İYİ GECELER BENDE ALLAH NASİP EDERSE 20 ARALIKTA DOGUM YAPCAM...
CEYLİN---NAZ--DÜŞÜNDÜM AMA CEYLİNİ KİMSE BEGENMEDİ--NAZ İSE COK SADE DEDİLER-- COK KARARSIZIMfisfisfis:1no2:CADIARZU
slm oncelıkle hos geldın Allah hepımızı bır avazda kurtarsın(bu sehırde boyle dıyolar anlamını tam cozemedım ama ıyı bısey heralde:1shok: ) benım bebısım kız olursa adını AZRA(el degmemıs-saf-temız) koyacagım baska bırkac ısım daha var belkı begendıgın cıkar ıcınden anlamlarınıda yazıyorum ben esımden onay alamadım ama ıcımde kaldılar
ILGIM(serap-dus) MİRAY(yılın ılk ayında dogan)
KAYRA(guc) ALYA(gokyuzu)
bu arada ben dogumdan cok dogum sonrasından korkuyorum ya bır terslık olurda sezeryan olursam dıye benım oldugum sehırde kımsem yok aılemden kımsenın dogumuma gelme sansı yok.esımde ne anlasın bana ve bebege bakmaktan sonucta amelıyatlı olacagım zormu olacak cabukmu ayaga kalkacagım ılk bebegım ona nasıl bakacagım becerebılecekmıyım YA BEN NAPICAM YAAA... senağlama senağlama
Hülyacım nasılsın sonunda yakalayabildim galiba seni.
selam kızlar hepinize günaydın....
ben bugün kızımı görmeye gidiyorum teyzeleri....
dün çok ağrım oldu.sırtımdan karnıma doğru bıçak ağrısı gibi ağrılar girdi.galiba sancıydı.çok anlamadım ama.bakalım bugün nst de ne çıkacak?...........
mavili sanırım benim kızla senin kız birbirinin aynısı bende dün çok acı çektim sabaha kadar uyumadım bide sol bacağıma müthiş bi kramp girdi hala uyuşuk bi şekilde özellikle sana yazıyorum çünkü sanırım aynı gün doğum yapacağız bide sana sorularım var yanıtlarsan sevinirim
doğum tarihin belli oldu mu yani kesin olarak
nasıl doğum yapacaksın
kızın devamlı oynuyor mu
başı rahme inince sendede kasılma oluyor mu
göğüslerinde damarların belli oldu mu
bide karnının çapı ne kadar oldu ben hala 95 cm de sürünüyorum büyümüyor bi türlü Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hülyacığım sen nasılsın hayatım kusura bakma çok sık giremiyorum okul ev işi derken sınav haftasındayız sen bilirsin bi başladımı hepsi peşpeşe geliyor kızımı bile ihmal ettim ancak ders çalışıyorum zamanım derse ancak yetiyor
bu arada hülyacığım bende artık çok rahatsız oluyorum gece uyutmuyor kızım kendi uyuduğu zaman banada olur olmaz yerde uyku geliyor ama o uyanınca kesinlikle uyutmuyor benim konuş benimle oyna diyor sanki bende mecburen oynuyorum konuşuyorum sabahta uykusuz bi şekilde okula gidiyorum
bu arda artık doğsun onu o kadar çok öpmek istiyorum ki anlatamam
bebek beşiği aldık çok güzel ama ben yanımda yatırmak istiyorum bu konuyla ilgili bi fikrin varmı sen ne dersin yanımda yatması doğru olur mu
canım yeni gördüm mesajını kusura bakma hayatımmm, zeharcım çok kötüyüm belim çok ağrıyor, kuyruk sokumum özellikleee, fazla hareket edemiyorum sanki iğenler bıçaklar saplanıyor, berkanda böyle değildim, bunda çok yoğun ağrılar, dr a gitmem lazım bakalım ne diyecekkkk, sen nasılsın, prenses napıyorrr, umarım annesini yormuyordurr
elif canımmm umarım ruzeyi doya doya görürsün, iyi haberler alırsın, drdan gelince mutlaka yaz olur mu hayatım merak ederim ben şimdi
Çok geçmiş olsun canım,dr.a ne zaman gidiyosun kontrole bi görüş bakalım dr.unla ne diyo bu ağrılarına, 2. hamilelikler birinciye pek benzemiyor, kilo durumların nasıl, fazla kilo almamışsındır umarım. Ben 67.5 ile kaldım rejim yapmıyorum henüz, bakalım ne zaman eski halime dönerim bu yemeyle.
Zeynep dün gece 5.30 a kadar ne uyudu ne de beni uyuttu. Sabaha kadar televizyonun karşısında izlemediğim tekrar program kalmadı. İşin kötüsü 7 de kalktım 50 tane sigara böreği kızarttım. Emirin anasınıfında her pazartesi bir anne hazırlıyor kahvaltıyı aksilik bu ya sıra bendeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?