Aralık 2007 Anneleri

selam kızlarrr günde on kez hissediyorsanız sorun yok diyor drlar ama yine de sıkı takip edin dr. en ufak sorunda bildirin kritik döneme girdik çünkü hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak bebişlerimiziii

heb ciğim canım bi liste yapsan yaa benim yine kafam karıştı kim ne zaman hangi cinsiyetten anne olacak hepimiz bilsek çok kalabalığız galiba

MESELA BEN 21 ARALIK KIZ ADIDA MELİSA Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

YADA SEN YOĞUNSAN BEN YAPAYIM MALUM OKUL İŞLERİ BU ARA ÇOK YOĞUN EŞİMDEN BİLİYORUM ODA EĞİTİMCİ

Olabilecigini pek sanmamistim yani kendimde farketmedim ama bugün esim bebek gibi koktugumu söyleyince hemen aklima sen geldin aaaa gercekten oluyormus diye

YENİ KOKUN HAYIRLI OLSUN CANIM ÇOK ÇEKİCİ Bİ KOKU EMİN OL AMA ERKEKLERDEN ZİYADE MELEKLERE DAHA ÇEKİCİ OLUYOR EMİNİM KENDİNİ MELEK GİBİ HİSSEDECEKSİN ÇÜNKÜ ÇOK ŞANSLISIN MESELA BEN ARTIK KENDİMİ DÜNYANIN MERKEZİ GİBİ GÖRÜYORUM SOKAKTA YÜRÜMÜYOR SANKİ UÇUYORUM GİBİ ME GELİYOR EŞİM ABARTTIĞIMI SANIYOR AMA BENCE AZ BİLE HİSSEDİYORUM ERKEKLERİN ANLAYAMACAĞI Bİ DUYGU BU KIZIMI ÇOK SEVİYORUM DOĞMASADA OLUR ÖLE KARNIMDA KALSIN ONA KARNIMDA ÖLE ALIŞTIM Kİİİ ÇIKINCA BOŞLUĞA DÜŞÜCEM GALİBA BU ARADA YÜRÜRKEN SANKİ YUVARLANIYORUM GİBİME GELİYOR ÇOK HOŞ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

selam caccikcim ya bu kokuyu ben duymuyorum,ya da bana mi öyle geliyor,doktor sana ne zaman dedi dogum icin 21 aralik mi dedi?ben merak ediyorum,sat`im 1 mart,seninki ne zaman?benim ki de kiz,ece merve.dogum zamanlarinizi yazarmisiniz?

selam kızlar!
ben de duymuyorum koku falan! sanırm bu annelik psikolojisinin yarattığı bi etki olabilir. çok güzel bi duygu olmalı. ben kendime kötü kokmaya başladım.özeliikle de eğer bir gün çamaışır değiştirmezsem !!!! ))
bu arada , bugün ağda yaptım kendime! sanıırm son kez oldu ! çünkü görmekte baya zorlandım ayndan yardım almak zorunda kaldım. bi daha da görebileceğimi sanmıyorum! bundan sonra ne yapıcam nasıl olacak bilmiyorum!
dün gee rüyamda bebeğimi gördüm! ama hiç inandırıcı değildi sarı saçlı açık mavi gözlü bir bebeğim olmuştu!!! benim kızımın babsı da annesi de kara ! yani uyduruk bir rüyaydı ! ) zaten pek te iyi bir anne diildim. aldım kucağıma bıraktım sonra birilerine hemen. düğüne gittim! kötü anneydim anlayacağınız! inşallah doğurunca da öyle olmam.hiç sevmem ilgisiz anneleri! bende daha annelik başlamadı. içimde bebek olduğunun farkında değilim. bizde hala bebek konusu açılmıyor belki de ondandır. bazen hayal etmeye çalışıyourm. bi türlü beceremiyorum. kendimi hiç bebeğim olacakmış gibi hissetmiyorum. sanırım ben ancak doğurup emzirince anneliği hissedeceğim! biraz da korkuyorum belki de ondandır. benim çok güzel çok rahat bir hayatım vardı! çok çok çok rahat yaşıyordum! film gibiydi desem yeridir yani! sürelki seyahatteydim. kafama göre o ülke senin bu şehir benim gezerdim. evdeki hayatım iş hayatım çok rahat çok güzel çok serbestti. bu bebek çok şey değiştirecek. acaba beynim bu yüzden red mi ediyor diye düşünüyorum bazen? neyse , doğduğunda kendimi daha önce boşa yaşamışım gibi hissedeceğimden keşke daha önce doğursaymışım diyeceğimden eminim! hanımefendi teşrif etsin de kendine aşık etsin beni diye bekliyorum bakalım =)
bu arada annemler bana alışveriş falan yaptırtmıyor! ben hastanedeyken eve gelmeden onlar herşeyi alırlarmış. bebek doğmadan alışveriş yapmak yasak!
iki ay kaldı doğuma. hala nasıl doğuracağıma hangi hastanede doğuracağıma hatta daha hangi ülkede doğuracağıma bile karar veremedim. bebeğimin adına da karar veremedim! terazi burcu olmak çok zor kızlar kararsızlık deli ediyor insanı yaa )

