL ACABA YERİ AZALDIĞI İÇİNMİ?SEN BİR DEĞİŞİKLİK HİSSETTİNMİ CANIM.BU ARADA DOKTORDAN GELİNCE İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM.
Kizlar hülyadan (heb ) haberi olan varmi . dün kontrolü vardi ugramadi birdaha ?
canlarım okul işleri yoğun olduğu için pek sık giremiyorum dün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür oğlumu gördüm çok tatlıydı 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum
ya tam kiloyu söylemedi dr en düşük değeri söyledi 1250 dedi ama 1500 dür dedi bilmiyorum kafam karıştı biraz az gibi geldi kilosu bana ramazanda iyi besleyemedim galiba oruç yaramadı oğluma galiba neyse daha iki ay var toparlanır inş
sağol canım inşallah iyiydir kızımız.
Hareketleri geçen hafta daha fazlaydı bu hafta biraz azalma var canım. bende farkettim bunu normaldir inşallah. inşallah doktordan gelince yazarım kızımın haberlerini teyzesi:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?