Aralık 2007 Anneleri

canım çocuk gelişimi okuyorum çok zevkli geçiyor bebeklerle ilgiliyiz hep ayrıca bazı derslerde denek oluyorum bazıların da numune hoş bişey

bide geceleri kramplar için siz ne yapıyorsunuz ben ne yaptıysam geçmiyor gece uyuyamıyorum ay oy uff demekten eşim yanımdan kaçacak az kaldı

ya bende bebeğim için beşik aldım ama yanımda yatmasını çokk istiyorum alışsın bana bişey olmazki bende ona alışırım

Caccik yaninda yatirma bencede ,hem uykuda bebege zarar verebilirsin Allah korusun. Besik al yataginin yaninda dursun daha iyi ben öyle yapmyi düsünüyorum insallah.

kız uyutur mu ki bi arkadaşım caccik hazır ol uykusuz kalmaya dedi bende madem uyumayacağım bari yanımda kalsın onu izlerim diyorum

Bugün kontrolüm vardi. Nst de sanci cikti azda olsa dünden beri cok belim agriyordu. Benim yaramazin kilosu cok önde ya doguramicam galiba :) Seker falan yok dedi en azindan. Birde iyi haber asagi dönmüs ,dogum pozisyonuna girmis yani. Bizde haberler böyle. dogum pozisyonunu alan varmi baska ?

ben de bebegimle yatmiycam . oyle olacagini dusunuyordum ama annem uyurken ezer bogarsin bebegi olmaz dedi. yatagimin yaninda sepetinde uyusun yavru kusum.
benim bebis iki uc aydir falan basasagi duruyor zaten, normal dogum icin problem yok. bende fena kansizlik cikti. serum aldim. haftada bir serum yiycem artik. bi de idrar yolu enfeksiyonu cikti onun icinde antibiyotige basladim. gerci hic sikayetim yoktu sanirim enfeksiyon yeni baslamis iyi ki tahlili yaptirmisim.
sanirim benim bebek gec gelecek cunku su alistirma kasilmalari sancilar falan daha baslamadi bende. halbuki ben biran once dogsun istiyorum. insallah 40. 42. haftay akadar bekletmez beni zillicim ya!ban ahep vaktindne once dogurucam gibi geliyordu ama. bilmiyom nasil olacak. ama tek sorun cok cok cok ama cok hareket etmesi! hic durmuyor ya ordan oraya ordan oraya ne yapiyor anlamiyorum.karnim sekilden sekile giriyor hic durmuyor .
zehra hanim zehra hanim! ne zannettiniz! kiz buyutmek kolay diil tabi ki nasli olacak. simdi sana cektiriyor buyuyunce de kocasina cektirecek! biz nasil yapiyoruz ? daha bebeklikten basliyor disi milletinin nazi cazi. ama cekeceksin kiz annesi olmak kolay diil sekerim ya! daha o buyusun o zaman gor onun susu pusu tokam kemerime uymadi etegimin firfirini begenmedim bilmem ney! ohooo daha neler bekliyo senii!!
kiz hulya! demek vazgectin 3. den ) aslinda senin bir ogretmen olarak o kadar cocugun kahrini cektikten sonra bir bebek yapmayakarar vermis olman bile mucize! isin zor allah kolaylik versin canim benim!
elif kizin durdu durdu aniden atak yapti birden bire buyuyuverdi tombis oldu cikti! maslallah ona. azicik kaldi senin. biran once dogurda bize de anlat bakalim

selam kızlar...
bende bebeğimle yatmayacağım sadece pazar sabahları keyif yapmayı düşünüyorum babası kızım ve ben...onun dışında zaten yatak aldım ama şimdilik onda yatırmayacağım...bide bambu dan sepet yaptırdık o başucumda duruyor onda yatıracağım....ağlayınca kalkar bakarım...
serapcım kendine dikkat et ilaçlarını ihmal etme.artık sıra bizde.erken doğum olmazsa bizlerde doğururuz yakında..bak eda yı aldılar hastaneye..rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah...sağlıkla babaklerimizi kucağımıza alalım inşallah...valla belli olmuyor ben herkesden önce giderim diyodum ama benim damat daha erken gelecek galiba...

