semacım bende de çok yoğun yanma var inşallah doğuma kadar devam etmez, seni çok iyi anlıyorum bende cayır cayır yanıyorum çare yok dayancağız
elif gözün aydın canım.Koca kız olmuş demekki ruze naz.Maşallah ona.Benim kontrole daha var ya.Zaman geçmemeye başladı sanki.
elifcim maşallah kızına canım benim ya kocaman olmuş baksana annesi
kızlar ya karnınız çatlamaya başladımı. benim şu ana kadar çatlak oluşmadı ama son ayda oluşurmu bilemiyorum. sizde durumlar nasıl
hülyacım bizim oğlişler çokmu saçlı olacak acaba.annem bebeğin saçlarından diyor ama onla alakalımı gerçekten bilmiyorum.Sen daha tecrübelisin canım ilk doğumunda öylemiydi.Yanma varmıydı oğluşun saçlımı doğdu.
benim karnım son bir aydır baya büyüdü ama çatlak olması. ben çatlak 36-37 haftalarda oluşmaya başlıyor diye biliyorum. çatlayacaksa o zaman çatlıyomuş. bekleyip görücez.,inşallah çatlamayız.
selam kızlar
ya benim kızımın adına daha karar veremedim ya. aşağıda size seçenekleri sunuyorum. bi yardımcı olsanız?
emine: eşimin annesinin adı. takmış kafaya. farkındayım çok istiyor. beni zorlamaz ama. sanırım annesine jest yapmak istiyor.
şirin: annemin adı. annem kız olursa benim adımı koymanı çok isterim demişti. şirin koyarsam adını çok mutlu olur.hem araplar arasında da bu aralar meşhur güzel bi isim. ama sanırım aymanın annesinin adını reddedip kendi annemin ismini koyarsam biraz kırıcı olabilirim eşime karşı.
emine şirin: hem eşimin hem annemin gönlünü hoş etmiş olurum. ama kızımın soyadı sayed ahmed iki isim iki soyadı olur.
su: babam beğeniyor güzel isim dedi.
rania : bizim ürdün kraliçesinin adı. ranya olarak okunuyor
alia : bu da eski kraliçenin ismi.alya diye okunuyor
ela: çok sevdiğim bi isim. ama bi arkadaşımın kızı. acaba ayıp olur mu başka isim bulamamış ta benim kızımın ismini koymuş der mi
ece: bunu evde kimse beğenmedi . sade bi isim bence ama
hanin: bu da sivri kocamın emineyi unut lafımdan sonra bari bu olsun dediği isim. ama ben hiç beğenemdim
hanin hariç hepsi benim için olur. yani çok problem yapmıyorum. ama seçemiyorum. karar vermemde yardımcı olabilir misiniz?
selam kızlar
ya benim kızımın adına daha karar veremedim ya. aşağıda size seçenekleri sunuyorum. bi yardımcı olsanız?
emine: eşimin annesinin adı. takmış kafaya. farkındayım çok istiyor. beni zorlamaz ama. sanırım annesine jest yapmak istiyor.
şirin: annemin adı. annem kız olursa benim adımı koymanı çok isterim demişti. şirin koyarsam adını çok mutlu olur.hem araplar arasında da bu aralar meşhur güzel bi isim. ama sanırım aymanın annesinin adını reddedip kendi annemin ismini koyarsam biraz kırıcı olabilirim eşime karşı.
emine şirin: hem eşimin hem annemin gönlünü hoş etmiş olurum. ama kızımın soyadı sayed ahmed iki isim iki soyadı olur.
su: babam beğeniyor güzel isim dedi.
rania : bizim ürdün kraliçesinin adı. ranya olarak okunuyor
alia : bu da eski kraliçenin ismi.alya diye okunuyor
ela: çok sevdiğim bi isim. ama bi arkadaşımın kızı. acaba ayıp olur mu başka isim bulamamış ta benim kızımın ismini koymuş der mi
ece: bunu evde kimse beğenmedi . sade bi isim bence ama
hanin: bu da sivri kocamın emineyi unut lafımdan sonra bari bu olsun dediği isim. ama ben hiç beğenemdim
hanin hariç hepsi benim için olur. yani çok problem yapmıyorum. ama seçemiyorum. karar vermemde yardımcı olabilir misiniz?
inşallah çatlamayız serapcım. bekleyip görecez bakalım
benim karnım o kadar devasa boyutlarda ki gören birazdan doğum yapıcam falan sanıyor. oğlum da şimdiden 2,400 oldu. bu durumda yapım da müsait olduğundan çatlayacağıma eminim. size bildiririm hangi aylarda olduğunu:))
benim karnım o kadar devasa boyutlarda ki gören birazdan doğum yapıcam falan sanıyor. oğlum da şimdiden 2,400 oldu. bu durumda yapım da müsait olduğundan çatlayacağıma eminim. size bildiririm hangi aylarda olduğunu:))
canım maşallah allah nazardan korusunnn, galiba iri bir bebek olacak allah yardımcın olsun doğumda, ne tür doğumu seçeceksin bilmiyorum ama 4 kilodan sonrası normal doğumda zor oluyor, kilosunu iyi takip etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?