Aralık 2007 Anneleri

semacım sorma sabh raporu aldım geldim.bana bulaşmayın sakın çeker giderim dedim...kimse bana iş vermiyo artık.öyle nette geziyorum...artık çok sıkışmadıkça içerdekiler iş yapayacağım...

denizcim üzülme canım..her doktor farklı söylüyo.bide doktorlar çok gıcık ya sabah raporu almaya gittiğim doktor ultrasonda baktı baktı kendince çivi yazısıyla bişeyler yazdı.hiç bişey demedi sağlam değil.göstermedi bile.gıkımı çıkartamadım.ama mecbur değilsin canım değiştir doktorunu hekim seçme hakkı diye bişey.manyak mıdır nedir senin canıının sıkıntısı sana yetiyo zaten hayret bişey...

hülyacım o güzel oğlunu benim yerime kocaman öp...ben dayanamıyorum erkek çocuklarına zaafım var napiyim..görümcemin oğlu var bi de kızı.ama oğlunu bi sevişim var görmeniz lazım.herkes benim kızımın ona benzeyeceğini söylüyo biraz fazla seviyorum.ama çok tatlı ya..........gerçi kendi pamuğum gibi olmaz sanırım artık...(çaktırmayın görümcem duymasın :))

haklısınız ama hiç dr değiştirmeyi sevmeyen birriyim 15 gün sonra tekrar kontrole gidecem eğer yine cnmı sıkarsa söleyecem ona stres olmaya gelmiyorum diye buraya.

haklısınız ama hiç dr değiştirmeyi sevmeyen birriyim 15 gün sonra tekrar kontrole gidecem eğer yine cnmı sıkarsa söleyecem ona stres olmaya gelmiyorum diye buraya.

denizcim kızmakta haklısın belki ama dediklerini yap olur mu. bebeğinin ve senin iyiliğiniz için söylüyor çünkü. dediklerini yap da sonra kavga et, gerekirse değiştir. risk alma yani.

iyiyiz teyzesi ellerinden öper.Maşallah senin arda'ya şimdiden başlamış dans etmeye yerim onu ben.Kontrole kasım 5-6 gibi gidicem canım.Oğlumu çok özledim büyümüşmü kilo almışmı çok merak ediyorum.umarım hep güzel haberler alırız doktorlardan.Şeniz

denizcim kızmakta haklısın belki ama dediklerini yap olur mu. bebeğinin ve senin iyiliğiniz için söylüyor çünkü. dediklerini yap da sonra kavga et, gerekirse değiştir. risk alma yani.

evet cnm soğru sölüyosun bende öle düşünüyorum bu 15 günde dediklerini yapacam eğer yine aynı şeyleri tekrarlarsa kavga edecem Kötü Kazenklava:

günaydın tatlı hamişlerrrrr herkese iyi hafta sonları, buugn annemleri izmire yolladım, iki haftadır ne güzel rahattım prensesler gibi bakıldım, ekmek elden su gölden, şimdi iş başa düştü tekrar, işler beni bekliyorrr

merhaba canım hülyacım..yanında yardımcı birinin olması ne güzel değilmi.valla hamilelikte hiç çekilmiyo iş güç..:1closedeyes:

Günaydin Kizlar Nasilsiniz Ben Ve Kizim Ii Ellerinizden öper

Deniz Yazdiklarini Okudum Canim Dr Banada Günde 4 Litra Sivi Al Dedi şokk Oldum şaka Mi Bu 4 Litra Yaa Sanki Mide Değilde Işkembe Taşiyoruz Zaten Dr Lara Durumumuz çok Kolay Geliyor Bence Stress Yapma Canim Zaten Az Kaldi

