Aralık 2007 Anneleri

moonshine,esinti çoooooooookkkkkkkkkkkk özür dilerim..................ama msn niz yok bende ondan atlıyorum yaaaaaaaaaaaaaa...................yoksa siz benim canım arkadaşlarımsınız.güzel annelerim benim unuturmuyum yoksa.............

evet kızlar yaa afedersiniz yanlış anlaşıldıysakkk tabiki sizler de varsınız msn adreslerimizi birbirimize verirsek daha rahat görüşebiliriz kızlar

Bakiyorum Herkes Beni Unutmuş Yaaaa

çok üzüldüm

Ve Herkes Bizi Birakiyor

Kizim Ve Ben Yanliz Kalacağiz

Biz Zaten Yanliziz Doğumdada Yanliz Kalacağiz Yanimda Da Kimse Yok Yanina Gideceğimde Kimse Yok çok Mutsuzum

yalnız değilsiniz.....ben daha burdayım hülyada burda....birbirimize msn verelim.daha çok haberleşiriz....mutsuz olma lütfen...artık kızına iyice alıştın galiba canım....:1hug:

merhaba kizlar! ben urdun e geldim/ iki gundur evde temizlik yapiyordum. yaklasik 3 aydir eve ugramadigimi dusunecek olursaniz evin ne durumda oldugunu hayal edebilirsiniz. soyle soyleyeyim sokak evden temizdi. saka yapmiyorum. su an bu yaziyi yazarken bile zorlaniyorum kollarim agriyor hamlamislar istanbulda rahata alismistim tabi. . duvarlara kadar silmek zorunda kaldim. sagolsun kocam gomleklerini bile temizlemeye vermedi. evi rezil etmeyi bilir ama kimsenin eli de hicbirseye degsin istemez beyefendi! neyse cok sukur bitti. ben de fabrikaya geldim.
ucakla geldim buraya. hic problem olmadi. rapor falan da istemediler hamile olduum farkedilmedi. yoksa ucaga alinmayacaktim cunku raporun gunu gecmisti. simdi bir ay kadar burda kalicam. ay sonu istanbula donup dogumu bekliycem. fabrikaya fazla gelmeyi dusunmuyorum aslinda. ara sira ugrarim haftada iki uc gun. evde vakit gecirmeye alismisim. isin sinir stresiyle ugrasacak halim yok. daha simdiden evde yoruldugumdan cok yoruldum bedenen diil ama ruhen! cizimler toplantilar davetler numuneler odemeler yapmacik gulumsemeler! is hayatini unutmusum! en guzeli ev hanimi olmak valla ya !
sanirim herkes yavas yavas evine donuyor. benim msn elifte ve hulya da var. haberlerinizi alirim. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz insallah.
hulyacim,annenin yaninda dogur. ben annemi simdiden cok ozledim .
kontrol gunum geldi. haftaya doktoruma gidicem/ 3 boyutlu gorucem kizimi size de gonderirim resimlerini. bakalim kime benziyor cok merak ediyorum.
agirlasmak ne demek ?yani hep duyariz ama ne demek? ben de agirlasicam yakinda sanirim nasil bisey oluyor anlatsaniza? bebegin agirlasmasi ve tasimakta sorlanmak mi basliyor? su an cok iyiyim. benim bebis fazla agir diil henuz sanirim.
optum hepinizi.

evet canım burdayız unutur muyuz hiç sadece sema ve deniz işten ayrılıyorlar ama arada girip bize yazacaklar kimse kimseyi unutmasın lütfen esas doğumdan sonra daha çok görüşeceğiz birbirimize soracak daha çok sorularımız olacak yok gaz sancısı, yok aşısı, kakasıı oooo uzun zaman daha burdayızz ve sizi tanıdığıma çokk mutluyum kızlarr

