Aralık 2007 Anneleri

Merhaba tatlı hamişler bende aralık annesiyim 35+6 dayım. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama konulara katılmak yeni nasip oldu. Ben acayip yoğun çalışıyordum sonunda yerime birini aldılarda bende biraz rahatladım. Kısmetse önümüzdeki haftada izne ayrılacağım. Bu arada nimetilker çok yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyoruz. Kızını soracak olursanız çok iyi...

hoşgeldin canım allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah..nimeti görürsen çok selam söyle.onun izni bitecek biz gideceğiz.kızını da göremedik...

canım doktor bana anlattı benimkiler doğum ağrısı değil...sırtım ve belim ağrıyor birde kalçam.daha alttan muayene olmadım.olmak da istemiyorum yaaa..
temizlik yapılmadı çantalar hazır değil kardeşim askere gidiyıor salı günü onunla uğraşıyorum sürekli.çıldırmaya az kaldı valla...bi eşim var yardım eden...ama yetmiyor...kendimi anneanneler gibi hissediyorum..

hoşgeldin canım allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah..nimeti görürsen çok selam söyle.onun izni bitecek biz gideceğiz.kızını da göremedik...

Teşekkür ederim canım. Maşallah çok tatlı bir kızı var. Saçlarını bir görmeniz lazım...
3 hafta sonra izni bitiyor nimetin izne erken çıktığı için kızıyla fazla vakit geçiremeden başlamak zorunda kalıyor. Şu anda senelik iznini kullanıyor zaten.

Ah ah gecmis olsun kizlar ayni dertten bendede var. Belim agriyor , devamli wc ihtiyaci varmis gibi baski aci. Aksamlari özellikle ayakta zor duruyorum, kalcama agri vuruyor. Yemek zor yapiyorum artik esim gerisine yardim ediyor toplamaya makinaya koymaya. Nst de cikti sanci zaten. bende sanmiyorum fazla bekleyecegini iki en gec üc hafta sanirim aslinda bes hafta var ama bu gidisle zor. Allah yardimcimiz olsun

canım bu nts ne yaa ben bilmiyorum kimsede bana açıklamadı bu arada bebeklerin kilosu ne kadar

benim kız çok zayıflamış

yada bana öle geliyor BEN AYIN 27 SİNDE DR A GİDİCEM

Bebegin kalp atisini ve sanci varmi diye ölcen alet. Aslinda girmis olman lazim dr. a sor bakalim. Her iki haftaya indi kontrollerim ve her defasinda ölcüyorlar yarim saat bagli kaliyorum. Birde 36 haftadan itibaren akupunktur yapiyor doktorum istek üzerine dogumu kolaylastiriyormus. Denicem bakalim merak ettim yerimseniben

iki kaburgamın arasında bıçak var devamlı batıyor sizde de var mı çok zor geliyor bu arada kızım yemek yemeyi çok seviyor ben ne zaman et ve et ürünü yesem o gece kızım uyumuyor devamlı oynuyor hatta yemeği(yemek derken et ve et ürünü)ağzıma atınca kımıl kımıl ediyor AYNI BABASINA ÇEKMİŞ ETÇİL BİŞEY OLCAK hatta babasıda doğsun sen evde yokken biberona et suyu koyup onu içiricem diyor KIZ BUNLAR BABALI KIZLI ETÇİL OLURSA BEN AÇ KALIRIM :)))))))))

ama artık doğmasını çok istiyorum bu arda siz yanında yatırma diyorsunuz ama ben dayanamayıp yatıra bilirim o yüzden şimdiden antraman yapıp yanıma yastık alıyorum

bu arada hala karnım çıkmadı dr a gidebilirim tedirgin olmaya başladım nerdeyse bir ay kaldı ama hala 5 aylık bebek karnı

neyse az kaldı canım sabredeceğiz artık, inşallah fazla bekletmez bebişler bizi, son günler çok zor geçiyorrr

hatice galiba ismin değil mi canım, yanlış hitap etmiş olmayayım, eşin adanalı olduğu için etçil olması normal, kzın da ona çekmiştir mutlaka, benim eşim de adanalı ve en büyük hayali et ağacı olsa altına geçsem koparıp yesem diyee
adanalı olup da ete düşkün olmayan tanımıyorummm yandın kızın da o yolda ilerliyor
karnının büyüklüğünü takma kafana gelişimi haftasına uygun gidiyorsa sorun yoktur, iç karnın geniş olabilir

canım aramıza hoşgeldn nimete çooookkk selamm işe başlasın da görüşelim gerçi 3 hafta sonra doğurmuş da olabilirm kızının resmini görelim bakalımm

