Aralık 2007 Anneleri

esinticim sağol inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. her doktor farklı bişey diyor o yüzden biraz korkmuştum şimdi içim rahatladı çok sağol

denizsolmaz canim sana doktor tarih verdi mi dogum zamani hakkinda?ayni haftadayiz.kizlar erken olur diyorlar,dogru mu?daha 18 gün var doktora gitmem icin ve de ögrenmem icin.merak ediyorum,ne zaman olacak?

cnm bana 2 aralık full verdi.ama son gittiğimde dr um 37. haftada bekleyeceğiz dedi yani 13 kasımdan sonra artık beklemeye başlayacaz dedi hayatım.önümüzdeki cuma tekrar gidecem dr a bence sen daha önce git bi görün dr a.bekleme 18 gün.yerimseniben

selam kızlar. hayırlı cumalar hepinize.... yarın doktor günümüz.:dance::dance::dance::teytey::teytey:Babasıyla birlikte iple çekiyoruz yarını kızımızı görmek içinyerimseniben

selam kızlar. hayırlı cumalar hepinize.... yarın doktor günümüz.:dance::dance::dance::teytey::teytey:Babasıyla birlikte iple çekiyoruz yarını kızımızı görmek içinyerimseniben

canım yarın bizimde dr günümüz bakalım neler olacak.. çok meraktayım böbrekler ile alakalı bi sorun olabilir demişti dr onu düşünüyorummm.

yarın büyük gün herhalde kontrolleriniz var bebişleri göreceksiniz ne güzel, dr.dan sonra mutlaka yazın arkadaşlar kontrolunuzun nasıl geçtiğini

kızımın adaşı neler yapıyorsun bakalım. nasılsın, Ruze Naz'ın nasıl.

iyiyim canım benim yani iyi sayılırım işte..her sabah karnım ağrıyo öğlene kadar.sürekli uykum var artık iyice ağırlaşıyorum ve hayatımdan hiç memnun değilim.ne zamanki kızım tekme atıyor o zaman mutlu oluyorum....onun dışında iyiyim canım sabırsızlıkla iznimi bekliyorum..benim kızım iyi inşallah görünce daha emin olacağım iyi olduğundan...senin kızın nasıl canım...sen nasılsın günler iyice azaldııı.korku heyecan hepsi bi yerde dimi....a.s.

günaydın hamişler....
bu gün kimsecikler yok sadece çalışan benmiyim yani.CADIARZU :çok üzgünüm:

günaydın semacım ben varım canım bugün saat 15,00 e kadar çalışıyorum

elifcim seni gördüğüme sevindim canım.senigöremedim bu sabah heralde sende çalışmıyorsun diye düşündüm.kolay gelsin canım.cumartesileri çalışmak bana çok zor geliyor ya.

helloo everybody :) cnm bende çalışıyorum 2 ye kadar allahım ne gereksiz bi çalışma günü sabah varya hiç kalkmak istemedim.

bu arada bişey sorayım.benim oğluşumun hareketleri azaldı gibime geliyo.dün kıskardeşimi doktora götürmüştüm söledim dr uma.nst ye bağladı kalp atışları gayet iyi dedi.ama neden daha az hareket ediyo anlamadım.acaba yerimi daralıyo.kontrolümde haftaya.sizinkilerdede bi azalma varmı

helloo everybody :) cnm bende çalışıyorum 2 ye kadar allahım ne gereksiz bi çalışma günü sabah varya hiç kalkmak istemedim.

deniz sende bizdensin canım.gerçektende cumartesiler kalkmak işe gelmek çalışmak işkence hafta içi hiç zoruma gitmiyorda bu gün çok zor ya.Pazar gününü düşünerek bide ay sonunu düşünürek avutuyorum kendimi.

bendede öyle deniz.artık o eski hareketleri yok gebelik.org da yeri daraldığından hareketleri farkılılaşır azalır yazıyordu bende öyle avutuyorum kendimi ama benimde aklıma takılmıyor değil.kontrolünde sor mutkala canım benim dr.gitmeme daha var.

semacım bende yanen bir haftacık kaldı sık dişini diye avutuyorum kendimi.hareketleri bende gebelik.org dan takip ediyorum ama takılıyo işte her an hareket bekliyorum. ama son muayenemde dr günde 10 defa hareket ediyosa sorun yok demişti.10 defa falan ediyo geçiyo bile ama hani nasıl deseme hareketleri böle eskisi gibi değil dün söledim doktora artık öle güm güm tekmelemez dedi. bakalım inşallah bi sorun yoktur aslında 29 undaydı kontrolüm ama tedirgin olduğum için cuma günü falan gidecem muayeneye .senin kontrolün ne zaman ?

ben bu salı günü hem raporumu almaya gittim hemde nst ye bağladı.kalp atışları iyi demişti.5 kasım gibi gelirsin dedi bana ama annelik böyle bişey sanırım bende her dakka oynasın diye bekliyorum ama gerçekten öyle eski hareketler yok artık.Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar Allah'ım dan tek dileğim bu.

selam kızlarrr günde on kez hissediyorsanız sorun yok diyor drlar ama yine de sıkı takip edin dr. en ufak sorunda bildirin kritik döneme girdik çünkü hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak bebişlerimiziii

Olabilecigini pek sanmamistim yani kendimde farketmedim ama bugün esim bebek gibi koktugumu söyleyince hemen aklima sen geldin aaaa gercekten oluyormus diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…