Aralık 2007 Anneleri

eda bugün allaha ne kadar şükrettim bilemezsin.iyiki oğlum olmamış diye.az önce kardeşimi yolcu ettik.çok zordu hala da zor..üstüne daha kocamı yollayacağım askere...bi de oğlum olsaydı onu yollamam gerekecekti.bu kadarı fazla inan.ikinciyi zaten zor düşünürüm diyordum şimde erkek olma ihtimalini göz önüne alırsak hiç yapmayı düşünmüyorum artık...buraya yazana kadar bana mesaj atsaydın ya deli.yataktan kalakma sen.gerçi bu mesajı da göremezsin ama sen sanırım bu hafta doğurursun.bence bebeğinin kilosu iyi çünkü ben pazratesi gittim 2770 gr dı ve gayet iyi dedi.merak etme seninkide iyidir.doğunca daha çok kilo alıyorlarmış bebek milleti.sıkma canını..rabbim sağlıkla kurtulmak nasip etsin inşallah....sen bu gidişle kasım annesi olacaksın.ben bu kasım ayını hiç sevmedim................(ben kardeşimi istiyorum)senağlama

selam kızlarrrr nasılsınız çok şükür allahıma artık evdeyim okuldan ayrıldım ev yaşamı da pek rahat değil aslında birsürü iş beni bekliyorrr yavaş yavaş yavaş yaparım artık
cacık senin de işin zor hem okul hem bebek allah yardımcın olsun kocana da büyük işler düşüyor inş sana yardımcı olur
elif allah kavuştursun canım, hiç üzülme kardeşin aslanlar gibi yapıp gelecek askerliğini, şimdi günler geçmeyecekmiş gibi gelir, bir süre sonra aa ne kadar çabuk geçmi diyeceksin, allah kavuştursun, sen de asrtık ayrıl işten şurda ne kaldı ki doğuma

saol hülyacım.inşallah su gibi geçer zaman....eşyalarımı topluyorum bugün canım.hafta sonu çıkıyorum artık işten...ama evde dinlenebileceğimi hiç sanmıyorum ben.işler hep beni bekliyor valla.evde olmayla dinlenilmiyor ki...

haklısınız kızlar evde hiç dinlenemiyor insan benim bu gün okulum yok her hafta yatıcam diyorum ama evde daha çok yoruluyorum
bebek eşyalarına gözüm takılıyor her şeyi dağınık halamı bekliyorum gelsin beraber toplayalım diye
evde heryeri toz götürüyor bulaşık zaten 2 kişi olmamıza rağmen hiç bitmiyor çamaşır deseniz yıkanıyor asıyorum 1 hafta ipte kalıyor ütü desen ayrı dert üfff yaaa hala nerdesinnnnnnnn gelllllllll artıkkkkkkkkkk

bu arada ben şimdi dr a gidiyorum kızıma bi bakam nasıl olmuş fallik kilosu biraz düşük olcak ama neyse artık doğduktan sonra alırkızımın adı ırmak olarak değişti duyrulur

son kutudayımmm yaaa inanmıyorummmmmmmmmmm

canım git bakalım ne diyecek doktor....adı da çok güzelmiş.adıyla yaşasın inşallah....

Dr A Gittim Kizim Uzun Boylu Olcakmiş Uyruk Kemiğini ölçümünden Sonra öle Dedi Dr Bide Günde 4 Lt Sivi Al Dedi Ben Aliyorum Siviyi Ama Idrarla Atiyorum Nasil Olcak Anlamiyorum Nts Ye Girdim Sanci çikmadi Doğuma Tam 1 Ay Var Dedi Bakalim

Ben Korkuyorum Artik Kizlar Doğumdan

oh anasi gibi uzun boylu sulun gibi bi kizin olacak desene sekerim. siviyi idrarla atman normal gerekli olan kismini kullaniyodur vucut. kilosuna takmistin kafayi nasil iyi miymis rahatladin mi biraz bakalim ?

maşallah kızına ne güzel selvi boylu, manken gibi bir kız olur, kiloyu takma kafana, anne sütünü alınca gelişip serpilir bebeğin, sancın olmaması da güzel, daha doğuma var, az daha gelişip toparlansın bakalım

cacıkcım maşallah kızına....ne mutlu sana da 4 lt sıvı bana biraz fazla geldi canım ya.......fazlası bebekde zararlı diye biliyorum canım ben...tabi doktordan iyi bilemeyiz ama

