Aralık 2007 Anneleri

bende çantayı hazır ettim ama eksikler çıkar kesin.. oda takımı tamam kıyafetlerde tamam sadece beşik kaldı. siz beşik işini ne yaptınız park yatak mı oldu beşik mi?

benim pierre cardin park yatağım var.bir de pembe beşik var bambudan...ilk zamanlar beşik de yatıracağım.sonra yatağına...

kendine hasta bezi almamışsın mavili...............

canım hasta bezini eşim hastaneden alacak.o yüzden almadım ben...yatak da beşik de şart değil ama şöyle bişey var.eğer beşik alırsan bi kaç ay sonra bebek sığmayacak beşiğe ve mecburen yatak almak zorunda kalacaksın..seçim senin oluyor bu konuda

benim beşik vardı...hevesim kaldı o yüzden kullanacağım masraf yapmadım yani.ablamın kızının beşiği...yatağı kendimiz aldık mecbur.ilerde oda takımı alacağız ama bayağı sonra olur...

normal yataktan daha hesaplı oluyor park yatak...hemde taşınabilir.ilerde mobilya alınca tam takım alırsın ama şimdi karyola alsan ilerde de mobilya alınca yatak bi işine yaramayacak birine vermen gerekecek...bence en iyisi park yatak tabi yine seçim senin canım...

benim daha biseyim yok. hele burda hiccc bisey yok. ahaha bugun sancim tutsa bebek ciplak kalacak hastanede yani !! ))
kizlar ben ne zaman donsem acaba istanbula ya? daha doguma cok var ama ?? kac hafta oncesinden gitsem uygun olur sizce?
caccik , su kaburgalarinin arasindaki bicagin aynisindan bende de var. hamilelikle ilgili tek sorunum bu ! doktora sordum, bebisin dizleriymis orda, baski yapip acitiyormus. bi de arasira kasinti yapiyor orasi icten oldugu ucun kasiyamiyorsun da! cok gicik bisey batip duruyor ya! caresi de yokmus malesef , belki son ay bebek asagiya inince orayi acitmaktan vazgecer.

son ayina girenler bebeginiz asagiya indi mi bakim?

eliff geçmiş olsun canımm, serap ağrılar olması normal bebek aşağı inince geçer canım, yarın okulda son günüm çok şükür allahıma, artık doğuma hazırlnabilirm, daha hiçbirşey hazır değil

birazdan gideceğim canım.4 de randevum var.bakalım ne diyecek.gelince yazarım.....çok fena ağrım var hülyacım yaaa...artık oynamıyorum ben.benim iznime 10 gün var daha neyi bekliyorsam artık...

kızlar doktordan geldim.bebeğim 2770 gr. olmuş bayağı iyi kilo almış dedi ama kafası aşağıdaydı ne güzel tekrar yukarı çıkmış ya....benim normal doğum hayallerim suya düştü.tekrar dönebilirmiş ama çok az ihtimal dedi yaaa..bende ne sancı ne başka bişey hanımefendinin keyfi yerinde yani....

canım maşallah ruzeye, berkan doğuma son bir hafta kala ters dönmüştü, sonra tekrar döndü, o kadar kilolu olmasına rağmen, inş seninki de döner, dönmezse de sağlık olsun, herşeyde bir hayır vardır, üzme kendini

bilmiyorum hülyacım ya.içime bi kurt düştü işte..gerçi bana içimden hep bi ses sezeryan olacağımı söylüyrdu.gerçekten de öyle olacak galiba.
hülyacım artık büroda duramıyorum.çalışmak .çok zor geliyor.psikolojimde çok bozuldu.hafta sonu ayrılıyorum artık.aslında eşim hemen git diyor ama ben hafta sonu ayrılacağım...dinlenmeye çok ihtiyacım var.bu hamilelik beni çok yordu...ikinciyi artık çok zor düşünürüm sanırım...

ah ahhh anlıyorum seni elifcim ama biliyosun bende çok çektim halada çekiyorum bide yatağa bağandım şimdi bak şurda iki satır yazacam annem 40 laf söyledi şimdi gidip gene yatıcam yatmaktan kemiklerim sızlıyo bide üstüne moralim bozuldu bebeğim az kilo almış bu hafta 2660 olmuş öptüm çok buarada acaba ben aralık annesimi olcam kasımmı

kızlar halam geliyor doğumuma o gelirken bebeğe eşyalar getirecek ben hastane çantamı yeniden düzenliyorum

oyüzden bişey yazamıyorum son haliyle yazarım

ağrılara gelince ben rahatım 2 gündür ama yarın kontürolüm var bakalım sanırım benim bebek sıska doğacak karnım hala küçük bide pek iştahım yok canım bişeyler çekiyor ama mutfağa gitmek zor geliyor sonra geçiyor ama gece mutlaka acıkıp kalkıyorum sütü ihmal etmiyorum bi pekmez içiyorum bu aralar

kaburgalarım hala batıyor midem yanıyor bide ben 14 aralık sezeryan düşünüyorum siz ne dersiniz bi problem yok ama şöyle bi planım var öğrenci olduğum için :

14-15 aralık doğum

17-18 aralık okula gitmem raporsuz

19-20-21-22-23 aralık tatil (bayram tatili)

24-31 aralık raporlu izin

1 ocak zaten tatil

2 ocak okula giderim

umarım böyle olur bu plan için cevap yazarsanız sevinirim yarın dr a gidicem çünkü
hepinizi seviyorum bu arada kızımın adı ırmak olarak değişti

canım benimde bu aralar ağrılar hiç gelmiyor aklıma...aslında ağrı sızı var ama artık umursamıyorum.ayrılıyorum hafta sonu işten rahat ederim birazcık...sen planını yapmışsın ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef..ya tutmazsa ki inşallah tutar ama...e sen o zaman bu okulun yüzünden kızınla nasıl ilgileneceksin canım.izin falan da sıkıntı olur.çalışmak bi dert okumak ayrı bir dert valla...allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…