Aralık 2007 Anneleri

günaydın kızlar...
bugün canım sıkkın...bi tanıdığımız vefat etti...akraba değildi ama çok üzüldüm...
sizler nasılsınız???
ankara bugün çok soğuk montumun önüde kapanmıyor.ne olacak bizim bu kıyafet sıkıntımız yaaaaaaaaaaaaaa

elifcim basin sagolsun hayatim. olum hepimiz icin ALlah hayirlisini nasip etsin. kalanlara uzun omur versin insallah.
buralar cok sicak ben su an ustumde kisa kollu bi penye tshirtle oturuyorum .
sana su kalin orgu hirkalardan tavsiye ederim hem sicak tutuyor hem bol hem de hamilelik sonrasinda da rahatca giyebilirsin

elif başın sağolsun canım, ölüm hayatın en öenml gerçeği, herkes gibi bizlerde sırasıyla tadıyoruz ölüm acısını, allah geride kalanlara sabır versin, toprağı bol mekanı cennet olsun

selam sekerlerim ! size ic ferahlatici bir haberim var! elif ozellikle de sana ! yasemin dogum yapmis. ben baslik acmadim kendisi yapmak ister belki ! nasil oldu diye sordum ! aksama kadar evde sancimi cektim! hastaneye gittigimde 5cm acilma olmustu ve 40 dakikada dogurdum dediiiiiiiiiiii! yani o kadar kolaymis ki ! kendisi bile sasirmis! kocaaa bi bebek dogurmus allah nazarlardan saklasin 3.5 kilo 52cm veo kadar tatli o kadar guzel bir melek ki fotografini gordum bayildim. fazla konusamadim cikmam gerekiyordu ama anlattiklari beni cok rahatlatti! dusunsenize normal dogum yapmis 3 taneck dikisi varmis ve dun dogurdum diyordu ama dolaniyordu ortalarda yani cok rahat . saniirm bu dogum okadar da orkulacak bisey diil ya bebek cok cok iri olmadii surece!
simdi de benden haberler. uzun suredir istanbulda pinekliyordum is hayatina geri donusum biraz garip oldu. ama alistim/ insallah yavrucum bana iyi gelecek dunku toplantilarim cok guzel gecti. ama bi yandan da bunaliyorum cunku cok is aldim geldim geleli. bana is veren firmalar cok cok cok buyuk ( ugurlu kizim benimmmm! ) e anlasmalar yapiyoruz. hamile oldugumu bilmiyorlar. belli olmuyor daha. e ben bu isleri aliyorum ama azicik kaldi dogurmama! nasil altindan kalkarim bilmiyorum. isin garip tarafi daha is yaptigim kimse hamileleigimin farkinda diil birden bire dogurunca herkes sok olacak sanirim ))) evet kocam benim ortagim ama o bensiz ben onsuz yapamayiz bu ekip isi. nasil halledicem bilmiyorum. hulya bebek dogunca insan nasil hissediyor ne kadar zamanda toparlaniyor? bebek ne zman benim ise donmeme izin verir? sen tecrubelisin anlatsana biraz? annem baksa bebege mesela e zman ben birakip cikmaya baslayabilirim ? yuregim kabul eder mi? dayanabilri miyim ?

dun dua falan ettiniz mi benim icin bilmiyorum ama islerim cok yolunda gitti ! tesekkur ederim kutsal hamilelerim benimmmm!

teşekkürler kızlar.evet hepimizin gideceği yer oarası.baksanıza dünyaya biz bi can getiriyoruz.onlar diğer taraftan aramızdan ayrılıyorlar...
vay anasını beeeeeeeeeeeeeee...yasemin de doğurdu haaa.........ne kadar kolay doğurmuş maşallah.allah sağlıkla büyütmek nasip etsin ne diyelim.bi başlık açsında yazalım bari.ay darısı öyle kolay doğum bize de nasip olur inşallah..resmini de gördüm maşallah kızımıza ya çok tatlı..
kız serap ben dün ben sana çok dua ettim kız...kabul olmuş bak...
ama işleri bu kadar önemseme istersen...kızın çok tatlı gelir bırakamazsın sonra...

slm aralık ayının güsel anneleri.izindeyim ben bugün girebildim ancak.yarın kontrolüm var kesin ben doğuracam bugünlerde zaten bebeğim dönmüyo bana en geç önümüzdeki hafta sezeryana alırmış gibi geliyo.karnım aşağı indi sizde durumlar nasıl ???oğlumu merakla bekliyorum.hayırlısıyla sağlıkla doğurmak için hep dua ediyorum aynı zamanda günler yaklaştıkça kokrkuyorum hemde çookkk ...

