işin su gibi gitsin canım umarım çabucak alırsın raporu
hebciğim sen eğitimcisin bilirsin ben doğum yapınca eşimin maaşında bi fark olur muu yani erkekler doğum parası alıyor mu
klava:
Sordum canim sagol icim rahatladi. Idrarda her gidisimde bakiliyormus risk olmadigi icinde test yapilmamis.
Sordum canim sagol icim rahatladi. Idrarda her gidisimde bakiliyormus risk olmadigi icinde test yapilmamis.
slm kıslar nabersiniz.ben bugün kontrole gidecektim dün gittim.dr sinir etti beni. bebiş 2100 gr mış.suyum azalmış baya azmış.
hala dönmemiş tersmiş.klap atışları iyi dedi.ama bisürüde laf söledi.yok 2,5 litre su iç dedi günde zaten içiyorum,süt iç diyo (hiç içemiyorum midem bulanıyo),tuzlu yeme dedi.haşlama ye dedi deli etti beni.bi problem yok diyo ama bi sürüde yok şunu ye bunu yeme diyo.bebek 1 hafta geri gelişiyomuş.ayyyyyyy valla parçalayacaktım.uyuz herif gıcık kaptım valla.
:dance:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
ben gegeldim çok mutluyum...................biraz uğraştım ama sonunda aldım raporumu..................
bugünden itibaren raporluyum....................
aslında işim daha erken biterdi ama doktorun keyfini bekledim............
sonunda aldım ve çok rahatladım.........:sm_cool::sm_cool:
aaaaaa kutu atlamışız yaşasın...:teytey::teytey:
canım takma kafana hem kilosu o kadar düşük değil gibi geldi bana bide gebelik orgdan kontrol etsene canım üzme kendini bazen deli ediyorlar adamıklava:
canım bende ordan takip ediyorum ama gıcık etti beni resmen .kendi kilosunu 2400-2500 bekliyomuştu falan suya çok taktı.suyum 8 miş 10-12 olması normalmiş falan filan.sonra çocuk dönmezmiş su az olursa gordona baskı yaprmış mış mış.tuzlu yeme sigara içme çay içme haşlama ye kızartma yeme bi sürü şey söledi bende dedim ben günde 1 paket sigara içmiyorum .başka neyden su azalabilir dedim bünyeden de olabilirmiş.kafam dünden beri allak bullak.neyse diyorum allahın dediği olur bekliyoruz günümüzü hayırlıısyla doğursaydımbenneyaptımki bu adam sezeryana da yer hazırlıyo apar topar alacak sezeryana çünkü hep böle yapıyo kaç tane arkadaşıma yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?