valla hülyacım bekledim gelirsin diye hatta eşime de söyledim...mobilya alacaklarmış ankaraya geliyorlarmış diye.bizede gelsin dedi ama kısmet işte.bi daha ki sefere kesin bekliyorum ama.bu arada eşyalarında hayırlı olsun canım. iyi günlerde kullanın...
oncelıkle herkeze merhaba ben aranıza yenı katıldım..
bende aralık annesıyım ve tahmını dogum tarıhım 26 aralık bır surprız olmazsa tabı..
hepınıze sımdıden hayırlı olsun
inşallah canım.bu arada görümcen nerde oturuyor..
merhaba kizlar. ben dun doktora gittim. nerdeyse yarim saat kizimi seyrettim koca ekranda. uzunca bir sure yuzunu gormeye calistik. ama ellerini hep yuzune kapatiyordu . bi turlu goremedik ne yaptiysak olmadi. siyah beyaz ultrasonda gordum ama. parmagini emiyordu. o kadar tatliydi ki? bisey hem siyah beyaz belli belirsiz hem de bu kadar guzel nasil olabilir? sadece annelerin gorebilecegi bi guzellik bu sanirim. malesef acil islerim oldugu icin daha fazla bekleyemedim ve renkli goruntuyu yakalayamadan kalkmak zorunda kaldim. ama gordugum o dudaklari ve parmagini emisi beni butun gun gulumsetmeye yetti. ben kilo vermistim ya hani? almisim geri bol bol! 63 kilo olmusum /. bu da 9 kilo almisim demektir simdiye kadar! inanamiyorum. bebegimin zayifladigini filan dusunuyordum. ama 2.250 grammis. doktor 33 haftalik olarak cok cok iyi dedi. boyunu olcemedik bu sefer. iceride pek yer kalmamis. artik hersey eskisi gibi kolay olculmezmis. ben de hadi hadi diyip durdugumdan devam edemedik. ama renklide yuzunu gormeye cok heveslenmistim. keske gosterseydi. on kere denedik. normalde parmagini emiyor renkliye alir almaz hemen yuzunu kapatiyor. utangac fistigim benim! neyse bi suru tahlil istedi kan idrar vs. onlari goturunce bi daha denerim artik.
iste boyle kizlar. keyfim sagligim yerinde. bugun sinir bozucu islerim toplantilarim var. benim icin dua edin de bugunu huzurla bitireyim ne olur.
Merhaba kizlar günaydin hepinize, nasilsiniz görmeyeli bebisler nasilbendeniz griptim üzerinize afiyet. Kendinize dikkat edin valla hamileyken cekilmiyor.
Serapcim gözün aydin ne güzel anlatmissin öyle, haklisin siyah beyaz ama daha güzel bir resim yok yani. kizinda benimki gibi yaramaz desene son iki ultrasondur göstermiyor yüzünü hep arkasi dönük :dilcikar:
Bende 9 kilo almisim hasta iken vermediysem tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?