ah ahhh anlıyorum seni elifcim ama biliyosun bende çok çektim halada çekiyorum bide yatağa bağandım şimdi bak şurda iki satır yazacam annem 40 laf söyledi şimdi gidip gene yatıcam yatmaktan kemiklerim sızlıyo bide üstüne moralim bozuldu bebeğim az kilo almış bu hafta 2660 olmuş öptüm çok buarada acaba ben aralık annesimi olcam kasımmı
Dr A Gittim Kizim Uzun Boylu Olcakmiş Uyruk Kemiğini ölçümünden Sonra öle Dedi Dr Bide Günde 4 Lt Sivi Al Dedi Ben Aliyorum Siviyi Ama Idrarla Atiyorum Nasil Olcak Anlamiyorum Nts Ye Girdim Sanci çikmadi Doğuma Tam 1 Ay Var Dedi Bakalim
Ben Korkuyorum Artik Kizlar Doğumdan
Dr A Gittim Kizim Uzun Boylu Olcakmiş Uyruk Kemiğini ölçümünden Sonra öle Dedi Dr Bide Günde 4 Lt Sivi Al Dedi Ben Aliyorum Siviyi Ama Idrarla Atiyorum Nasil Olcak Anlamiyorum Nts Ye Girdim Sanci çikmadi Doğuma Tam 1 Ay Var Dedi Bakalim
Ben Korkuyorum Artik Kizlar Doğumdan
Canım benim Allah kavuştursun bende daha kardeşimi yollıycam askere ama kızınıda el oğluna vereceksin ii davranıyolarmı diye kafa yoracaksın kız ya da erkek evlat dedinmi direk durup düşünmeye başlıyosun heryerde.Buakşamda kotrolüm vardı 2700 olmuş kilosu haftaya ilacı bırak dedi doktor normal istiyosan sancı bekleyelim her hafta da nstye bağlan dedi suyu falan normal ilk defa tam karşıdan gördüm yüzünü tombik yanaklımın çok şekerdi Allah nazarlardan saklasın içim eridi ya bakalım kucağıma alınca napıcameda bugün allaha ne kadar şükrettim bilemezsin.iyiki oğlum olmamış diye.az önce kardeşimi yolcu ettik.çok zordu hala da zor..üstüne daha kocamı yollayacağım askere...bi de oğlum olsaydı onu yollamam gerekecekti.bu kadarı fazla inan.ikinciyi zaten zor düşünürüm diyordum şimde erkek olma ihtimalini göz önüne alırsak hiç yapmayı düşünmüyorum artık...buraya yazana kadar bana mesaj atsaydın ya deli.yataktan kalakma sen.gerçi bu mesajı da göremezsin ama sen sanırım bu hafta doğurursun.bence bebeğinin kilosu iyi çünkü ben pazratesi gittim 2770 gr dı ve gayet iyi dedi.merak etme seninkide iyidir.doğunca daha çok kilo alıyorlarmış bebek milleti.sıkma canını..rabbim sağlıkla kurtulmak nasip etsin inşallah....sen bu gidişle kasım annesi olacaksın.ben bu kasım ayını hiç sevmedim................(ben kardeşimi istiyorum)senağlama
SLM HERKEZE BUGUN DOKTORA GITTIM BEBEGIM CINSIYETINI GENE GOSTERMEDI.(BABASI GIBI INAT OLACAK HERALDE ODA FOTOGRAF BILE CEKTIRMEZkafamçokkarıştı)DOKTOR NST YE SOKTU DAHA VAKTIM VAR AMA BENDEKI SANCILAR DOGUM SANCILARIYMIS ORAN %75 IN USTUNDE CIKTI YANI HER AN GELEBILIR DEDI DOKTOR BOL BOL YATMALIYMISIM(SANKI BASKA NE YAPIYOSAM...)BEBISIM SAGLIKLIYMIS TAM 2,650kg GAYET NORMAL DEDI DOKTOR NE KUCUK NE BUYUK BIR BEBEK OLACAK DEDI.AMA COK KORKUYORUM YA BIR ANDA ANSIZIN DOGARSA SU AN DAHA COK KUCUK 34 GUN DAHA SABRETMESI LAZIM NASIL ZAPTEDECEGIM ONU ICERIDE BILEMIYORUM.SANIRIM BENIM GIBI SABIRSIZ VE TEZCANLI OLACAK BENDE 8 AYLIK DOGMUSUM.
