Aralık 2007 Anneleri

Ya Ama Benden Süt Falan Gelmiyor.

Deniz Bende öyle Bazen Doğuma Gittiğimi Bazen Hastanede Olduğumu Garip Garip Rüyalar Görüyorum.bilinçaltinda Devamli Doğum Düşüncesi Olduğu Için Sanirim.hayirlisiyla şu 40 Günüde Geçirsek.

Dogum rüyalarini ben degilde cevremdeki insanlar görüyor benim dogum yaptigimi ,dr. erken olabilir demisti. Dün birseye sinirlenmistim halbuki dr. stres yapma demisti ama elimde degildi. Belimden agrilar girdi. sonrada yarim saat boyunca 5 dakikada bir sanci girdi. korktum valla. bugün iyim Allaha sükür.

canım dikkat et kendine şuan hiçbirşey bebişinden ve senin sağlığından önemli değil, hiçbişeyi takma kafanaaaa, hele bir doğuralım ondan sonra hesabını sorarsın seni üzenlerdennn

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
fonksiyon (6 aralık) kız ece merve
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
sema 24 (9 aralık) erkek arda
bluerain (14 aralık) kız
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) erkek???
goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık) kız Melisa
mavili (22 aralık) kız ruze naz
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan
hülyacemre(26 aralık) erkek???
mavia (...) kız irem
yigitinannesi (...)erkek mustafa yiğit

semacım benden de süt gelmiyor takma kafana doğurunca gelir, benim ilk hamileliğimde de gelmemişti, ama doğumdan sonra çok şükür ki sütüm çok olmuştu, inşalaahh bunda da bol bol sütümüz olur

denizzzzz bu takvime göre ilk sen doğum yapacaksın canım yaaa, gerçi belli olmaz ama, ayyy şimdiden heyecan sardıııı, bakalım ilk kim anne olacak, kızlar daha aceleci olur diyorlar bide o var, hayırlısı bakalaım

caccik kesinlikle sıkma göğsünü, erken doğum başlangıcı nedeni olabilir yazıyor. çok yerde okudum. göğüsün sıkılması ya da emilmesi sırasında oluşan hormon aynı zamanda rahim kasılmalarına da neden oluyormuş bu da erken doğumu başlatabilirmiş. hatta ilk meme vermeye başladığında kasıldığı için ağrı da hissedebilirmişsin rahminde, buna da hazırlıklı olmak lazım yani. hem ne yapacaksın ki sütü. elleme göğüslerini:))

benim çevremde de hep kızlar erken geldi, erkekler bekletti annelerini.
bakalım benim oğlum bekletecek mi beni:)

haklısın cnm yaptığın takvime göre ilk ben ama varya ben daha önce doğuracakmışım gibi geliyo
cuma günü kontrolüm var doktor bakalım oğlumuzun durumuna tersmi diye ama ters olduğunu hissediyorum alttan tekmeliyo zaten hep tersti benimki.eğer dönemzse ben kasımda doğururum.hatta doktor 18-20 si gibi bekleyecz dedi.valla benide heyecan sarmış durumda hemde korku:1no2: 37. haftada alır zaten sezeryana öle söledi.bekliyoruz heyecanlaaaa..allah şu son dönemlerimizide hayırlısıyla atlatmamızı nasip etsin tek duam bu...

benim çevremde de hep kızlar erken geldi, erkekler bekletti annelerini.
bakalım benim oğlum bekletecek mi beni:)

canım inş çok bekletmezler, benim büyük oğlum 9 ay 16 günlük çoook bkletmişti beni, umarım bu biraz daha aceleci olur, sağlıkla doğsunlarda sorun değil galiba ama ne bileyim zaman geçmiyor insan bir an önce kucağına almak istiyor

valla cnm varya bende görüyorum annemde şutarafagitti habire sana bezeyecek bu bebek diyo rüyasında görüyomuş bizim tarftada ilk torun olacak kısmetse onlarda daha başka bi heyecan var süprizzzzz

Kizlar Bişey Sorucam Yaaa Ama Utaniyorum :)))
şaka şaka

Utanma Değilde

Neyse Konuya Gireyim

Son Aylardayiz Cinsel Münasebetler Nasil Ben 2 Haftadir Dükkani Kapadim Eşime Rahatsiz Oluyorum Artik Dedim O Da Pek Yaklaşmadi
çok Pişman Oldum şimdi Canim Istiyor Ama Adama Söleyemiyorum Aslinda Sanirim Olmamasi Ii Ama Bazen Fena Oluyorum Dr A Da Söleyemedim Nedir Fikirleriniz Alabilirbiyim ?????????????????????????

günaydın herkese....

elifcim gittinmi canım doktora.Nasıl durumlar canım iyi haberler getirdin inşallah.

günaydın herkese....

elifcim gittinmi canım doktora.Nasıl durumlar canım iyi haberler getirdin inşallah.

günaydın...
gittim canım doktora....nst ye bağladılar beni.bolca kalp atışı dinledik....hiç sancı çıkmadı...40 cm. 1740 gr. olmuş benim fıstığım....başı da aşağıya dönmüş ama 34. haftaya kadar değişebilir dedi.sıvısı da iyiymiş...çok mutu oldum kızlar....popsunu ellerini her yerini gördüm kızımın minicik burnu vardı ya....yer onu annesi...pamuk kızım benim...
bugün kalan eksiklerimizi almaya gidiyoruz...çok mutluyum ya............:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok sevindim cnm adına bizimde cuma günü kontrolümüz var.bakalım bizimki nasıl.

bu arada günaydın herkese nasılız bugün aralık annecikleriii....

elif gözün aydın canım.Koca kız olmuş demekki ruze naz.Maşallah ona.Benim kontrole daha var ya.Zaman geçmemeye başladı sanki.

aynen sema şu 2 günde geçsinde kontrole gitsem.bide hayırlısıyla artık doğursam diyorum..zaman ciddi ciddi geçmiyo artık..9 ay çok uzun yaaa :):):)

kızlar bu mide yanması doğuma kadarmı devam edecek ya.boğazıma kadar alev alev yanıyorum.özellikle ekmek yedikten sonra çok fena oluyorum.benmi böyleyim sizdede varmı bu yanmalar.

elifff senin o pamuk kızını yesinlerrr, ya bende oğlumu görmek istiyorummm kontrole daha var gerçi ama insan özlüyor, biran önce doğursaydık daha önümüzde kocaaaa kasım ayı var yaa

semacım bende de çok yoğun yanma var inşallah doğuma kadar devam etmez, seni çok iyi anlıyorum bende cayır cayır yanıyorum çare yok dayancağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…