Hülyaciğim Birilerinin Olmasi çok Güzel Değil Mi Benim Yanimda Hiç Kimse Olmadi Hatta Doğumda Bile Kimin Olacaği Belli Değil Yazdiklarini Okurken Ağladim Benim Yanimda Kimse Olmadi Olmayacakta Allah Kimseyi Yanliz Birakmasin ölüp Gitsem Bile Kimsenin Haberi Olmaz Yanlizlik çok Kötüüüü

ya kizlar ben uc dort gundur tartilmiyordum/ bugun tartildim/ annem zayifladin diyip duruyordu. 1.5 kilo vermisim??? tarti herzamanki tarti. diyet falan yapmiyorum.ne olmus olabilir ya? bebege bisey olmus mudur? yani zayiflamis midir ? yoksa sadece ben mi zayiflamisimdir? bu hafta beslenemsini falan degistirmeden durup dururken kilo veren oldu mu normal mi ?

elif ve cacık çok haklısınız insanın yanında birilerinin olması çok güzel tabiki, ama bende bunu kısa süreliğine yaşadım şimdi yalnızım zaten heeppp yalnızım senede iki kere falan annemleri görebiliyorum, doğumda desen ne olacak allah kerim kimin geleceği belli değil, ilkini kayınvalidemin yanında adanada doğurdum, bunu kendi evimde boluda doğurmak istiyorum ama ben boluya birbuçuk saatlik uzklıkta bir köyde görev yapıyorum, sancı başlayınca nasıl yetieşeceğim hastaneye bilmiyorum yolda doğum yapmaktan korkuyorum, ya ters giden birşey olursaa yolda, tam soğuk döneme denk geliyor ya kar yağrsa yollar kapanırsa, offf düşündükçe bunalıyorum sırf bunun için sezeryanı bile düşünmeye başladım, eşime diyorum bunu da annemin yanında izmirde doğurayım kabul etmiyor, adanaya gidersin yine diyor, onu da ben istemiyorum kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum allahım doğru yolu göster nolur

serap bu olabiliyor çok normal, ben çok yaşıyorum yani bir çıkıyorum iki kilo almışım iki üç gün sonra tekrar tartılıyorum aynı kilomdayım, sindirim sistemi ya da bağırsaklarla ilgili olabilir, ya da kilo verilebiliyor ama bebek kilo almaya devam ediyor bunlar benim de yaşadığım şeyler için rahat olsunn

canım gel adanada doğum yap ben adanadayım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Merhaba tatli hamisler nasilsiniz .gelemedigim süre icinde neler olmus .herkesde ayri bir dert. zaman yaklastikca sorunlar basliyor kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun

günaydın kızlar.tatil bitti geldik yine.evde olmak ne güzel ya..................
serapcım kilo bende vermişim doktor normal dedi.merak etme canım...
cacık ben hiç mide yanması yaşamadım bu zamana kadar inşallah bundan sonrada olmaz...
semacım gözün aydın canım...ne mutlu sana...biz daha 50 lerdeyiz...

nasılsın elifcim.tatil nasıl geçti.ben dünde çalıştım malesef çarşamba yada en kötü ihtimal perşembe bırakıyorum işi.çok fazla giremiycem siteye.hepinizi çok özliycem.:çok üzgünüm:

ben evde dinlendim canım.ama ne kadar dinlensemde ertesi sabah yine çok halsiz ve yorgun kalkıyorum...sen neden çalıştın canım dün?gerçi bazı patronlar kapatmıyor işyerlerini...doğuma kadar yine netten girersin canım...görüşürüz...

hülya bence kocanın biraz anlayışlı olması lazım. insan kaynanasının yanında mı daha rahat eder annesinin yanında mı? sor bakalım kocana kendisi olsa hangisini tercih edermiş. bence diret annenin yanina gitmekte. hamile kadını kırmaz heralde eninde sonunda.

canım bizde izin yok malesef.yorgunluk bendede çok fazla.uykudan uyanıyorum sanki taş taşımış gibi yorgunum.yarın akşam bırakıcam işi.pazar günüde kontrole gidicem.belki nete giremeyebilirim yarından sonra.ama telefonlaşırız canım tabi sende istersen.merak ederim son durumlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…