Canım benim Allah kavuştursun bende daha kardeşimi yollıycam askere ama kızınıda el oğluna vereceksin ii davranıyolarmı diye kafa yoracaksın kız ya da erkek evlat dedinmi direk durup düşünmeye başlıyosun heryerde.Buakşamda kotrolüm vardı 2700 olmuş kilosu haftaya ilacı bırak dedi doktor normal istiyosan sancı bekleyelim her hafta da nstye bağlan dedi suyu falan normal ilk defa tam karşıdan gördüm yüzünü tombik yanaklımın çok şekerdi Allah nazarlardan saklasın içim eridi ya bakalım kucağıma alınca napıcam

SLM HERKEZE BUGUN DOKTORA GITTIM BEBEGIM CINSIYETINI GENE GOSTERMEDI.(BABASI GIBI INAT OLACAK HERALDE ODA FOTOGRAF BILE CEKTIRMEZkafamçokkarıştı)DOKTOR NST YE SOKTU DAHA VAKTIM VAR AMA BENDEKI SANCILAR DOGUM SANCILARIYMIS ORAN %75 IN USTUNDE CIKTI YANI HER AN GELEBILIR DEDI DOKTOR BOL BOL YATMALIYMISIM(SANKI BASKA NE YAPIYOSAM...)BEBISIM SAGLIKLIYMIS TAM 2,650kg GAYET NORMAL DEDI DOKTOR NE KUCUK NE BUYUK BIR BEBEK OLACAK DEDI.AMA COK KORKUYORUM YA BIR ANDA ANSIZIN DOGARSA SU AN DAHA COK KUCUK 34 GUN DAHA SABRETMESI LAZIM NASIL ZAPTEDECEGIM ONU ICERIDE BILEMIYORUM.SANIRIM BENIM GIBI SABIRSIZ VE TEZCANLI OLACAK BENDE 8 AYLIK DOGMUSUM.
AMA BIR YANDANDA ONU BIR AN EVVEL GORMEYI COK ISTIYORUM

selam benden de herkese. bugün işte son günüm:)) salı günü dr randevum var, doğum şekline karar vereceğiz. bebeğim en son 3,200 olmuştu. o açıdan sezeryan olma ihtimalim var. gene de 38. haftada aldırmak istemiyorum, durabildiği kadar dursun. hazırlıklarım bitti. sadece kendime terlik alacağım. hastaneye neler verdiklerini sordum sadece kendinize gecelik, bebeğe 1 takım hastane çıkışı getirin gerisini biz karşılıyoruz dediler ama içim rahat etmedi tabi koca hastane bavulunu götüreceğim gene. hastane odası ikramlarımız da tamam. bebek şekeri, çikolata ve lohusa şerbeti. gerçi lohusa şerbetini nasıl ikram edeceğim hastanede bilemiyorum, biraz zor olacak ama hastaneye gelenler eve gelemeyecekler (çok uzak) onun için mutlaka ikram etmek istiyorum. bebeğimin odası hazır, giysileri yıkanıp ütülenip yerleştirildi. yarın odası yeniden derinlemesine temizlenecek sonra bir tek aksesuarlar kaldı duvarlara monte edilecek. cibinlik, tablo, raf v.s. onları da bu pazar yaparsak tamamen hazırız. sağlıkla gelsin hepimizin bebeği.

eslenay gerçekten inatçıymış:) tam bir süpriz bebek:))

Merhaba Canım,
Hastaneye karar verebildinmi? Yanlış hatırlamıyorsam Medical Park'la ilgili araştırma yapıyordun.

maşallah ne kadar inatçıymış senin bebek demek hala göstermedi cinsiyetini hayırlsı olsun böylesi de güzel, merak içinde bekleeyceksin, inş gününü doldurur acele etmesin bakalım daha varrr

maşallah canım yaa ne güzel tüm hazırlıkları bitirmişsin, benim daha hiç bişey hazır değil bugun bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum ütüleyip yerleştireyim, pazartesi de benim kontrolüm var, biz de doğum şekline karar verceğiz, hayırlısı bakalım, dr.dan gelince yazıp bilgilendirsen sevinirim neye karar verdiğinizi

hülyacım kolay gelsin sana. o yıkama ütüleme işini kendin yapıyorsan işin zor. ben biraz ütüleyeyim dedim belim tutuldu. minik şeyler ütülemesi de zevkli ama yorucu. gelinimiz sağolsun hepsini ütüledi geçenlerde.

tamam mutlaka yazarım, sen de yaz:)

seninki önce gelsin. sen tecrübelisin, ben korkuyorum ne kadar geciktirebilirsem o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…