Aralık 2007 Anneleri

ben de bekliyordum ne zaman çatlayacak göbeğim diye. aynaya bakınca hala göremiyorum çatlak ama göbeğimin resmini çekince flaşın da etkisiyle gördüm ki bayağı çatlamışım. eşime de iyice baktırdım sonra o da gördü, ben hala göremiyorum ama nedense. sanırım kabullenmek istemediğim için:))

slm kıslar nabersiniz.semacım bende bırakıyorum yarın işi perşembe yokum artık.bende çok sık giremem nete yani işyerindeki gibi olmaz bütün gün annemlerde olacam iznimde .ama bi fırsat bulur girerim mutlaka merak ederim durumları...

semacım sen bana msn den yaz canım cebini
tabiki konuşuruz haberleşiriz canım aşk olsun...hem bende seni merak ederim.çatlarım burda vallaaaaaa

izmirde doğurmam konusunda pek istekli değil adana desem anında gönderir niye benim kocam böyle yaaa ağlamak istiyorummm klava:

merhaba semacim, canim insallah yakinda dogurursun, bende onceden ,olmuyor dedim oldu,dogmuyor dedim dogdu,simdi 10 aylik oldu seninkide dogar.bence gunu dusunmek yerine dogdugunda yapacaklarinizi hayal et,ben bs.okumustum dogumdan once cook az bi kan geliyor onun adina nisan diyorlarmis, geldigi gun yada 1gun sonra dogum yaparsin.benim nisanim gece 2de geldi,aksam12ye 10 kala dogum yaptim.o gun doguracagimi bildigim icin evimi temizledim gece ,dus aldim,hastaneye telefon actim,saat 6 da yola ciktim 7de vardim hastaneye sancim 3 dk da bi geliyordu, nisani bilmem beni ve esimi telastan kurtardi benim icin guzel 1 ani oldu, sakin korkma optum by.

kızlar nereye yaaa herkes işi bırakıyor benim daha bir ayım var nerdeyse siz gidince nasıl geçecek vakitttt arada girin lütfen bide telefonlarımızı birbirimize verelim ben merak ederim

izmirde doğurmam konusunda pek istekli değil adana desem anında gönderir niye benim kocam böyle yaaa ağlamak istiyorummm klava:

her koca ayrı bir olay zaten. hepsinin kendine göre kötü yönleri var. annemin bi arkadaşı demişti erkekleri idare edebilenler evli kalıyor edemeyenler boşanıyor zaten diye. boşver idare edip gidiyoruz işte:)
ben gene diyorum diret annenin yanına gitme konusunda, rahat edersin.

sağol canım.maşallah sana hiç panik olmamış her işini halletmişsin.umarım bende öyle soğukkanlı olabilirim.Allah bağışlasın yavrunu.Sağlıklı günlerde büyüt.

kızlar nereye yaaa herkes işi bırakıyor benim daha bir ayım var nerdeyse siz gidince nasıl geçecek vakitttt arada girin lütfen bide telefonlarımızı birbirimize verelim ben merak ederim

hülyacım ben daha eksiklerimi bile tamamlayamadım.çantam hazırlanacak herşey yıkanacak.ailemde çok kızıyor hala çalışıyorum diye.azar işitmekten bıktığım bide bel ağrılarından kıvrandığım için mecburen bırakıyorum canım.yarın son günüm.evdede bilgisayarım yok aklım hep sizlerde kalacak.msn den numaranı verebilirsen telefonlaşırız.bende biyerlerden girerim nete yazarım gelişmeleri.herşeyi yazın ben mutlaka girer okurum.ay gözlerimmi doldu ne.

hülyaaa.bi tek ikimiz kalıyoruz canım........
bence sen annenin yanına git.eşin senin düşündüğün gibi düşünemez maalesef anlamaz halden.hepsi aynı erkeklerin....ne yap ne et ikna et eşini canım..anne ve bebek sağlığı söz konusu...
semacım ne güzel izne ayrılıyosun yaaa...benim daha bi ayım varrrrrr

evet elif yaaa bir tek sen ve bennn ya özliyeceğiz kızlarıı, mutlaka haberleşelim semacım msnden tlf num verelim, bol bol dinlen hayatım arda bebeğe iyi bak daha bi gelişip büyüsün, bakalım ilk kim doğuracakkkkkk

izmire gitme konusunda şimdilik kocama bişey demiyorum izne ayrılınca konusunu açacağım kaynanam gelemeyebilirlim yanına diyor yan çiziyor hastaymış kasım sonunda belli olacak yapılacak tahlillere göre, o gelmeyecekse ben de direteceğim izmire gitme konusunda bakalım hayırlsı, hayırlısı neyse o olsun

benim kızım 26 aralık 2006 doğumlu.yeni anne olacaklara şimdiden tebrikler.bu eşsiz duyguyu tatma şerefine nail olabilmek nede güzel değilmi.hep kızlar erken doğar derler ama benim kızım 2hafta geç geldi herkes erkekmi yoksa diye hurafelere bile başladı.normal doğum yaptık çok şükür

canım ne güzel bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun resimdeki kız galiba, maşallah ne kadar da büyümüş, seneye bizim de bebişlerimiz bu kadar olacak allah nasip ederse, benim de büyük oğlum 16 gün geç doğmuştu umarım küçük oğlum o kadar bekletmez, ne güzel normal doğum yapmışsın bende normal düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

günaydın herkese

elifcim,hülyacım hiç sizi yanlız bırakırmıyım.mutlaka haberleşiriz.elif sen nasılsa raporunu aldın canım kendini kötü hissettiğin an bırak zorlama sakın Allah korusun erken doğum olurmuş anne çok yorulursa.hülyacım sen çalışabilir raporu aldığın için haftanı doldurman gerekecek sanırım.Allah kolaylık güç kuvvet versin canım.Eşini kandır git annenin yanına.Böyle durumlarda annenin yanında olması enbüyük güç.bende çok merak ediyorum ilk kim doğuracak acaba?

günaydın kızlar.....
kimse kalmıyo artık herkes birbir eksiliyor.rabbim bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
semacım raporumu aldım ama ne kadar durursam o kadar iyi bizim için biliyorsun.ama artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum.gerçekten çok zorlanıyorum...

ben de varım ama aşk olsun:)...
bu haftadan sonra 3 hafta işe geleceğim malesef.

ben de varım ama aşk olsun:)...
bu haftadan sonra 3 hafta işe geleceğim malesef.

pardon canım atlamışım kusura bakma.biz hep msn den konuşuyoruz ya ondan oluyor...bende raporumu aldım ama durabildiğim kadar duracağım işte...çok zor yaaa...allah yardımcımız olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…