hülya bence kocanın biraz anlayışlı olması lazım. insan kaynanasının yanında mı daha rahat eder annesinin yanında mı? sor bakalım kocana kendisi olsa hangisini tercih edermiş. bence diret annenin yanina gitmekte. hamile kadını kırmaz heralde eninde sonunda.
izmirde doğurmam konusunda pek istekli değil adana desem anında gönderir niye benim kocam böyle yaaa ağlamak istiyorummmklava:
merhaba semacim, canim insallah yakinda dogurursun, bende onceden ,olmuyor dedim oldu,dogmuyor dedim dogdu,simdi 10 aylik oldu seninkide dogar.bence gunu dusunmek yerine dogdugunda yapacaklarinizi hayal et,ben bs.okumustum dogumdan once cook az bi kan geliyor onun adina nisan diyorlarmis, geldigi gun yada 1gun sonra dogum yaparsin.benim nisanim gece 2de geldi,aksam12ye 10 kala dogum yaptim.o gun doguracagimi bildigim icin evimi temizledim gece ,dus aldim,hastaneye telefon actim,saat 6 da yola ciktim 7de vardim hastaneye sancim 3 dk da bi geliyordu, nisani bilmem beni ve esimi telastan kurtardi benim icin guzel 1 ani oldu, sakin korkma optum by.
kızlar nereye yaaa herkes işi bırakıyor benim daha bir ayım var nerdeyse siz gidince nasıl geçecek vakitttt arada girin lütfen bide telefonlarımızı birbirimize verelim ben merak ederim
benim kızım 26 aralık 2006 doğumlu.yeni anne olacaklara şimdiden tebrikler.bu eşsiz duyguyu tatma şerefine nail olabilmek nede güzel değilmi.hep kızlar erken doğar derler ama benim kızım 2hafta geç geldi herkes erkekmi yoksa diye hurafelere bile başladı.normal doğum yaptık çok şükür
hülyaaa.bi tek ikimiz kalıyoruz canım........
bence sen annenin yanına git.eşin senin düşündüğün gibi düşünemez maalesef anlamaz halden.hepsi aynı erkeklerin....ne yap ne et ikna et eşini canım..anne ve bebek sağlığı söz konusu...
semacım ne güzel izne ayrılıyosun yaaa...benim daha bi ayım varrrrrr
ben de varım ama aşk olsun:)...
bu haftadan sonra 3 hafta işe geleceğim malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?