Aralık 2007 Anneleri

oncelıkle herkeze merhaba ben aranıza yenı katıldım..
bende aralık annesıyım ve tahmını dogum tarıhım 26 aralık bır surprız olmazsa tabı..
hepınıze sımdıden hayırlı olsun

selam kızlarrrrrrr nasılsınızzz umarım herşey yolundadır
ELİFFFF, canım seni arayamadım çok yoğundum canım vaktimiz çok azdı görümcem ankarada oturuyor onlarda kaldık cumartesi bütün gün mobilyacılar sitesindeydim akşama kadar dolaştık geç vakitte işimiz bitti sonunda mobilyamı aldımm kusura bakma canım seni arayamadım ama benim ankaraya yolum düşer mutlaka görüşürüz birgün canım
EDAAAA cadısı sana gelince ne msn ne kk kulubu hiç görüşemiyoruz canımm ben de bir an önce doğurmak istiyorum ama olmuyorr daha çoook varrr özletme kendini oğlişin nasıl kilo durumları nasıl gidiyor canım ya arada gir de sohbet edelim
CACIK daha sık canım görüşelim bakalım mide bulantım biraz hafifledi ama bu sefer de cayır cayır yanma başladııııı böyle de gidecek herhalde doğuma kadarrr
ESNELAY canım sende aramız hoşgeldin bebişin kız mı erkek mi adı ne olacak bir tanışalım bakalım takvimi de yap görelim

valla hülyacım bekledim gelirsin diye hatta eşime de söyledim...mobilya alacaklarmış ankaraya geliyorlarmış diye.bizede gelsin dedi ama kısmet işte.bi daha ki sefere kesin bekliyorum ama.bu arada eşyalarında hayırlı olsun canım. iyi günlerde kullanın...

sağol canım iyi dileklerin için canım benim görümcem ankarada olduğu için ben arada bi geliyorum ankaraya kısmet bidahaki sefere canım görüşürüz inş hem o zman bebişler de doğmuş olurrr

tesekkur ederım tekrar merhaba..
sıze bebısımın cınsıyetını soylemek ısterdım ama malesef cok hınzır bırsey su ana kadar gostermedı ve ben meraktan catlıyorum herseyını turuncu,yesıl,sarı gıbı renklerde almak zorunda kalıyorum .senağlama
ama ısmımız hazır kız olursa AZRA erkek olursa EGE

esnelay canım allah kurtarsın ilk defa bu zamana kadar cinisyetini göstermeyen bebek duydum...ben olsam meraktan ölürdüm sanırım....ama galiba kız canım seninki....gerçi sağlıklı olsunda..gerisi mühim değil.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş...

esnelay canım seninki de pek nazlıymış canım, eminim çok meraklanıyorsundur, üç boyutluya girmedin mi orda kesin görünüyor canım, aslında bilmemek de güzel, sürpriz olacak sana, çevrendekiler ne söylüyor karnın şekline göre herkes mutlaka bişeyler söylemiştir, aslında sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil

3 boyutluya haftaya gırecegım bakalım belkı gorunur.karnıma ve yedıklerıme bakanlar erkek dıyorlar ama kısmet saglıklı olsunda..

merhaba kizlar. ben dun doktora gittim. nerdeyse yarim saat kizimi seyrettim koca ekranda. uzunca bir sure yuzunu gormeye calistik. ama ellerini hep yuzune kapatiyordu . bi turlu goremedik ne yaptiysak olmadi. siyah beyaz ultrasonda gordum ama. parmagini emiyordu. o kadar tatliydi ki? bisey hem siyah beyaz belli belirsiz hem de bu kadar guzel nasil olabilir? sadece annelerin gorebilecegi bi guzellik bu sanirim. malesef acil islerim oldugu icin daha fazla bekleyemedim ve renkli goruntuyu yakalayamadan kalkmak zorunda kaldim. ama gordugum o dudaklari ve parmagini emisi beni butun gun gulumsetmeye yetti. ben kilo vermistim ya hani? almisim geri bol bol! 63 kilo olmusum /. bu da 9 kilo almisim demektir simdiye kadar! inanamiyorum. bebegimin zayifladigini filan dusunuyordum. ama 2.250 grammis. doktor 33 haftalik olarak cok cok iyi dedi. boyunu olcemedik bu sefer. iceride pek yer kalmamis. artik hersey eskisi gibi kolay olculmezmis. ben de hadi hadi diyip durdugumdan devam edemedik. ama renklide yuzunu gormeye cok heveslenmistim. keske gosterseydi. on kere denedik. normalde parmagini emiyor renkliye alir almaz hemen yuzunu kapatiyor. utangac fistigim benim! neyse bi suru tahlil istedi kan idrar vs. onlari goturunce bi daha denerim artik.
iste boyle kizlar. keyfim sagligim yerinde. bugun sinir bozucu islerim toplantilarim var. benim icin dua edin de bugunu huzurla bitireyim ne olur.

Merhaba kizlar günaydin hepinize, nasilsiniz görmeyeli bebisler nasil bendeniz griptim üzerinize afiyet. Kendinize dikkat edin valla hamileyken cekilmiyor.
Serapcim gözün aydin ne güzel anlatmissin öyle, haklisin siyah beyaz ama daha güzel bir resim yok yani. kizinda benimki gibi yaramaz desene son iki ultrasondur göstermiyor yüzünü hep arkasi dönük :dilcikar:
Bende 9 kilo almisim hasta iken vermediysem tabi.

ohhh ohhh canıma da değsin.serap kilo almış.serap kilo almış....:Roflol:
senin o kızını yerim ben.zilliye bak yüzünü de saklarmış.canım benim yaaa....maşallah kız bak korkuyordun kilo bile almış bebişin...ama üzüldüm resmini görecektin kızının neyse bi daha ki sefere artık....sen niye işe gidiyorsun ki.hani eşin hallediyordu canım benim.dualarım seninle inşallah rahat bir gün geçirisin...:1hug:

serappp maşallah kızına kocaman olmuşşş, annesini de büyütmüş maşallah, hep biz mi alacağız kiloları azcık da sen al hayatım bizi yalnız bırakma, şaka biryana kzının sağlıklı olmasına çok sevindm ne güzel yarım saat izlemişsin, bende haftaya gideceğim inş, dualarımız seninle toplantıyı da kafana takma, aynen kızına yansır, umarım iyi günler geçirirsin

merhaba kizlar alaha sukur bende seker cikmamisti,zaten fazla sekerle aram yok sadece cukulata disinda fazla birsey yemiyorum icim almiyor,sadece sizin dikkat edeceginiz az seker tuketmek, ben yillardir cayima seker atmam,sizin yapacaginiz acda olsa sekeri azaltmak, iyi sanslar korkmayin birsey olmaz,bende hersey icin telaslanirdim keske yapmasaydim da hamileligimin tadini cikarsaydim.

canım öncelikle geçmiş olsun umarım hastalığın geçmiştir, bol bol dinlen, bol meyve ye bide tavuk suyu çorba iyi gelir bol ekşili ve karabiberli, ooof canım çekti valla

benim bebeyim 32haftalikken 1600gr di gorumcem kulosu azmis dedi,benimde morelim bozuldu onceden dikkat ediyordum fazla kulo almayim diye sonra vazgectim ucgen peymirlerden 1ogunde 5-6 tane yiyordum sonunda 95 kg oldum 25 kg aldim oglum 4 kg dogdu ,ici bulananlar icinde papatya cayi icmenizi tavsiye ederim ama az,bide yataktan kalkmadan once 5-6 biskuvi yemeniziyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…