mavili geçmiş olsun cnm.tatlı şeyler ye hemen.benimde genelde düşük tansiyonum.en son 7\4 e düşmüştü ayy nası kötü oldum anlatamam size.kafamçokkarıştı
elif canım geçmiş olsunn ben de sık sık tansiyon düşüklüğü yaşıyorum zaten normalde de düşüktü hamilelikte iyice düşüyor mahvoluyorummm
hülyacım artık hayırlısıyla sağ salim kurtulmak istiyorum ya....dayanamıyorum iyice zorlanıyorum artı....fisfisfis
Sevarcim Maşallah Canim Kizina Yarin Bendee Göreceğim Kizimi Inşallah 5 Hafta Sonra Bakalim Benim Pamuğum Ne Kadar Olmuş...
sağol elifcim. yarın senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah hayırlısıyla... yazarsın bize burdanyerimseniben
mavili geçmiş olsun cnm.tatlı şeyler ye hemen.benimde genelde düşük tansiyonum.en son 7\4 e düşmüştü ayy nası kötü oldum anlatamam size.kafamçokkarıştı
kızlar tansiyon düşmesi çok süt içmenizden olabilir dr bana da aynı şikayet için sütü akşam yatmadan önce iç dedi gündüz içme dedi süt demiri kesiyormuş tansiyonunuz bu yüzden düşük olabilir tekrar geçmiş olsun :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?