Dogum rüyalarini ben degilde cevremdeki insanlar görüyor benim dogum yaptigimi ,dr. erken olabilir demisti. Dün birseye sinirlenmistim halbuki dr. stres yapma demisti ama elimde degildi. Belimden agrilar girdi. sonrada yarim saat boyunca 5 dakikada bir sanci girdi. korktum valla. bugün iyim Allaha sükür.
bu arada kızlar çok az kaldı yaa benim 60 günüm kaldı çok heyecanlanıyorum artık bu arada gögüsler nasıl süt dolmaya başladı mı ben sıkıyorum ama bişey yok ama bazen sütyenim süt kokuyor sizdede oluyor mu
denizzzzz bu takvime göre ilk sen doğum yapacaksın canım yaaa, gerçi belli olmaz ama, ayyy şimdiden heyecan sardıııı, bakalım ilk kim anne olacak, kızlar daha aceleci olur diyorlar bide o var, hayırlısı bakalaım
denizzzzz bu takvime göre ilk sen doğum yapacaksın canım yaaa, gerçi belli olmaz ama, ayyy şimdiden heyecan sardıııı, bakalım ilk kim anne olacak, kızlar daha aceleci olur diyorlar bide o var, hayırlısı bakalaım
benim çevremde de hep kızlar erken geldi, erkekler bekletti annelerini.
bakalım benim oğlum bekletecek mi beni:)
Dogum rüyalarini ben degilde cevremdeki insanlar görüyor benim dogum yaptigimi ,dr. erken olabilir demisti. Dün birseye sinirlenmistim halbuki dr. stres yapma demisti ama elimde degildi. Belimden agrilar girdi. sonrada yarim saat boyunca 5 dakikada bir sanci girdi. korktum valla. bugün iyim Allaha sükür.
günaydın herkese....
elifcim gittinmi canım doktora.Nasıl durumlar canım iyi haberler getirdin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?