merhaba kizlar. hulyacim gecmis olsun. elifcim sana da gecmis olsun. azicik kaldi yakinda tum problemler bitecek az daha sabredin guclu annelerim benim. gerci simdi ciksin ciksin diye dua ediyoruz dogduklarinda geri girsin iceri diye dua edecekmisiz oyle diyorlar
bana da ne olduysa iki gun ayni sizin gibi hissettim bel agrisi sirt agrisi yururken onde kaskati bir karin, eyvah serap dedim artik hamilesin ! ) ama simdi gecti cok sukur yine cok iyiyim masallah diyeyim kendime. ama tabiki bir ay onceki gibi degilim. kizim iceride hic durmadan sanirim badana yaptigini saniyor elimi ayagimi surekli karnimin icinde bir o yana bir bu yana gidiyor, bi ciksa ordan ! ama benim daha coook var! benim doktor hic gunumu geri falan almiyor, noel bebegi diyip duruyor bakalim ne zman dogacak. ama normal sartlarda gelirse eger daha ennnnn az en az 1 ayim var !
caccik ne guzel iste karninin olmamais olsa catlayacaktin daha mi iyiolacakti. senin kiz masallah kocaman tombik cikiyo her kontrolunde. daha ne ? bu kiz bebeklere ozgu bisye olabilir bak benim de karnim yok ama ne kadar isime yariyor. bi suru anlasmalar yapiyorum mesela gecen gun koooocccaaamannn bir firmayla uzun sureli bi anlasma yaptim adamlar karnim burnumda olsaydi bu isi hayatta vermezlerdi bana ama hamile olduumu anlamadiklari iicn verdiler! ucaga da sorunsuz raporsuz binebiliyorum. birden buyumezse karnim da daha az catlayacak yeni kiyafetler icin para da harcamak zorunda diilim ! ee ne sansliyiz iste !!! bebeisler cikacaklar ve biz yaz geldiinde bikinilerimizin icine rahatlikla sigabilicez! daha ne istiyosun bakim ? kizlarimiz annelerini hamilelikte bile sisirmiyolar hayirli evlatlar hayirliii! gerci ben senin derdini biliyorum . karnim ciksinda kocamdan hizmet goreyim diyosun ama o zor anacim. herifin adanaliymis madem karnin burnuna degse o yine is guc yapmaz. ))

moonshine hulya kutu heyecaniyla dogurmayin da simdi ! sakin olun bakim ! son ayiniz hayirli ugurlu olsun. bir avazda dogurun insallah yakisikliklarinizi saglikla kucaklariniza alin! demek ki benimde 5 gunum kaldi geliyorum pesinizden kizlar!

Haklisin valla zaten ikimizde erken gelecek diye bir hisle dolasip duruyoruz. En sona kalmayiz insallah birde :)

Gel gel burasi acaip havadar valla nefes aldim yau :sm_cool:

SELAM KIZLAR NASILSINIZ???
ben iyi sayılırım...dün kardeşime asker eğlencesi yaptık...yarın gidiyor kardeşim...ufff çok zor bişey yaaa......rabbim bütün askerlerimizi korusun inşallah...
akşam doktora gidyorum kızlar artık haftada bir gidecekmişim.doktorun yeni verdiği tarihe göre değiştirdim kafadan son kutuya atlamış oldum.benim kız herkesden önce gelecek galiba ama bende hiç sancı falan yok.belki akşam nst de çıkar...acaba sema ve duygu doğum yaptı mı....merak ediyorum.kızalr son 10 gün işten çıkmama.artık evde olmak dinlenmek istiyorum.bu arada artık çantaları hazırladım sonunda...uğraştırdı ama çok zevkli....

yaa mavili sen benimle aynı gün doğum yapmayacakmıydın ne oldu ikişer ikşer mi saydın günleri bu arada çantanda neler var bende hazırladım eksiklerimiz var mı bakalım ok mi canım lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

canım ben geriden sayıyordum doktor geriden saydırıyordu bana adet tarihinden 15 kadar geriydi.şimdi adet tarhine göre tekrar aldı.yani benim 3 haftam var doğuma...en geç 12 aralık...onun için öyle oldu canım..
çantamda neler var hemen yazayım...
bebek için:
2 tane biri 12 li biri 5 li hastane çıkışı
battaniye
bez
ıslak mendil
ağız bezi
emzik-emzik kutusu var canım ha birde yelek ve extra zıbın
kendim için:
gecelik
sabahlık
pijama
terlik
nevresim takımı(şart değil ama ben huyluyum)
çorap,atlet,külot
göğüs pedi,göğüs koruyucu
havlu
tarak,toka
el sabunu
ıslak mendil
fotoğraf makinesi
hamile dosyası var canım...
sende neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…