Aralık 2007 Anneleri

aralık ayının güsel anneleri nasılsınız bakalım.....benim 22 ekimde doğum iznim başlıyo ama ben ekim sonuna kadar çalışıcam.sizin izin durumları nasıl ??

aralık ayının güsel anneleri nasılsınız bakalım.....benim 22 ekimde doğum iznim başlıyo ama ben ekim sonuna kadar çalışıcam.sizin izin durumları nasıl ??

denizcim benim pazartesi başladı normalde iznim.raporumu aldım ama ay sonuna kadar işlerimi toparlayıp aysonu bırakıyorum.bu hafta içinde sende alabilirsin raporunu işyerinlede konuşup ayı tamamlayıp bırakabilirsin.

evet ayı tamamlayıp ayrılmayı konuştum bende semacım..kendimi iyi hissediyorum şimdilik evde oturacağıma çalışırım.1 haftadan bişey olmas.zaten çok yorucu bi işim yok allahtan..

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum cevaplarsanız seviniriim. bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var 28.haftada antiD iğnesi yapılıyormuş bunun içinde bebekle anne arasında uyuşmazlık varmı diye test yapılıyormuş bu test nasıl yapılıyor yaptıran varmı aranızda? ben doktoruma sordum ilk bebeklerde sorun olmuyor doğum yaptıktan 72 saat içerisinde antiD iğnesi yapılacak dedi. başka bir dr. uyuşmazlık testi yapalım dedi kafam karıştı biraz 28 haftalıkken iğne yaptırananız varmı?fisfisfis

semacım senin oğlan kaç kilo olmuştu canım ya. ben merak ediyorum bizim kızı. bakalım kaç kilo olmuş teyzesi cumartesi görcez artık

sağol canım teşekkür ederim bilgin için. Kesinlikle uygulayacağım söylediğini ŞenizŞenizŞeniz:içelim:

semacım senin oğlan kaç kilo olmuştu canım ya. ben merak ediyorum bizim kızı. bakalım kaç kilo olmuş teyzesi cumartesi görcez artık

canımcım 31+1 de enson gitmiştim 1700-1800 arası demişti doktorum.bende merak ediyorum oğluşumu senin yine kontrole az kalmış ne güzel göreceksin meleğini.haber ver gelince olurmu canım.

fezacım yardımcı olmak isterdim ama inan hç bir bilgim yok canım.sadece bildiğim bebiş doğduktan hemen sonra bir aşı yapıldığı.umarım sağlıkla kavuşursun yavruna.

canımcım 31+1 de enson gitmiştim 1700-1800 arası demişti doktorum.bende merak ediyorum oğluşumu senin yine kontrole az kalmış ne güzel göreceksin meleğini.haber ver gelince olurmu canım.

canım maşallah oğluna iyiymiş baya kilosu nazar değmesin ona. yer onu teyzesi. bizde gittiğimizde 32+4 olacak. kilosunu yazarım tabiki.

canım benim de eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var 28 haftada test yapıldı sonuç negatif çıktı sorun yok yani, inderect commbs testinin ikincisini bu hafta yaptırdım yarın sonuç ankaradan gelecek umarım sorun çıkmaz, sonuca göre iğne yapılıp yapılmayacağı belli olacak, yalnız bu benim ikinci hamileliği, ilk doğumdan sonra iğne olmuştum zaten, bu gelecek sonuca göre tekrar iğne yapılıp yapılmayacağı belli olacakmış canım, umarım senin de sonucu iyi çıkar, belli olunca haber ver tamam mı canım

kızlar ya sizinde midenizde yanma problemi varmı.ben özellikle bu hafta çok rahatsız oluyorum.su bile içsem midem yanıyor boğazım alev alev.normalmi sizce bişeyde yiyemez oldum ya.

semacım aynı sorun bende de var bu aylarda normal yeşil elma iyi geliyor bana, talcid ya da renie diye tabletler onlar da iyi geliyor

canım sağol inşallah bir sorun çıkmaz benim merak ettiğim inderect commbs testi nasıl yapılıyor bu konuda bilği verebilirsen çok sevinirim

fezacım yardımcı olmak isterdim ama inan hç bir bilgim yok canım.sadece bildiğim bebiş doğduktan hemen sonra bir aşı yapıldığı.umarım sağlıkla kavuşursun yavruna.

amiiin semacım Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

canım sağol inşallah bir sorun çıkmaz benim merak ettiğim inderect commbs testi nasıl yapılıyor bu konuda bilği verebilirsen çok sevinirim

canım kan testi yapılıyor, sonuç iki gün içnde açıklanıyor, umarım sorun çıkmaz senin testinde de

canım bizde de kan uyuşmazlığı var ilk hamilelikte sorun olmuyor bu, bebek doğduktan sonra kan grubuna bakılıyor pozitifse sana 72 saat içinde iğne yapılıyor. negatifse iğneye gerek görülmüyor. eğer ilk bebeğin pozitifse ikinci hamilelikte 28-29 haftalarda kan alınarak test yapılıyor testin sonucunun negatif olması durumunda sana iğne yapılıyor. doğumdan sonra yine bebeğin kan grubuna göre eğer pozitifse yine iğne yapılıyor. benim ikinci hamileliğim ve iğnemi oldum şimdi doğumu bekliyorum bakalım bebişimin kan grubuna göre iğneye gerek olup olmadığı belirlenecek. ben kan testimi özel hastanede yaptırdım ve 1 saat sonra aldım. ilk hamileliğinse için rahat olsun bir sorun yok demektir. Allah bebşini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

denizsolmaz canim sana doktor tarih verdi mi dogum zamani hakkinda?ayni haftadayiz.kizlar erken olur diyorlar,dogru mu?daha 18 gün var doktora gitmem icin ve de ögrenmem icin.merak ediyorum,ne zaman olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…