Serap ne aceleci senin kiz öyle dönmüs erkenden bildigim 35 haftadan itibaren yerlerini aliyorlar. Herhalde dedi nasilsa bu is olacak erkenden yapayimda aradan ciksin

bu arada bende vazgectim ücüncüden ne zor is bu hamilelik yaa :bbo:

canım bu nts ne yaa ben bilmiyorum kimsede bana açıklamadı bu arada bebeklerin kilosu ne kadar

benim kız çok zayıflamış

yada bana öle geliyor BEN AYIN 27 SİNDE DR A GİDİCEM

slm kıslar ben doğurmadım önümüzdeki hafta sezeryan olacam 17 sinde gidip nst ye bağlanacam ve dr um gün verecek.bebek ters olduğu için şimdide ters bebeklerin normal doğumu yasakmış.mecburen sezeryançookk korkuyorummmmmmmmm....allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin ...

Eda yi neden hastaneye aldilar sancilandigi icinmi ?

edanın 2 cm açılması olmuş...erken doğum demişler.doğmaması içinde bolca serum vermişler...en geç 2 hafta içinde doğar demişler bebişine....allah yardımcısı olsun canım benim...hastanede her gelen bi el atmış....valla en güzeli evde doğurmak ya...

denizcim demek doğuma gidiyorsun.korkma canım benim gözünü açtığında oğluşun yanında olacak.ne güzel artık bitti bekleme süren.tüm sıkıntılartın bitecek...bu arada hülya nerelerde ya...hiç ses soluk yok...

selam kızlar kaç gündür yoktum çünkü çok yoğun bir bel ağrım vardı üçgündür de sol bacağım kasılma başladı, yürüyemiyor, oturamıyor,yatamıyorum çok canım yanıyor bel fıtığı olabilirmişim

anam bende diyom bizimkızlar derede diye
bakın buldum sizi hehehe:)
alah yadımcın aolsun hulyacım
alah bi avada dogurun kızlarda kavuşum bebeciklerinize canlarım
biz aldık da buyutuk bile 4,5 aylık oldu kızım

canım benim çok geçmiş olsun bende seni merak ediyordum.arayacaktım valla...bu arada aynı ağrılardan bende de var.acaba bende mi fıtık olacaım.sana kim dedi canım bel fıtığını.gebelikle alakalı değil mi bu ağrılar...

inşallah canım.gerçekten gizem kocaman oldu yaa...sen doğuma giderken bizim daha göbişimiz bile yoktu.zaman ne çabuk geçiyor...a.s.

çok şükür allahıma bugun daha iyiyim, dün dr a gittim dayanamadım ağrılara, beyin cerrahına da göründüm, hamile olduğum için röntgen, mr çekimi yapamayacağını söyledi, muayene etti, doğumdan sonra gel dedi, bel fıtığı da olabilir, diskte sorun da olabilir dedi, kesin bişey söylemedi, allah kimseye böyle bir ağrı versin, son günlerde sol bacağımı kullanamaz hale gelmiştim, çok şükür bugun iyiyim
bu arada bebeğim 3100 gr olmuş, üç haftam kalmış doğuma,iki hafta öne çekti, 10 gün sonra drla birlikte doğum şekline karar vereceğiz, şimdiden heyecan başladı, allahım çok az kaldıııı

sağol canımmm, zaman ne çabuk geçiyor değil mi, ne olur bizim için dua et sağlıcakla kavuşalım bebişlerimizeee

canım benim iyice azalmış...maşallah oğluna da ne kadar büyümüş ya....bende geçen pazartesi gittim 2440 gr dı..bu pazartesi tekrar gideceğim...doktor benide öne çekti.pazartesi gittiğimde son 4 hafta dedi.bakalım şimdi ne diyecek.hülya sona geliyoruz artık.çok heycanlı yaa...sen izne ayrıldın mı...

eliffff sen nasılsın canımm aman ağrıalara dikkat et, fazla yorma kendini, son üç haftaya girmişim bendeeee

çok ağrım var hülya.artık yemek bile yaparken çok zorlanıyorum...hiç bu kadar artacağını düşünmemiştim.pazartesi bende son 3 egiriyorum ama çantam bile hazır değil..........

ağrın varsa aman dikkat et, ağrın nerede var mesela, drun nediyor bu durumda, erken doğum olabilr belkide, alttan muayene oldun mu, pazartesi iyi bir kontrolden geç canım, ben hala çalışıyorum, haftaya cuma bırakacağım, benimde hiçbişeyim hazır değil, çanta hazırlanacak, çamaşırlar yıkanıp ütülenecek, ev temizliği yapılacakkk, iş çokk, bu ağrılarla nasıl yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…