AMA BIR YANDANDA ONU BIR AN EVVEL GORMEYI COK ISTIYORUM
selam benden de herkese. bugün işte son günüm:)) salı günü dr randevum var, doğum şekline karar vereceğiz. bebeğim en son 3,200 olmuştu. o açıdan sezeryan olma ihtimalim var. gene de 38. haftada aldırmak istemiyorum, durabildiği kadar dursun. hazırlıklarım bitti. sadece kendime terlik alacağım. hastaneye neler verdiklerini sordum sadece kendinize gecelik, bebeğe 1 takım hastane çıkışı getirin gerisini biz karşılıyoruz dediler ama içim rahat etmedi tabi koca hastane bavulunu götüreceğim gene. hastane odası ikramlarımız da tamam. bebek şekeri, çikolata ve lohusa şerbeti. gerçi lohusa şerbetini nasıl ikram edeceğim hastanede bilemiyorum, biraz zor olacak ama hastaneye gelenler eve gelemeyecekler (çok uzak) onun için mutlaka ikram etmek istiyorum. bebeğimin odası hazır, giysileri yıkanıp ütülenip yerleştirildi. yarın odası yeniden derinlemesine temizlenecek sonra bir tek aksesuarlar kaldı duvarlara monte edilecek. cibinlik, tablo, raf v.s. onları da bu pazar yaparsak tamamen hazırız. sağlıkla gelsin hepimizin bebeği.
SLM HERKEZE BUGUN DOKTORA GITTIM BEBEGIM CINSIYETINI GENE GOSTERMEDI.(BABASI GIBI INAT OLACAK HERALDE ODA FOTOGRAF BILE CEKTIRMEZkafamçokkarıştı)DOKTOR NST YE SOKTU DAHA VAKTIM VAR AMA BENDEKI SANCILAR DOGUM SANCILARIYMIS ORAN %75 IN USTUNDE CIKTI YANI HER AN GELEBILIR DEDI DOKTOR BOL BOL YATMALIYMISIM(SANKI BASKA NE YAPIYOSAM...)BEBISIM SAGLIKLIYMIS TAM 2,650kg GAYET NORMAL DEDI DOKTOR NE KUCUK NE BUYUK BIR BEBEK OLACAK DEDI.AMA COK KORKUYORUM YA BIR ANDA ANSIZIN DOGARSA SU AN DAHA COK KUCUK 34 GUN DAHA SABRETMESI LAZIM NASIL ZAPTEDECEGIM ONU ICERIDE BILEMIYORUM.SANIRIM BENIM GIBI SABIRSIZ VE TEZCANLI OLACAK BENDE 8 AYLIK DOGMUSUM.
AMA BIR YANDANDA ONU BIR AN EVVEL GORMEYI COK ISTIYORUM
selam benden de herkese. bugün işte son günüm:)) salı günü dr randevum var, doğum şekline karar vereceğiz. bebeğim en son 3,200 olmuştu. o açıdan sezeryan olma ihtimalim var. gene de 38. haftada aldırmak istemiyorum, durabildiği kadar dursun. hazırlıklarım bitti. sadece kendime terlik alacağım. hastaneye neler verdiklerini sordum sadece kendinize gecelik, bebeğe 1 takım hastane çıkışı getirin gerisini biz karşılıyoruz dediler ama içim rahat etmedi tabi koca hastane bavulunu götüreceğim gene. hastane odası ikramlarımız da tamam. bebek şekeri, çikolata ve lohusa şerbeti. gerçi lohusa şerbetini nasıl ikram edeceğim hastanede bilemiyorum, biraz zor olacak ama hastaneye gelenler eve gelemeyecekler (çok uzak) onun için mutlaka ikram etmek istiyorum. bebeğimin odası hazır, giysileri yıkanıp ütülenip yerleştirildi. yarın odası yeniden derinlemesine temizlenecek sonra bir tek aksesuarlar kaldı duvarlara monte edilecek. cibinlik, tablo, raf v.s. onları da bu pazar yaparsak tamamen hazırız. sağlıkla gelsin hepimizin bebeği.
Merhaba Canım,
Hastaneye karar verebildinmi? Yanlış hatırlamıyorsam Medical Park'la ilgili araştırma yapıyordun.
maşallah canım yaa ne güzel tüm hazırlıkları bitirmişsin, benim daha hiç bişey hazır değil bugun bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum ütüleyip yerleştireyim, pazartesi de benim kontrolüm var, biz de doğum şekline karar verceğiz, hayırlısı bakalım, dr.dan gelince yazıp bilgilendirsen sevinirim neye karar verdiğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?