Merhaba tatlı hamişler bende aralık annesiyim 35+6 dayım. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama konulara katılmak yeni nasip oldu. Ben acayip yoğun çalışıyordum sonunda yerime birini aldılarda bende biraz rahatladım. Kısmetse önümüzdeki haftada izne ayrılacağım. Bu arada nimetilker çok yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyoruz. Kızını soracak olursanız çok iyi...
ağrın varsa aman dikkat et, ağrın nerede var mesela, drun nediyor bu durumda, erken doğum olabilr belkide, alttan muayene oldun mu, pazartesi iyi bir kontrolden geç canım, ben hala çalışıyorum, haftaya cuma bırakacağım, benimde hiçbişeyim hazır değil, çanta hazırlanacak, çamaşırlar yıkanıp ütülenecek, ev temizliği yapılacakkk, iş çokk, bu ağrılarla nasıl yapacağım bilmiyorum
hoşgeldin canım allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah..nimeti görürsen çok selam söyle.onun izni bitecek biz gideceğiz.kızını da göremedik...
canım bu nts ne yaa ben bilmiyorum kimsede bana açıklamadı bu arada bebeklerin kilosu ne kadar
benim kız çok zayıflamış
yada bana öle geliyor BEN AYIN 27 SİNDE DR A GİDİCEM
Ah ah gecmis olsun kizlar ayni dertten bendede var. Belim agriyor , devamli wc ihtiyaci varmis gibi baski aci. Aksamlari özellikle ayakta zor duruyorum, kalcama agri vuruyor. Yemek zor yapiyorum artik esim gerisine yardim ediyor toplamaya makinaya koymaya. Nst de cikti sanci zaten. bende sanmiyorum fazla bekleyecegini iki en gec üc hafta sanirim aslinda bes hafta var ama bu gidisle zor. Allah yardimcimiz olsun
iki kaburgamın arasında bıçak var devamlı batıyor sizde de var mı çok zor geliyor bu arada kızım yemek yemeyi çok seviyor ben ne zaman et ve et ürünü yesem o gece kızım uyumuyor devamlı oynuyor hatta yemeği(yemek derken et ve et ürünü)ağzıma atınca kımıl kımıl ediyor AYNI BABASINA ÇEKMİŞ ETÇİL BİŞEY OLCAK hatta babasıda doğsun sen evde yokken biberona et suyu koyup onu içiricem diyor KIZ BUNLAR BABALI KIZLI ETÇİL OLURSA BEN AÇ KALIRIM :)))))))))
ama artık doğmasını çok istiyorum bu arda siz yanında yatırma diyorsunuz ama ben dayanamayıp yatıra bilirim o yüzden şimdiden antraman yapıp yanıma yastık alıyorum
bu arada hala karnım çıkmadı dr a gidebilirim tedirgin olmaya başladım nerdeyse bir ay kaldı ama hala 5 aylık bebek karnı
Teşekkür ederim canım. Maşallah çok tatlı bir kızı var. Saçlarını bir görmeniz lazım...
3 hafta sonra izni bitiyor nimetin izne erken çıktığı için kızıyla fazla vakit geçiremeden başlamak zorunda kalıyor. Şu anda senelik iznini kullanıyor zaten.
SELAM KIZLAR NASILSINIZ???
ben iyi sayılırım...dün kardeşime asker eğlencesi yaptık...yarın gidiyor kardeşim...ufff çok zor bişey yaaa......rabbim bütün askerlerimizi korusun inşallah...
akşam doktora gidyorum kızlar artık haftada bir gidecekmişim.doktorun yeni verdiği tarihe göre değiştirdim kafadan son kutuya atlamış oldum.benim kız herkesden önce gelecek galiba ama bende hiç sancı falan yok.belki akşam nst de çıkar...acaba sema ve duygu doğum yaptı mı....merak ediyorum.kızalr son 10 gün işten çıkmama.artık evde olmak dinlenmek istiyorum.bu arada artık çantaları hazırladım sonunda...uğraştırdı ama çok zevkli....
yaa mavili sen benimle aynı gün doğum yapmayacakmıydın ne oldu ikişer ikşer mi saydın günleri bu arada çantanda neler var bende hazırladım eksiklerimiz var mı bakalım ok mi canım lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?