canım bizde de kan uyuşmazlığı var ilk hamilelikte sorun olmuyor bu, bebek doğduktan sonra kan grubuna bakılıyor pozitifse sana 72 saat içinde iğne yapılıyor. negatifse iğneye gerek görülmüyor. eğer ilk bebeğin pozitifse ikinci hamilelikte 28-29 haftalarda kan alınarak test yapılıyor testin sonucunun negatif olması durumunda sana iğne yapılıyor. doğumdan sonra yine bebeğin kan grubuna göre eğer pozitifse yine iğne yapılıyor. benim ikinci hamileliğim ve iğnemi oldum şimdi doğumu bekliyorum bakalım bebişimin kan grubuna göre iğneye gerek olup olmadığı belirlenecek. ben kan testimi özel hastanede yaptırdım ve 1 saat sonra aldım. ilk hamileliğinse için rahat olsun bir sorun yok demektir. Allah bebşini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
denizsolmaz canim sana doktor tarih verdi mi dogum zamani hakkinda?ayni haftadayiz.kizlar erken olur diyorlar,dogru mu?daha 18 gün var doktora gitmem icin ve de ögrenmem icin.merak ediyorum,ne zaman olacak?
Bende Haftaya Sali Gidiyorum çok özledim Kizimi.....
selam kızlar. hayırlı cumalar hepinize.... yarın doktor günümüz.:dance::dance::dance::teytey::teytey:Babasıyla birlikte iple çekiyoruz yarını kızımızı görmek içinyerimseniben
kızımın adaşı neler yapıyorsun bakalım. nasılsın, Ruze Naz'ın nasıl.
günaydın semacım ben varım canım bugün saat 15,00 e kadar çalışıyorum
helloo everybody :) cnm bende çalışıyorum 2 ye kadarallahım ne gereksiz bi çalışma günü sabah varya hiç kalkmak istemedim.
bu arada bişey sorayım.benim oğluşumun hareketleri azaldı gibime geliyo.dün kıskardeşimi doktora götürmüştüm söledim dr uma.nst ye bağladı kalp atışları gayet iyi dedi.ama neden daha az hareket ediyo anlamadım.acaba yerimi daralıyo.kontrolümde haftaya.sizinkilerdede bi azalma varmı
Kizlar Sizde Bebek Gibi Kokmaya Başladiniz Mi Yaa Bana Ara Ara Bebek Kokusu Geliyordu Bende Nerden Geliyor Diye Soruyordum Birde Baktim Ki üzerimi Değiştirirken Koku Benden Geliyormuş Gözlerim Doldu Oturdum Ağladim Hamileleğimin En Duygusal Ani Oldu çok Harika Bişey Ya O Zaman Anladim Ben Hamileyim Anne Olucam Yanii Benim Karşiliksiz Sevdiğim Menfaatsiz Bağlandiğim Bişey Olacak O Da Ayni şekilde Beni Sevecek Beni özleyecek Hepimiz Birilerine Aşik Olmuşuzdur O Bizi Sevsin Diye Neler Yapmadik Ki Güzel Kiyafetler Kuaföre Gitmeler Devamli Hediyeler Almalar Hatta Bizi Sevsin Diye Kişiliğimizden Bile Zaman Zaman Taviz Vermişizdir Belki Sonunda Kazandik Bizi Sevdi Belkide Kaybettik Sevmedi üzüldük Ama Karnimizdaki Ne Olursak Ne Yaparsak Yapalim Bizi Sevecek Ve Dünyadaki Herşeyden çok Bize Ihtiyaci Olacak Ne Gurur Verici Bişey Değil Mi ?????????????????????????????????????????????????????
Bu Arada Ben Hala çok Duygusalim üzerimden Atamamişim Bebek Kokusu Duygusalliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?