Aralık 2007 Anneleri

mavili geçmiş olsun cnm.tatlı şeyler ye hemen.benimde genelde düşük tansiyonum.en son 7\4 e düşmüştü ayy nası kötü oldum anlatamam size.kafamçokkarıştı

saol canım.valla dayanılmıyor.ay bu düşük tansiyon çok fena bişey ya....insanı mahvediyo...

elif canım geçmiş olsunn ben de sık sık tansiyon düşüklüğü yaşıyorum zaten normalde de düşüktü hamilelikte iyice düşüyor mahvoluyorummm

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
sema 24 (9 aralık) erkek arda
bluerain (14 aralık) kız
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) erkek???
goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık) kız Melisa
mavili (8 aralık) kız ruze naz
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan
hülyacemre(26 aralık) erkek???
mavia (...) kız irem
yigitinannesi (...)erkek mustafa yiğit

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
sema 24 (9 aralık) erkek arda
bluerain (14 aralık) kız
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) erkek???
goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık) kız Melisa
mavili (22 aralık) kız ruze naz
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan
hülyacemre(26 aralık) erkek???
mavia (...) kız irem
yigitinannesi (...)erkek mustafa yiğit

şimdi oldu

elif canım geçmiş olsunn ben de sık sık tansiyon düşüklüğü yaşıyorum zaten normalde de düşüktü hamilelikte iyice düşüyor mahvoluyorummm

hülyacım artık hayırlısıyla sağ salim kurtulmak istiyorum ya....dayanamıyorum iyice zorlanıyorum artı....fisfisfis

dr.ların söylediği günlere pek takılmayın bu bebişlere pek güven olmuyor ne zaman doğacakları belli olmuyorr, benim sat 10 mart en sonki kontrolümde 17 aralık dedi, 10 gün önce ya da 10 gün sonra olabilir demişti

hülyacım artık hayırlısıyla sağ salim kurtulmak istiyorum ya....dayanamıyorum iyice zorlanıyorum artı....fisfisfis

son haftalar hiççç geçmiyorrr zaman, umarım oğlişim de bu süreyi daha da uzatmaz, büyük oğlum baya bir bekletmişti bizi bu oyle olmaz inşşş

selam kızlar beklemek demeyin bana lütfen inşallah zamanında yada 10 gün falan önce gelir dahada uzun beklemeye dayanamam gibi geliyo ya

edacım hülyacım inşallah sağlıkla gelirler.bana erken doğuracakmışım gibi geliyo hep...36 yada 38. haftada...bakalım yarın ne diyecek benim doktor...

Sevarcim Maşallah Canim Kizina Yarin Bendee Göreceğim Kizimi Inşallah 5 Hafta Sonra Bakalim Benim Pamuğum Ne Kadar Olmuş...

sağol elifcim. yarın senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah hayırlısıyla... yazarsın bize burdanyerimseniben

sağol elifcim. yarın senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah hayırlısıyla... yazarsın bize burdanyerimseniben

yazarım teyzesi hiç yazmaz olur muyum.doktor cd verir mi bilmiyorum verirse video bile koyarım siteye....ama yarın akşam 16,30 da randevum ancak ertesi gün sabah yazabilirm...merak etmeyin bizi...

inşallah hülyacım çok özledim kızımı.bide sağlığı yerinde olursa inşallah benden mutlusu olmaz....

mavili geçmiş olsun cnm.tatlı şeyler ye hemen.benimde genelde düşük tansiyonum.en son 7\4 e düşmüştü ayy nası kötü oldum anlatamam size.kafamçokkarıştı

kızlar tansiyon düşmesi çok süt içmenizden olabilir dr bana da aynı şikayet için sütü akşam yatmadan önce iç dedi gündüz içme dedi süt demiri kesiyormuş tansiyonunuz bu yüzden düşük olabilir tekrar geçmiş olsun :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

bu arada kızlar çok az kaldı yaa benim 60 günüm kaldı çok heyecanlanıyorum artık bu arada gögüsler nasıl süt dolmaya başladı mı ben sıkıyorum ama bişey yok ama bazen sütyenim süt kokuyor sizdede oluyor mu

caccıkcım göğüslerini sıkma bi sitede okudum kesinlikle sıkmayın diyodu. bende fazla yok arada bakıyorum gece bi iki damla akmış o kadar.

hebcim benim kizimi da yazar misin?ece merve 6 aralik.aksamlari kimse olmuyor mu?sabah uyuyorum,aksamlari ve geceleri burda oluyorum,sohbet edecek kimse yok mu ya.....

caccık cım ben zaten sütü sadece yatarken içiyorum ama yinede düşüyor işte.gündüz çok kötü oluyorum...bu arada doğum yapacağımız gün aynı seninle....bebeklerimiz aynı gün doğacak gibi ama bakalım....

slm güsel anneler :) valla bende arasıra göğsümü sıkıyorum göğsümün ucunda donmuş oluyo bazen beyaz beyaz süt :) hoşuma gidiyo.

bu arada kaç gcedir üst üste doğum yaptığımı görüyorum sizede oluyomu heralde her an doğuracam psikolojisindeyim ondan.bide bazen hiç dopurmayacam ömrüm boyunca hamileymişim gibi geliyo bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…