aralık ayının güsel anneleri nasılsınız bakalım.....benim 22 ekimde doğum iznim başlıyo ama ben ekim sonuna kadar çalışıcam.sizin izin durumları nasıl ??
Aman Allahim kutu atlamisiz :)
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.bende dün doğum öncesi izin raporumu aldım ama hala çalışıyorum ay sonuna kadar idare etmemi istedi patronum.bende ay sonu bırakıyorum işi.oğluşun kilo almışmı annesi büyümüşmü.
canım bebeğinin hareketlerinin azalması senin az sıvı aldığının işaretiymiş bebeğe yetecek kadar suyun vardır ama rahat hareket etmesi için yeterli suyu olmuyormuş dr.bana bugün söledi bol bol su iç çok işe yarıyor ben denedim kımıl kımıl oynuyor
hadi teyzesi bi avazda inşalllah:içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
semacım senin oğlan kaç kilo olmuştu canım ya. ben merak ediyorum bizim kızı. bakalım kaç kilo olmuş teyzesi cumartesi görcez artık
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum cevaplarsanız seviniriim. bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var 28.haftada antiD iğnesi yapılıyormuş bunun içinde bebekle anne arasında uyuşmazlık varmı diye test yapılıyormuş bu test nasıl yapılıyor yaptıran varmı aranızda? ben doktoruma sordum ilk bebeklerde sorun olmuyor doğum yaptıktan 72 saat içerisinde antiD iğnesi yapılacak dedi. başka bir dr. uyuşmazlık testi yapalım dedi kafam karıştı biraz 28 haftalıkken iğne yaptırananız varmı?fisfisfis
canımcım 31+1 de enson gitmiştim 1700-1800 arası demişti doktorum.bende merak ediyorum oğluşumu senin yine kontrole az kalmış ne güzel göreceksin meleğini.haber ver gelince olurmu canım.
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum cevaplarsanız seviniriim. bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var 28.haftada antiD iğnesi yapılıyormuş bunun içinde bebekle anne arasında uyuşmazlık varmı diye test yapılıyormuş bu test nasıl yapılıyor yaptıran varmı aranızda? ben doktoruma sordum ilk bebeklerde sorun olmuyor doğum yaptıktan 72 saat içerisinde antiD iğnesi yapılacak dedi. başka bir dr. uyuşmazlık testi yapalım dedi kafam karıştı biraz 28 haftalıkken iğne yaptırananız varmı?fisfisfis
canım benim de eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var 28 haftada test yapıldı sonuç negatif çıktı sorun yok yani, inderect commbs testinin ikincisini bu hafta yaptırdım yarın sonuç ankaradan gelecek umarım sorun çıkmaz, sonuca göre iğne yapılıp yapılmayacağı belli olacak, yalnız bu benim ikinci hamileliği, ilk doğumdan sonra iğne olmuştum zaten, bu gelecek sonuca göre tekrar iğne yapılıp yapılmayacağı belli olacakmış canım, umarım senin de sonucu iyi çıkar, belli olunca haber ver tamam mı canım
fezacım yardımcı olmak isterdim ama inan hç bir bilgim yok canım.sadece bildiğim bebiş doğduktan hemen sonra bir aşı yapıldığı.umarım sağlıkla kavuşursun yavruna.
canım sağol inşallah bir sorun çıkmaz benim merak ettiğim inderect commbs testi nasıl yapılıyor bu konuda bilği verebilirsen çok sevinirim
canım kan testi yapılıyor, sonuç iki gün içnde açıklanıyor, umarım sorun çıkmaz senin testinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?