gunaydin kizlar. bugun tatil ama benim evde durasim yok . kocacik suriyeye gitti ben de fabrikaya geldim . suriye dedigim burnumuzun dibi tabi
) ama olsun !
hulyacim anne olmak nasil bisey bilmedigim icin merak ediyorum iste. acaba bebege asik olup dunyayi umursamayacak miyim nasil olucam ne cesit bir insana donusucem bilmiyorum . ama az kaldi! bakalim bebis beni nasil bir serap yapacak gorucez.
istanbuldaki komuslarimiz cok iyiler. Sagolsunlar cok ilgililer. biz istanbula hic benzemeyen cok guzel bir mahellede oturuyoruz. anne baba coook fakirken zar zor yapmislar evi orda , bi daha da tasinmadik . o yuzden belki hic bozulmamis metropollesmemis bi yer. kapiya gelip zili calip serap cama ciksin gobegi cikmis mi diye bakmaya geldim diyen komsularimiz var yano dusunun
) hepsi biseyler ormusler !koca mahalle butun kadinlar oturmus kizim icin elbiseler yelekler hirkalar ormusler. bir suru! annem anlatiyor hepsi harika olmuslar! cok mutlu oldum ! ev alma komsu al diye bosuna soylememisler ya ! akrabamiz falan cok yok ama komsularimiz ne kadar iyi insanlar!
bu arada bisey daha anlatayim ! bu cok komik! ben hamileyim hamileyim diyip te ortada karnim olmadan dolasiyor oldugum icin, serap hamile degil aslinda , urdunden bebek evlat edinip getirecek, evlatlik olacagi belli olmasin diye hamileyim diyip yerini yapiyor. son zamanda urdune gidecek bebegi alacak dogurdum diye getirecek ordan demisler !
))) son zamanlar karnim belli olmaya baslayinca da utanip gelip soylemisler ! biz boyle dusunmustuk diye. bunlar aile dostlarimiz . aslinda iyi insanlar. ama hayal gucleri fazla calisiyor
)amma senaryo di mi?
dogumdan korkmayin! bakin yasemin 40 dakikada dogurmus!