Aralık 2007 Anneleri

hülyacım bizim muhasebe devlet hastanesinden istedi raporu.ben geçen hafta 32+1 iken gittim aldım raporu devlet hastanesinden.ordaki doktorda gelen bir bayana vermedi raporu 32+0 dan sonra gel yazalım dedi.ne karışık işler ya.raporun kabul edildiyse sorun olmaz sanırım canım.bizim muhasebe sorun yaşamak istemiyorsan devletten al dedi.

hülyacım raporunda işgöremezlik belgesi form 1 mi yazıyor.özellikle bu rapor olması gerekliymiş.devlet hastanelerinde bunu veriyorlar.özelde aldığında böyle bir belgemi.

elifcim inşallah sende sorunsuz alırsın.kurtulursun bu stresten.

hülyacım raporunda işgöremezlik belgesi form 1 mi yazıyor.özellikle bu rapor olması gerekliymiş.devlet hastanelerinde bunu veriyorlar.özelde aldığında böyle bir belgemi.

hah bi de o çıktı.yanlış almayalım bari(gerçi alamadım henüz ama)

stres yapma kız bebişide üzme.hallolur sıkma canını.Bende alana kadar burnumdan getirdiler ama ne yaparlarsa yapsınlar sonunda vermek zorundalar.

öyle birşey yazmıyor canım ya, sadece doğuma 8 hafta kalmıştır, 5 haftalık iznini doğumdan sonra kullanmak istemektedir yazıyor yarın 32 bitiyor gidip hastaneden rapor almam lazım, bide ben boluya birbuçuk saat uzaklıkta bir köyde çalışıyorum, yarın sabah ilçeye gieceğim ordan boluya sevk, öğlenden sonraya kalırım muhtemel, inşallah alırım raporu kızlar dua edin

inşallah alırsın canım.sende baya uğraşacaksın demekki.belkide sen çalışabilir raporu almışsın o daha farklı olabilir.ben izne ayrılmak istiyorum dedim bu formu doldurdular.Bu kadar basit bişey için nekadar uğraştırıyorlar bu halimizle.eski ultrasonlarınıda götür mutlaka.

bebişi de sıkıyorum ama elimde değil valla semacım ya....sterse soktular beni....

evt çalışabilir raporu alacağım, ultrasonları da mı istiyorlar bun öğrendiğim iyi oldu

kızlarrrr müdürümüz m.eğitimle görüştü özel hastane raporu kabul oluyormuş hastaneye gitmeme gerek kalmadı çok şükür

dualarımız seninle elif.al hayırlısıyla raporunu kurtul stresten canım.insan çok geriliyo gerçektende bilirim.

Sordum canim sagol icim rahatladi. Idrarda her gidisimde bakiliyormus risk olmadigi icinde test yapilmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…