canımmm dün de elife seni sordum nerde bu cadı diye o da numaran varmış aradı annen çıkmış ürdünde olduğunu söylemiş, numaram elifte var ondan alabilirsin isterrsen ben de sana veririm demek bir ay ordasın, kocişinle mutluluklar, bende ayın 23 ünde izne ayrılıyorum evde internet var her zaman girebilirm izne ayrılınca doğum yerini kocamla karar vereceğim bende izmirde doğurmak istiyorum ama hayırlsı haftaya benim de kontrolüm var baklaım bebişler ne kadar büyümüş daha sen ağırlaşma nedir diye soruyorsan demek ki fazla ağırlaşmadın ve hissetmiyorsun ne güzel doğumda kadar böyle sürsün inş kızına iyi bak resmini bekliyoruz haftaya kendini de fazla yorma canım öptümmmŞeniz

ya bacım nerdesin sen ya.öldük burda meraktan kardeşim....bak bi daha habersiz bırakma bari bi mesaj at valla ha kızıyorum bak....
çok da yorma kendini.bebeğine yazık.....bebeğin kilosu iyidir bence ama senin için geniş olduğu için anlamıyorsun sen....bebeğin resmini bekliyoruz bakalım...iyi haberlerle dön doktordan...eve de internet bağlatsana sen ya.....hem bunu saymam gel geri çabuk...:1hug:

yalnız değilsiniz.....ben daha burdayım hülyada burda....birbirimize msn verelim.daha çok haberleşiriz....mutsuz olma lütfen...artık kızına iyice alıştın galiba canım....:1hug:

alıştım hayatım kızımı çok seviyorum elimi karnımdan çekemiyorum o da beni seviyor oynuyor bol bol karnımda artık kızımdan ve doğumdan başka bişey düşünemiyorum bu arada hülya ve senin burda olman beni çok sevindirdi çünkü gerçekten artık yanlızlıktan yanlız kalmak çok çok korkuyorum

sağlığıma gelince midem çok yukarı çıkıyor dr la konuştum o miden değil yemek buruna yapılan baskı dedi devamlı şimdi çıkarıcam korkusu var

ama iiyim

sizde ii olun hamilelik hastalık değil oağanüstü bi süreçtir bunu azaldıkça daha ii anlamaya başladım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

günaydın kızlar..........
nasılsınız bakalım benim gribim bugün biraz geçti gibi.akşam ıhlamur un içine bal koyup içtim.bi de portakal suyuna bir limon bir greyfurt birdde nar sıktı eşim.şimdi daha iyiyim ama geceleri nefes problemim var uyuyamıyorum...bir de kramplarım başladı yine sizde de var mı???

çok midem bulanıyor, karnım ağrıyorrr, gece ayaklarıma kramp giriyor, allahım neler oluyorrr

canım seninde burada olmana sevindim daha sık girerseniz daha güzel olur, yalnız olduğunu düşünme, sonuçta eşin var ve prensesler gibi de bir kızın olacak, o doğunca hiç yalnızlık duyöayacaksın bunu düşünmeye fırsatın bile olmayacakk, bugunlerin tadını çıkar o yüzdenn Şeniz

elifff sen ankaralısın değil mi, bugun bende ankaraya geliyorum, yarın yemek odası, koltuk takımı falan bakıcam, inş bulurum

hülyaaaa naber kız görüşemiyoruz ya ben doğurmak istiyorum artık bana yardım edin doğurtun ulan beni,dayanamıyorum artıkınnnnnnnnnnnn

hülya nereye geliyon bizede gelin................sitelere bakın en güzel mobilyalar orada..ara beni cepten bizede gelin yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar benimde şikayetlerimin aynısı bu saatten sonra neyin mide bulantısı onuda anlamadım yaa neyse

hülyacığım dediğin gibi daha sık girmeye çalışırım bu arada mavili ile aramda bi gün var bakalım kımın kızı önce doğacak

cacık doktor normalde mide bulantısına niye olduğunu bilmiyorum........
kusura bakmazsan sana özel birşey soracağım..
eşinle aranızda problemler mi var???

pardon yaa aynı mesajı yanlıslıkla ıkı kere kaydetmısım ama sılmeyı beceremedım eger nasıl sılecegımı bılen varsa bana yardım edebılırmı ancak degıstırebıldım onuda becerebıldıysem tabı kaydedınce gorucez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…