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
mavili (8 aralık) kız ruze naz
sema 24 (9 aralık) erkek arda
bluerain (14 aralık) kız
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) erkek???
goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık) kız Melisa
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan
hülyacemre(26 aralık) erkek???
mavia (...) kız irem
yigitinannesi (...)erkek mustafa yiğit

eski konudan kopyaladım değişimler varsa yazın kızlar değiştirelim

günaydın aralık anneleri.herkese iyi haftalar olsun.

günaydın sevarcım.iyiyiz çok şükür.nasıl geçti kontrolün umarım güzel haberlerle gelmişsindir.

doktordayık cumartesi günü kızlar. herşey yolunda çok şükür bir problemimiz yok. kızımız da iyi 2100 gr olmuş. Doktorumuz bundan iyisi can sağlığı dedi

doktordayık cumartesi günü kızlar. herşey yolunda çok şükür bir problemimiz yok. kızımız da iyi 2100 gr olmuş. Doktorumuz bundan iyisi can sağlığı dedi

maşallah annesi çok iyi bakmış prensese.çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına gözün aydın.nst ye girdinmi sevarcım?

canım yarın bizimde dr günümüz bakalım neler olacak.. çok meraktayım böbrekler ile alakalı bi sorun olabilir demişti dr onu düşünüyorummm.

canım nasılsın.Bebiş nasıl? nasıl geçti dr la randevunuz. bir problem yoktur umarım. merakta bırakma bizi

maşallah annesi çok iyi bakmış prensese.çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına gözün aydın.nst ye girdinmi sevarcım?

sağol canım. Hem kendime hemde kızımıza iyi bakmaya çalışıyoruz işte elimizden geldiği kadar. bu arada nst ye girmedim. iki hafta sonra 3 kasımda kontrole çağırdı muhtemelen o zaman gireceğim. sen tekrar ne zaman gideceksin canım.

bende 5 kasımda gideceğim.heyecan ve merakla bekliyorum.umarım herşey yolunda gider.

Sevarcim Maşallah Canim Kizina Yarin Bendee Göreceğim Kizimi Inşallah 5 Hafta Sonra Bakalim Benim Pamuğum Ne Kadar Olmuş...

mrb kızlar.bugünde bizim doktorla randevumuz vardı.çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorumuz.bazı testler verdi onlarda temiz çıkarsa tamamen içim rahatlıcak.
denizcim park yatak geldiğinde haber ver demiştin cnm.3 gün önce geldi daha dün akşam kurduk.fazlada içime sinmedi açıkçası.verdikleri bi boru eğik çıktı.onu düzeltene kadar akla karayı seçtik.kurulumuda biraz zor.ayrıca içine ne bi garanti belgesi koymuşlar nede faturasını (istediğimiz halde) bi dahada netten alışveriş yapmıcam zaten.kendim elimle tutup gözümle beğenmeden almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…