Aralık 2007 Anneleri

elifcim maşallah kızına canım benim ya kocaman olmuş baksana annesi

semacım bende de çok yoğun yanma var inşallah doğuma kadar devam etmez, seni çok iyi anlıyorum bende cayır cayır yanıyorum çare yok dayancağız

hülyacım bizim oğlişler çokmu saçlı olacak acaba.annem bebeğin saçlarından diyor ama onla alakalımı gerçekten bilmiyorum.Sen daha tecrübelisin canım ilk doğumunda öylemiydi.Yanma varmıydı oğluşun saçlımı doğdu.

elif gözün aydın canım.Koca kız olmuş demekki ruze naz.Maşallah ona.Benim kontrole daha var ya.Zaman geçmemeye başladı sanki.

saol semacım.gerçekten de ne kadar çok büyümüş bende şaşırdım en son gittimde 600 gr dı...artık zaman gerçekten hiç geçmiyo...sıkıntı basıyor valla.rabbim yardımcımız olsun...

kızlar ya karnınız çatlamaya başladımı. benim şu ana kadar çatlak oluşmadı ama son ayda oluşurmu bilemiyorum. sizde durumlar nasıl

selam kızlar
ya benim kızımın adına daha karar veremedim ya. aşağıda size seçenekleri sunuyorum. bi yardımcı olsanız?
emine: eşimin annesinin adı. takmış kafaya. farkındayım çok istiyor. beni zorlamaz ama. sanırım annesine jest yapmak istiyor.
şirin: annemin adı. annem kız olursa benim adımı koymanı çok isterim demişti. şirin koyarsam adını çok mutlu olur.hem araplar arasında da bu aralar meşhur güzel bi isim. ama sanırım aymanın annesinin adını reddedip kendi annemin ismini koyarsam biraz kırıcı olabilirim eşime karşı.
emine şirin: hem eşimin hem annemin gönlünü hoş etmiş olurum. ama kızımın soyadı sayed ahmed iki isim iki soyadı olur.
su: babam beğeniyor güzel isim dedi.
rania : bizim ürdün kraliçesinin adı. ranya olarak okunuyor
alia : bu da eski kraliçenin ismi.alya diye okunuyor
ela: çok sevdiğim bi isim. ama bi arkadaşımın kızı. acaba ayıp olur mu başka isim bulamamış ta benim kızımın ismini koymuş der mi
ece: bunu evde kimse beğenmedi . sade bi isim bence ama
hanin: bu da sivri kocamın emineyi unut lafımdan sonra bari bu olsun dediği isim. ama ben hiç beğenemdim

hanin hariç hepsi benim için olur. yani çok problem yapmıyorum. ama seçemiyorum. karar vermemde yardımcı olabilir misiniz?

kızlar ya karnınız çatlamaya başladımı. benim şu ana kadar çatlak oluşmadı ama son ayda oluşurmu bilemiyorum. sizde durumlar nasıl

benim karnım son bir aydır baya büyüdü ama çatlak olması. ben çatlak 36-37 haftalarda oluşmaya başlıyor diye biliyorum. çatlayacaksa o zaman çatlıyomuş. bekleyip görücez.,inşallah çatlamayız.

evet saçtan derler ama bir arkadaşımın inanılmaz saçlı doğdu çocuğu ve hiç yanma sorunu yaşamamıştı.
doktorun verdiği şurup benim yanma sorunumu çözdü, kullanmadan önce benim de özellikle gece yatınca kusturacak kadar yanıyordu, yediklerim geri geliyordu. bir de akşamları erken saatte ve çok az yemeye başladım, onun da etkisi olabilir geçmesinde. ha tbi yatarken başımı yükseğe koyuyorum, yedikten hemen sonra uzanmıyorum, kızartma yemiyorum v.s.

annelerin ismini koyma bence, hangisini koysan diğerine ayıp olacak. ikisi birden de çok uzun, çocuğa eziyet, yazık.
arkadaşının kızının ismini de koyma, gerek yok bence. ben olsam sinir olurdum yani:)
diğerlerinin hepsi çok güzel isimler ama ben en çok alia yı beğendim. ismiyle yaşasın:)

emine şirin gayet güzel ama soyadından problem yaşar gibi gözüküyor. iki isim iki soyisim zor biraz tabi

inşallah çatlamayız serapcım. bekleyip görecez bakalım

benim karnım o kadar devasa boyutlarda ki gören birazdan doğum yapıcam falan sanıyor. oğlum da şimdiden 2,400 oldu. bu durumda yapım da müsait olduğundan çatlayacağıma eminim. size bildiririm hangi aylarda olduğunu:))

inşallah çatlamazsın canım. bu arada maşallah bebişine baya iyi kilosu. aman nazar değmesin ona

kızlar bendede henüz çatlak yok.dilerim çatlamayız kızlar.

serapcım bencede anne isimlerini koyma.yanlarında isimle hitap etmekte bana ayıp geliyor bide soyisimle birleşince çok uzun oluyor canım.
ben ela ismini çok severim eğer problem olmaz diye düşünürsen ela güzel.ama isim koymak çok zor ya insan bir türlü karar verip beğenemiyor.benimki kız olsa büyük ihtimal ceren,nisa veya nisa nur olacaktı.bi ara zeynep diye düşünüyordun niye vazgeçtin ki.

gerçekten maşallah oğluşuna.tosuncuk olmuş.iyi bakmışsın canım.Allah nazardan korusun.

semacım dr.la yanma ile saç arasında ilişki olmadığını söylüyorlar ama benim ilk hamileliğimde de çok yoğun bir yanma olmuştu ve oğlum doğdunda saçları hem uzun hem de çoktu hergören maşallah diyordu bide simsiyahtı üzüm gibi, bu hamileliğimde de çok fazla yanma yaşıyorum bakalım bu da öyle saçlı olacak mı

serapçımm rania güzel bence nacizane fikrimm, annelerin ismini koyma birini koysan diğeri üzülür ikisini koysan çocuğa yazık, daha doğuma var biraz daha araştır bakalımm

canım maşallah allah nazardan korusunnn, galiba iri bir bebek olacak allah yardımcın olsun doğumda, ne tür doğumu seçeceksin bilmiyorum ama 4 kilodan sonrası normal doğumda zor oluyor, kilosunu iyi takip etmelisin

hülyacım saol canım..kızım da ellerinden öper teyzesi....
benim karnım hiç çatlamadı ama popom çok fena...moralim bozuluyo ama takmamaya çalışıyorum
serap rania,alia çok değişik güzel isimlermiş canım bu ikisinden birini koy bence.hanin hain der gibi geliyo kulağa....

canım maşallah allah nazardan korusunnn, galiba iri bir bebek olacak allah yardımcın olsun doğumda, ne tür doğumu seçeceksin bilmiyorum ama 4 kilodan sonrası normal doğumda zor oluyor, kilosunu iyi takip etmelisin

sevar, sema, heb sağolun kızlar. evet iri bir bebek olacak ama ben iyi baktığımdan değil. şeker yüksek çıktı onun için.gebelik şekeri hastalığına yakalandım yani geçen haftadan beri diyetle kontrol altına aldık şekeri onun için artık bu kadar çok kilo almayacak diye umut ediyorum. sanırım epidural sezeryan yapacağım ben. gerçi kilosuna çok bağlı, bu hızla giderse mecbur kalacağım zaten.
8 aylık hamileyken 2 kilo veren kaç kişi vardır acaba, ben verdim geçen hafta. p.tesi kontrolümüz var. bakalım ben kilo verirken aynı hızla kilo almaya devam etmiş mi benim tosuncuk. umarım etmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…