deniz canım haftaya doğuracak mısın aman allahım sıra bize o kadar yaklaştı mı, canım senn için bol bol dua edeceğim, umarım kolay bir doğum olur sağlkla kucağına alırsın, en kısa zamanda hikayeni ve oğlişin resmini bekliyoruzz, hiç korkma sezeryan olacaksın değil mi, korkulacak bişey yok, allah yardımcın olsun canım, hadi bakalım ilk annemiz sen olacaksın galiba, darısı bizeee

ben çok korkuyorum ühühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

serap canım ben berkan 40 günlükken okulda göreve başladım, gerçi o zaman lojmandaydık ve lojman okulun bahçesindeyi tenefüslerde ve öğlen arası boş derslerde hep evde oğlumun yanındaydım çok rahat geçti o dönemler, senin iş yaşamın nasıl çok mu aktifsin tam olarak bilmiyorum ama sen güçlü bir kadınsen ve başarırsın

bide annem bakacak diyorsun sıkıntı çekmezsin, kızın güvenilir ellerde olacak, için rahat olur sonuçta bide kendi işin, eşin de ortağın, sen üstesinden gelirsin

dün dr a gittim kızım 34 haftalık olmuş 2250gr çok tatlıydı gözgöze geldik yani o ultrasyona baktı bende ona çok şeker bişey oldu dr bile bak hep sen ona bakıyordun dedi artık o sana bakıyor alışmalısın dedi ayy ne tatlı dr var dimiii

bu arada içimi heyecan kapladı belkide korkudur bilmiyorum hep doğumu düşünüyorum başka hiç birşey aklıma gelmiyor

hatta şuan ki psikolojim

doğum+bebek
doğum+bebek
doğum+bebek

sizde böylemisiniz???????????????????????

günaydın kızlar....
denizcim maşallah artık son kutuya geçmişsin artık sıra sende....merak etme bizde arkandayız...
cacıkcım maşallah kızına kocaman olmuş.bende pazartesiye randevu aldım kızlar.bende pamuğu göreceğim bakalım ne kadar olmuş....artık zaman iyice azaldı.bugün hastane çantalarını hazırlamaya başlıyorum....ay bi garip oldum valla...

gunaydin kizlar. bugun tatil ama benim evde durasim yok . kocacik suriyeye gitti ben de fabrikaya geldim . suriye dedigim burnumuzun dibi tabi ) ama olsun !
hulyacim anne olmak nasil bisey bilmedigim icin merak ediyorum iste. acaba bebege asik olup dunyayi umursamayacak miyim nasil olucam ne cesit bir insana donusucem bilmiyorum . ama az kaldi! bakalim bebis beni nasil bir serap yapacak gorucez.
istanbuldaki komuslarimiz cok iyiler. Sagolsunlar cok ilgililer. biz istanbula hic benzemeyen cok guzel bir mahellede oturuyoruz. anne baba coook fakirken zar zor yapmislar evi orda , bi daha da tasinmadik . o yuzden belki hic bozulmamis metropollesmemis bi yer. kapiya gelip zili calip serap cama ciksin gobegi cikmis mi diye bakmaya geldim diyen komsularimiz var yano dusunun ) hepsi biseyler ormusler !koca mahalle butun kadinlar oturmus kizim icin elbiseler yelekler hirkalar ormusler. bir suru! annem anlatiyor hepsi harika olmuslar! cok mutlu oldum ! ev alma komsu al diye bosuna soylememisler ya ! akrabamiz falan cok yok ama komsularimiz ne kadar iyi insanlar!
bu arada bisey daha anlatayim ! bu cok komik! ben hamileyim hamileyim diyip te ortada karnim olmadan dolasiyor oldugum icin, serap hamile degil aslinda , urdunden bebek evlat edinip getirecek, evlatlik olacagi belli olmasin diye hamileyim diyip yerini yapiyor. son zamanda urdune gidecek bebegi alacak dogurdum diye getirecek ordan demisler ! ))) son zamanlar karnim belli olmaya baslayinca da utanip gelip soylemisler ! biz boyle dusunmustuk diye. bunlar aile dostlarimiz . aslinda iyi insanlar. ama hayal gucleri fazla calisiyor )amma senaryo di mi?
dogumdan korkmayin! bakin yasemin 40 dakikada dogurmus!

selam kızlar nasılsınız bugun, okul artık bana zor gelmeye başladı, sinir kat sayım fazla yüksek bugunlerde, tahammül sınırım fazla zorlanmaya başlandı, herşeye çabucak sinirleniyorum, gerçi kim olsa benim yerimde sinirlenir herhalde, bir an önce ev yaşamına dönmek sakin ve sükünetli bir ortamda oğlumun hazırlıklarını yapmak istiyorum, serap ne güzel komşuların varmış, benim maalesef fazla komşum yok, evin etrafında zaten yakında ev yok

merhaba DENIZ SOLMAZ aramiza hosgeldin allah kolaylikla yavrunu kucagina almasini nasip etsin,ben anlayamadim bebegin karninda nasil donmuyor,hareket etmiyor anlamindami soyluyorsun eger oyleyse fazla karninda yer kalmadigi icin az hareket ediyordur ama keske normal dogum yapsan (herseyin dogali iyidir)by.

yeni dogum yapan arkadasin gozu aydin olsun insallah saglikli ve uzun omurlu olur,diger dogum yapacaklarada allah yardimciniz olsun,oglum 10 aylik ama ben 2.bebegimi istiyorum siz boyle konustukca insan hevesleniyor tekrardan, 9 gun sonra randevum var dr da benim yumurtaya giden bir yolum tikali actirmak icin gidecam artik nezaman acarlarsa,sonra bende insallah araniza katilirim,hamile olursam soylerim by.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…