haklısınız ama hiç dr değiştirmeyi sevmeyen birriyim 15 gün sonra tekrar kontrole gidecem eğer yine cnmı sıkarsa söleyecem ona stres olmaya gelmiyorum diye buraya.
sevarcım ne güzel izne ayrılıyorsun benim daha 4 haftam var, ama çalışmak hoşuma gidiyor vakit nasıl geçiyor anlamıyorum, zaten isteğim de bu hızla geçsin vakit, biran önce kavuşalım bebişlerimizeee
semacım ben iyiyim canım oğlum da gayet iyi, bugun 29 ekim provası yapıyorduk, koro şarkıları söylerken benim oğlan bir o yana bir bu yana tekmeler savurdu, resmen dans ediyordu, çok tatlı yaaa, allahım anne olmak ne güzel bir duyguuu, semacım oğlişin nasıll, ne zaman kontrole gideceksin, benim 8 kasımda
denizcim kızmakta haklısın belki ama dediklerini yap olur mu. bebeğinin ve senin iyiliğiniz için söylüyor çünkü. dediklerini yap da sonra kavga et, gerekirse değiştir. risk alma yani.
günaydın tatlı hamişlerrrrr herkese iyi hafta sonları, buugn annemleri izmire yolladım, iki haftadır ne güzel rahattım prensesler gibi bakıldım, ekmek elden su gölden, şimdi iş başa düştü tekrar, işler beni bekliyorrr
ya kizlar ben uc dort gundur tartilmiyordum/ bugun tartildim/ annem zayifladin diyip duruyordu. 1.5 kilo vermisim??? tarti herzamanki tarti. diyet falan yapmiyorum.ne olmus olabilir ya? bebege bisey olmus mudur? yani zayiflamis midir ? yoksa sadece ben mi zayiflamisimdir? bu hafta beslenemsini falan degistirmeden durup dururken kilo veren oldu mu normal mi ?
elif ve cacık çok haklısınız insanın yanında birilerinin olması çok güzel tabiki, ama bende bunu kısa süreliğine yaşadım şimdi yalnızım zaten heeppp yalnızım senede iki kere falan annemleri görebiliyorum, doğumda desen ne olacak allah kerim kimin geleceği belli değil, ilkini kayınvalidemin yanında adanada doğurdum, bunu kendi evimde boluda doğurmak istiyorum ama ben boluya birbuçuk saatlik uzklıkta bir köyde görev yapıyorum, sancı başlayınca nasıl yetieşeceğim hastaneye bilmiyorum yolda doğum yapmaktan korkuyorum, ya ters giden birşey olursaa yolda, tam soğuk döneme denk geliyor ya kar yağrsa yollar kapanırsa, offf düşündükçe bunalıyorum sırf bunun için sezeryanı bile düşünmeye başladım, eşime diyorum bunu da annemin yanında izmirde doğurayım kabul etmiyor, adanaya gidersin yine diyor, onu da ben istemiyorum kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum allahım doğru yolu göster nolur
elif ve cacık çok haklısınız insanın yanında birilerinin olması çok güzel tabiki, ama bende bunu kısa süreliğine yaşadım şimdi yalnızım zaten heeppp yalnızım senede iki kere falan annemleri görebiliyorum, doğumda desen ne olacak allah kerim kimin geleceği belli değil, ilkini kayınvalidemin yanında adanada doğurdum, bunu kendi evimde boluda doğurmak istiyorum ama ben boluya birbuçuk saatlik uzklıkta bir köyde görev yapıyorum, sancı başlayınca nasıl yetieşeceğim hastaneye bilmiyorum yolda doğum yapmaktan korkuyorum, ya ters giden birşey olursaa yolda, tam soğuk döneme denk geliyor ya kar yağrsa yollar kapanırsa, offf düşündükçe bunalıyorum sırf bunun için sezeryanı bile düşünmeye başladım, eşime diyorum bunu da annemin yanında izmirde doğurayım kabul etmiyor, adanaya gidersin yine diyor, onu da ben istemiyorum kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum allahım doğru yolu göster nolur
ben evde dinlendim canım.ama ne kadar dinlensemde ertesi sabah yine çok halsiz ve yorgun kalkıyorum...sen neden çalıştın canım dün?gerçi bazı patronlar kapatmıyor işyerlerini...doğuma kadar yine netten girersin canım...görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?