canım öncelikle allah zihin açıklığı versin diyelim hangi bölümde okuyorsun?, umarım kızın sana iyi gelir sınavlarını başarıyla geçersin
senin kız da pek hareketli olacak desene, benimki de hiç durmuyor tekmeleri rahat vermiyor, ayaklarını kemiğe yaslayıp öyle bir itiyor ki kendini sıpa, diyorum az kaldı şimdi karnımı delip dışarı çıkacak
canım yanında yatması çok güzel oluyor da sonra ayırması çok zor berkanı hep yanımda yatırmıştım çok hoşuma gidiyordu, bide gecelri uyumuyordu bir yatak bir beiş arası gidip gelmek zor geliyordu, oyle alıştı, bu sene ayrı yatmaya başladı arada bir yine yanımıza geliyor, bizimle uyumak istiyor, bence baştan hiçç yanında yatırma, kokuna alıştı mı ayrılmıyor sıpalar
Caccik yaninda yatirma bencede ,hem uykuda bebege zarar verebilirsin Allah korusun. Besik al yataginin yaninda dursun daha iyi ben öyle yapmyi düsünüyorum insallah.
Bugün kontrolüm vardi. Nst de sanci cikti azda olsa dünden beri cok belim agriyordu. Benim yaramazin kilosu cok önde ya doguramicam galiba :) Seker falan yok dedi en azindan. Birde iyi haber asagi dönmüs ,dogum pozisyonuna girmis yani. Bizde haberler böyle. dogum pozisyonunu alan varmi baska ?
Eda yi neden hastaneye aldilar sancilandigi icinmi ?
selam kızlar kaç gündür yoktum çünkü çok yoğun bir bel ağrım vardı üçgündür de sol bacağım kasılma başladı, yürüyemiyor, oturamıyor,yatamıyorum çok canım yanıyor bel fıtığı olabilirmişim
anam bende diyom bizimkızlar derede diye
bakın buldum sizi hehehe:)
alah yadımcın aolsun hulyacım
alah bi avada dogurun kızlarda kavuşum bebeciklerinize canlarım
biz aldık da buyutuk bile 4,5 aylık oldu kızım
anam bende diyom bizimkızlar derede diye
bakın buldum sizi hehehe:)
alah yadımcın aolsun hulyacım
alah bi avada dogurun kızlarda kavuşum bebeciklerinize canlarım
biz aldık da buyutuk bile 4,5 aylık oldu kızım
çok şükür allahıma bugun daha iyiyim, dün dr a gittim dayanamadım ağrılara, beyin cerrahına da göründüm, hamile olduğum için röntgen, mr çekimi yapamayacağını söyledi, muayene etti, doğumdan sonra gel dedi, bel fıtığı da olabilir, diskte sorun da olabilir dedi, kesin bişey söylemedi, allah kimseye böyle bir ağrı versin, son günlerde sol bacağımı kullanamaz hale gelmiştim, çok şükür bugun iyiyim
bu arada bebeğim 3100 gr olmuş, üç haftam kalmış doğuma,iki hafta öne çekti, 10 gün sonra drla birlikte doğum şekline karar vereceğiz, şimdiden heyecan başladı, allahım çok az kaldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?